שלא יובן לא נכון.....גם אני מסכים
אני בהחלט מסכים ומודע לכל שהעלית בהתיחסות שלך ודברי לא נאמרו בציניות אך יחד עם זאת בכל זאת עם מידה קלה של ביקורת. כן, כן ביקורת. אני חושב במלוא הצניעות שהפורום הזה נפלא!! אני חושב שבאמת על מנת לקדם את הענף ואת העוסקים בו בעלי אינטרס, ממון או עסקנים בענף "מחוייבים" (מוסרית ע"פ צו מצפונם) לתרום למען הקהילה שאחריה הם מחזרים. לא די שאנחנו ממקמים בחזית התקשורתית אנשים מוכשרים ושייטים מדופלמים כמו אלדד אמיר, איתן פרידלנדר, סוויסה, שנטלים, בכר, פבריקנט ואחרים שהם אמנם מוכשרים בתחומם אבל לא ביחצנות. מאידך אני חושב שלא רק בכסף טמון העניין ולא רק במאבק בין מועדונים על מס' המנויים. אני כן חושב שהרצאות כמו של אפריים, של אביעד, של יורם ואחרים תורמות ומקדמות ועושות נפשות (ותודות לאיתן על השימוש החופשי במתקניו לצורך אותן הרצאות) והפורום הזה מהווה נקודה שאיבת אינפורמציה והיכרות עבור אנשים רבים לתחום המוכר או הלא מוכר הזה עבורם. אז אם השתמע מדברי אחרת אין בי דברי ביקורת כלפי מועדונים המארגנים ערבי העשרה "סגורים" אבל יש בדברי ביקורת כלפי מועדונים שאינם מארגנים ארועי העשרה "פתוחים" (וישנו מינון "סביר") ולאיתן שכבר התנסינו בתרומתו לקהילה הזו אני באמת לא נעלב שאני לא מוזמן זה סתם הצחיק אותי ששמו הזמנה ומייד "מישהו" הזדרז לתרץ אותה. ולמאיר ריב"א - אנחנו באמת נשמח לארגן שוב מפגש פורום תחת התירוץ של הרצאה בנושא חציית האטלנטי.