הרצון...

הרצון...

הרצון לשמוע את קולה בוקע מהמעמקים הרצון להיות איתה הרצון לגעת בתלתל משיערה הרצון לשבת מחובק לאור ירח הרצון לקטוף את ליבה אל תוך האהבה הרצון לראות עוד חיוך מסתמן לו באופק הרצון הוא דבר דמיוני... הרצון מה עושים חוץ מלרצות אותו :)
 
בדיית ליבי

אי שם ציפור מצייצת אי שם לי חיוך את שומטת מעל עננים כסופים בצבעם הלבן מעל ציורים על מכחול מגולבן מחפש אני את דמותך המיוחדת זו שאת ליבי מאחדת רוצה אותך המפתח לליבי רוצה אותך פה לידי רוצה הכול רוצה עכשיו גם בחורף גם בסתיו מעל טיפות על מדרכה יבשה מעבר לשמש הזורחת בפינה רואה אותך מרגיש קרוב רואה אותך ותצורך לאהוב הנה את מולי בדמותך המיוחדת זו שלה מחשבתי מייחלת השארי נא נסיכה בלבן השארי נא עד חלוף הזעם והחורבן השארי איתי לאורך ימים שנשלים יחד ונהיה מאוחדים כמו זוג יונים לבנים המתעופף בליל אהבים
 
הבהרה קטנה!

זה לא נכתב על אף אחת מכן זה נכתב לא היום ככה שלא יפורש בצורה אחרת פשוט בא לי היה להוציא ולכתוב כי קצת משעמם :)
 

ליזי18

New member
מלאך יקר!!!

מעבר לרצונות האדם קיימת יכולת האדם להשיג רצונותיו. ועל תדאג, לא חשבתי שזה מכוון אלי או אל מישהי מהפורום. שיהיה בהצלחה בן אדם. תמשיך לכתוב שירים. אתה עושה את זה מעולה. ביי.
 

moonkiss

New member
כמה מוכר לי הרצון הזה...

כתבתי משהו דומה בפורום אהבה ורומנטיקה... טים בא לך תיראה...
 
מאלך- השיר הקצר "הרצון"שיר מקסים

ואמרתץי לך שאני כותבת שירים כבר 14 שנה כבר גמיל 10 זה כשרון, ומה שכתבת על הרצון שלך אי שי ת או של איזה או מן? כי זה ממש יפה. בהצלחה. נ.ב אני כותבתב בעיקר רק שירים עצבובים כי זה מה שיוצא לי. לילה טוב אתה עוד ער בשעות כאלו תגיד לי ?. אולי רוצה להתחלף לישון בימים ואני בלילות רעיון טוב לא?
 

המתוק...

New member
אמרתי לך שאתה גדול?

אני זוכר שאמרתי לך אז עוד פעם מלאך אתה גדול...
 
מלאך

כשרון אני חייבת לציין ועוד משהו.. "אין דבר העומד בפני הרצון"
 

כוכבית2

New member
ואם יש לי רצון אבל אין לי כוח

נפשי לבצע? אני כל כך עצלנית ולא מזיזה דברים. שנים שאני לא זזה בגלל העצלנות שלי והנוחות שלי להשאר במצב הנוכחי שבכלל לא רע, להיפך, אבל השנים רצות, כולן מתחתנות סביבי ואני עדיין מחוזרת אמנם אבל לא משתפת פעולה ולכן נשארת עוד ועוד ועוד לבד. הבעיה - שזה נוח. יש פתרונות???
 
תאספי את עצמך

תשבי עם עצמך תעשי חשבון נפש ותחליטי על דברים שאת משנה בחייך כדי שתרגישי טוב יותר עם עצמך.. שמחה לעזור
לך קימברלי
 

כוכבית2

New member
לקימברלי

תודה, אני באמת עושה מדי פעם חשבון נפש ולא מרוצה מהפאסיביות שלי. טוב לשמוע את זה שוב גם ממך, זה מעורר אותי כל פעם מחדש, צריך לחטוף מדי פעם... את נשמעת כזו בחורה מתוקה. יום טוב.
 
למעלה