הרצאה 5/2/2009

4Z1PF

New member
הרצאה 5/2/2009

ביום חמישי 5/2 תערך הרצאה בנושא: אישורי קרינה מרצה דני רוזן 4x1sk בהרצאה הסברים על חישובי עוצמות הקרינה ואופן הגשת הבקשות לקבלת היתר בסוף ההרצאה יוכלו המעוניינים למלא טפסים לבקשות ההיתר כמובן הצוות שמטפל בנושא יהיה נוכח ויעזור במילוי הטפסים.

עוז מ

New member
איזה היתר ????

איזה טפסים ?????? שוב פעם חוזרים לבירוקרטיה מטומטמת. הרי משרד התקשורת קבע מראש את ההספקים המותרים לשידור לכל בעל רישיון. אז מדוע לא לספק יחד עם הרישיון גם היתרים באופן אוטומטי ????? אלא אם כן נדרש היתר לכל סוג אנטנה, כלומר האם אני צריך היתר שונה בין אנטנה של 3 אלמנטים לאנטנה של 7 אלמנטים - שדרישה כזאת נראית לי שיא חוסר האינטלגנציה שאדם יכול לשאוף אליו. עוז 4X6TF

4Z1PF

New member
סגנון התגובה שלך רק מזיק.

למה להשתמש במושגים כמו: בירוקרטיה מטומטמת שיא חוסר האינטלגנציה שאדם יכול לשאוף אליו לפי התגובה שלך אני מניח שאתה מנותק לפחות שלש שנים ממה שקורה בארץ ובעולם בנושאי קרינה, תרנים ואנטנות. כדי להתעדכן אני מזמין אותך להרצאה שם תוכל לפגוש את המרצה שהיה בעבר הלא רחוק מנכ"ל משרד התקשורת. אז תוכל גם לומר לו בפניו את שרשמת למעלה.

עוז מ

New member
אני מכיר את דני רוזן

במקרה הבן שלו צביקה למד איתי לדרגה ב (4X6VV). ודני בהחלט לא הכתובת בנושא. שהרי הוא לא נושא כיום תפקיד רשמי בשרד. ואני עומד מאחורי כל מה שכתבתי. להפיל על חובבי רדיו שהם אנשים פרטיים ללא כוונות מסחריות דרישות בירוקרטיות אשר נדרשות מגופים מסחריים אשר משדרים 24 שעות ביממה וכל מילי וואט לשניה מכניס לקופתן עשרות אלפי שקלים - זה שיא השיפלות, האיוולות והטיפשות. אני מסכים שיש לקבל היתר בניה של תורן אבל בהחלט לא מסכים שצריך לכרוך אותו בנושא קרינה שהרי הנתונים מצויים מלכתחילה במשרדי הממשלה.

4Z1PF

New member
אשור קרינה

אז נעשה סדר בעניין, בתקנות הקרינה, שאחראים עליהן משרד הגנת הסביבה (אתה מבין, מגינים על הסביבה - כבר לא איכות הסביבה) הגענו אתם להסכם מתוך זה שהם הבינו שאין אנו מקרינים בעוצמות שמתקרבות אפילו לתקן המחמיר ביותר. מתוך הבנה לנושא שלנו ומתוך "דאגה לסביבה" אנו צריכים לקבל "אשור" שאנחנו בסדר. האישור ניתן אוטומטית לכל חובב רדיו שמבקש. אך עליו למלא טופס רישמי לצורך קבלתו. אנחנו פטורים מבדיקת "המתקן" ומתשלומי עתק שהוטלו על החברות המסחריות. לכל זה הגענו מתוך דיונים ארוכים עם כותבי התקנות. ההישג שלנו הוא שהכירו בנו כקבוצה נפרדת וניתקו אותנו מחברות הסלולר שכה רבים נלחמים בהם.

עוז מ

New member
ומה טענתי בסך הכל

שאילו היו עושים המגינים על הסביבה ומשרד התקשורת עוד מאמץ קטן אז גם הבירוקרטיה המיותרת של מילוי הטופס היתה מתבטלת.

BLS EMT

New member
מה עם זמני ההרצאה .....

מתי ההרצאה מתחילה ?? עד מתי היא נמשכת ?? בתודה מראש 4Z5MI

למעלה