הרצאת השבוע 7/6/2007

• פותח הנושא 4Z1PF
  • פורסם בתאריך

4Z1PF

New member
הרצאת השבוע 7/6/2007

הרצאת השבוע ביום חמישי הקרוב 07/06/2007 הנושא: טלוויזיה דיגיטאלית ומה שמסביב מרצה: משה 4Z1PF ננסה לעשות סדר במושגים כמו: DTV, HDTV, HD-DVD, BLU-RAY כמובן שלא נזניח מושגים כמו: סריקה שלובה וסריקה מלאה ולמה זה טוב. ננסה להבין מהו המושג HD-READY וכמובן מהם מחברי DVI ו- HDMI ועוד ועוד ועוד... בניין מוטורולה רחוב מיטב 10 תל-אביב יום חמישי בשעה 19:30

באף אחת מהטכנולוגיות האלו לא עובר RF

תחשוב בכיוון של DVB-T (טלויזיה דיגיטאלית קרקעית) ו-DAB (רדיו דיגיטאלי קרקעי) טכנולוגיות שעומדות להיטמע בארץ (נקווה שבהקדם) ויש לי יד רחבה בהן. אין לי בעיה להיות שותף להרצאה כזו.

mot264

New member
צר לי שלא הגעתי להרצאה אך:

טכנולוגיית הטלביזיה הדיגיטאלית היא חשובה כדי להבין מה יקרה אחרי 2010 יש תוכנית אזורית שלנו בין היתר Region 3 על היתר שידורים דיגיטאלי אשר יפתור סופית את הבעיות הקיימות היום בשידורים האנאלוגים אשר תחנה אחת מפריעה לשניה. ראה הדוגמאות שלנו: אפיקי 6, 8, 11 של הטלביזיה ב VHF מצרים, ירדן, ישראל וקפריסין משדרים על אותו תדר. בימים חמים ישנם הפרעות הדדיות. כאשר הטלביזיה הדיגיטאלית תכנס בתוקף, הבעיה הזאת לא תהיה קיימת יותר. הדוגמה הראשונה היא משדרי GPS: מה זה ? ישנם מעל 50 לוינים אשר כולם משדרים באותו תדר !!! אך היות והשידור הוא דיגיטאלי אז, לא קיימת הפרעה ביניהם. לאחר מכן בא ה CDMA מה זה ? חברת פלאפון בחרה בטכנולוגיה זו הסלולארית: כל המשדרים משדרים על אותו תדר !!! איך זה ??? ניתן לדבר ??? לאחר מיכן UMTS, טכנולוגיה שחוברו אופינים של CDMA ו GSM ביחד, וכעת הטלביזיה הדיגיטאלית. כולם ישדרו על אותו תדר וכך נוכל להתנתק מהכבלים או YES, יהיו עוד יותר משדרים פרטיים נשים אנטנה ונראה מצויין ! נחכה ונראה אחרי 2010 מה צופה לנו העתיד. 73 מוט 264

4Z1PF

New member
מקלטי טלוויזיה דיגיטלית

כבר היום אין מיצרים/מוכרים טלוויזיות שאינן מסוגלות לקלוט שידור דיגיטלי בארה"ב.

mot264

New member
נראה לי שאין הרבה קוראים (יש טעויות)

קודם כל אנו נמצאים בRegion 1 שנית, נדמה לי שהפדרציה של התקשורת עולמית הקציבה יעד ל 2015 ולא 2010 עבור סיום התקינה והפעלה של הטלביזיה הדיגיטאלית 73 מוט 264

למעלה