הרצאות מהטכניון

safkale

New member
הרצאות מהטכניון

שלום, אני מנסה לצפות בהרצאות מהטכניון אבל אני לא סטודנט בטכניון- יש אפשרות כלשהי לראות את ההרצאות? יש איזשהו אתר שאפשר להוריד אותן? ידע אמור להיות חופשי- לא? גם בMIT בberkley ובשאר אוניברסיטאות מובילות בארה"ב וברחבי העולם ניתן להוריד הרצאות מהרשת.

חייםלוי

Member
מנהל
ידע אמור להיות חופשי אבל כשאתה לומד

באוניברסיטה או במכללה אתה משלם עבור הידע הזה. כך גם לגבי הרצאות המועברות באינטרנט עבור תלמידי המוסד. הגיוני שרק תלמידים של המוסד יוכלו להשתמש במאגרים האלה.

safkale

New member
ידע=חופש-הבינו את זה בBerkley ובMIT

באוניברסיטה ובמכללה אתה משלם לא על הזכות ללמוד אלא על ההכרה בלימודיך. בשביל התעודה- קאפיש? כמו שאתה יכול להכנס לכל אוניברסיטה בעולם או ספריה בעולם ולעיין בספרים ללא תשלום. מפתיע -נכון? (אין צורך לציין שבמדינות אירופאיות מסוימות נחשלות ומפגרות כמו שבדיה,פינלנד,צרפת,גרמניה וכו' הלימודים -אם אתה מתקבל- הם בחינם. מוזר...) הבינו את זה במוסדות המובילים בעולם ובארץ מתקשים להבין את זה עדיין לצערנו. כמו שנאמר -"קינאת סופרים תרבה חכמה" וגו'

Amos123456

New member
תשובה

שלום, ניתן להתחבר לרשת הוידיאו מחוץ לטכניון, רק לסטודנטים ומי שקשור לטכניון. זה נעשה בתשלום ע"י קניית מחולל סיסמאות עם הצגת כרטיס סטודנט. מלבד זה, ניתן להגיע לטכניון לאחת מחוות המחשבים הפתוחות ולצפות שם בהרצאות בוידיאו - חופשי וחינם (אם כי, זה נועד לסטודנטים). אני סטודנט בטכניון, ד"א.

safkale

New member
תודה אבל אני גר רחוק מאד הטכניון

הבנתי שיש קבצים שרצים על הרשת. ד"א אני הייתי סטודנט בטכניון וסיימתי ללמוד שם ממזמן.

למעלה