הרצאה ARC

הבהרה לגבי ההזמנה

ההרצאה הינה הרצאה סגורה לחברי מועדון היאכטות ת"א, מועדדון לב הים, אזימוט, אופק יאכטות וימית. פרסום ההזמנה בפורום לא נעשה מטעמנו ונא לא להתיחס אליה כהזמנה פתוחה לכולם. תודה על ההבנה.

soso_sami

New member
איתן - לא נעלבנו בכללללללללל

מאיר, דנדר אמר שאם נבקש ממך יפה מאוד תסכים להתארח אצלו ולספר את חוויותך המופלאות גם ליושבי הפורום שאינם חברים במועדונים אריסטוקרטיים. האמנם?!?!? שאתחיל לארגן העניין?

Alex33

New member
הפעם אני נוטה להסכים עם איתן לחלוטי

1. מספר האנשים מהפורומים שכבר מוזמנים ממלא כל אולם מכובד ופשוט כנראה אין מקום פיזי ליותר , מבחינת המקום וסוג האירוע. 2. ממפגשים דומים של אותם מארגנים שבחלקם נוכחתי, אכן התפוסה הייתה..מלאה לגמרי, זה פשוט עניין של כמות לא של..אריסטוקרטים. לא איתן ולא יהודה. 3. גם במפגש אחרון שלנו לא מזמן, נאלצנו - לא נעים-לאשרר אחד אחד לאנשים מחוסר מקום, וזה היה רק פורום אחד.. 4. בלי קשר לכל האמור, אין מניעה שיתארגן מפגש דומה לחברי ה"פורום" הזה, באותו נושא, עם אותם מרצים.

soso_sami

New member
שלא יובן לא נכון.....גם אני מסכים

אני בהחלט מסכים ומודע לכל שהעלית בהתיחסות שלך ודברי לא נאמרו בציניות אך יחד עם זאת בכל זאת עם מידה קלה של ביקורת. כן, כן ביקורת. אני חושב במלוא הצניעות שהפורום הזה נפלא!! אני חושב שבאמת על מנת לקדם את הענף ואת העוסקים בו בעלי אינטרס, ממון או עסקנים בענף "מחוייבים" (מוסרית ע"פ צו מצפונם) לתרום למען הקהילה שאחריה הם מחזרים. לא די שאנחנו ממקמים בחזית התקשורתית אנשים מוכשרים ושייטים מדופלמים כמו אלדד אמיר, איתן פרידלנדר, סוויסה, שנטלים, בכר, פבריקנט ואחרים שהם אמנם מוכשרים בתחומם אבל לא ביחצנות. מאידך אני חושב שלא רק בכסף טמון העניין ולא רק במאבק בין מועדונים על מס' המנויים. אני כן חושב שהרצאות כמו של אפריים, של אביעד, של יורם ואחרים תורמות ומקדמות ועושות נפשות (ותודות לאיתן על השימוש החופשי במתקניו לצורך אותן הרצאות) והפורום הזה מהווה נקודה שאיבת אינפורמציה והיכרות עבור אנשים רבים לתחום המוכר או הלא מוכר הזה עבורם. אז אם השתמע מדברי אחרת אין בי דברי ביקורת כלפי מועדונים המארגנים ערבי העשרה "סגורים" אבל יש בדברי ביקורת כלפי מועדונים שאינם מארגנים ארועי העשרה "פתוחים" (וישנו מינון "סביר") ולאיתן שכבר התנסינו בתרומתו לקהילה הזו אני באמת לא נעלב שאני לא מוזמן זה סתם הצחיק אותי ששמו הזמנה ומייד "מישהו" הזדרז לתרץ אותה. ולמאיר ריב"א - אנחנו באמת נשמח לארגן שוב מפגש פורום תחת התירוץ של הרצאה בנושא חציית האטלנטי.

בת ים

New member
../images/Emo24.gifמאד נשמח../images/Emo24.gif

להרצאה שכזו לחברי הפורום. מסתובבת כאן איזו "כפפה" בשטח...
וכמו תמיד, איתן ואילת שמחים לארח את הפורום
ללא תמורה. (מעיד סוסו סמי, ויעידו גם אחרים.) בכל הרצאה שנרצה לארגן.

מאיר ריבא

New member
הרצאה על ה - ARC

1. מיזה המתחבא אחרי השם CATAMARAN 2? 2. לגבי הרצאה לחברי הפורום - נראה איך זה יצליח בפעם הראשונה. אם יזרקו עלינו עגבניות וביצים בטח לא נרצה לחזור על החוויה. 3. לגופו של ענין - הנושא קצת יצא מפרופורציה, הכוונה המקורית (לפחות שלנו - השייטים) הייתה לספר קצת חוויות לחברינו הקרובים במועדונים אליהם אנחנו משתייכים. 4. לאחר ההרצאה אני אתקשר לבתיה ונראה האם יש מקום לעשות משהו. להתראות במים! מאיר

בת ים

New member
מה פתאום-אנחנו נוהגים

לזרוק על המרצים
ות ובורקס מרולדין
שום דבר אחר , לא הולך. |בצלחה| אשמח להיות אתך בקשר לאחר ההרצאה של היום.

Alex33

New member
וגם שופכים עליהם בקבוקי../images/Emo48.gif,..../images/Emo12.gif

שלא יתייבשו לנו באמצע ההרצאה חס וחלילה!!

soso_sami

New member
עזוב מאיר....

אתה הרי יודע כבוגר החוף בבת-ים להתמודד עם סכינים מתעופפות, שברי בקבוקים, לומים וגרזנים....אז מה זה כבר שקית עגבניות וקצת רסק בשבילך?????
אין סיכוי שזה לא יצליח בפעם הראשונה. הכוונה המקורית שלך נשמעת לי כמו הרעיון האמיתי ומה שדיירי הפורום הכי אוהבים ורוצים. אתה מוזמן לערוך את ההרצאה בכל עת בכל מקום.

Catamaran2

New member
סלחיה + התנצלות

מאיר ראשית אני מבקש סליחה, אני לא חבר אחד המועדונים וקיבלתי את ההזמנה בדואר מתגלגל, אני אשמח אם תמצא מקום בלבך לסלוח לי, במקרה זה אני מבטיח להגיד לך את שמי (אני פשוט לא אוהב לעשות סקנדלים מהסוג הזה וזהו לא היתה המטרה). סליחה בשנית, הכל נעשה מרצון טוב לשתף כמה שיותר אנשיים בחויה המהדימה שהיתה לכם ברוח ימאות טובה וחברות, אני אצמי לא הייתי יכול להגיע להרצאה בגלל סיבות אישיות אבל אשמח להגיע במידה ותהיה עוד הרצאה. מקווה שהתנצלותי תתקבל

zamibc

New member
הרצאה על ARC 2003

מזל שאחרי שקראתי על ההרצאה וההזמנה בפורום לא בדקתי כי שונתה ההזמנה לחברי המועדונים בלבד, לכן הגעתי ונהניתי מאוד. האולם היה אכן כמעט מלא. בכל אופן תודה על ההזמנה המקורית.

למעלה