הרפתקה חדשה...

הרפתקה חדשה...

בפורום הזה אין אפשרות הודעות פרטיות אז כול מי שרוצה להשתתף רושם כאן את השם של השחקן שלו ובוחר לעצמו רק מיומנות אחת! אני המנחה. תצטרפו.

JuffoWup

New member
פירוט בבקשה

איזו מיומנות? איזו הרפתקה? על מה אתה מדבר?

תרגיע ומהר

סימני קריאה לא גורמים לאנשים להתייחס להודעה שלך ברצינות. ראשית, זה לא "פורום למבוכים ודרקונים" אלא פורום למשחקי תפקידים - האם לא ידעת שיש עוד משחקי תפקידים פרט למבוכים ודרקונים? על זה נאמר: Lurk More שנית - אם אתה מנסה לפתוח משחק פורום בהנחייתך, עלייך לספק קצת יותר מידע על מה בכוונתך לעשות איתו ומה טיבה של העלילה המוצעת. הודעה עילגת בנוסח "כל אחד בוחר שם ומיומנות אחת ואני השה"מ" לא ממש עושה למישהו חשק לבדוק מה זה, וזה עוד לפני חוסר ההתלהבות של אנשים להיענות לתביעות צעקניות של זרים.

JuffoWup

New member
ולתומי חשבתי שזה פורום שחייה צורנית

כל חיי היו שקר... היי, לפחות אין לך שגיאות כתיב!

ogmios

New member
מה, זה לא פורום שחיה צורנית?

לעזאזל החמישי, שוב עבדו עלי. אני מתפטר.

אהה...

לא ידעתי. אז תתנו את הדמות במסרים פרטיים. ואני משנה אפשר שתי מיומנויות. פירוט על ההרפתקה: מסע בעולם "מנטה" הדמויות מכירות את העולם ואת הארצות שבו. שמשון וצ'רלי, ילדי האלים, עוזרים במסע ומזהירים אותם מהטרולים, מהקוסמים ומהאלים שבעולם. החברים בוחרים לאן ללכת ו...טוב אני לא יספר לכם את כול ההרפתקה! אם אתם רוצים-תצטרפו. תשלחו לי את הדמות במסר אישי

tapas tapas

New member
במקרה הטוב

הוא מסתלבט עלינו. במקרה הרע, הוא לא מסתלבט עלינו.

JuffoWup

New member
אני הולך על זה שהוא מסתלבט עלינו

"שמשון וצ'רלי, ילדי האלים, עוזרים במסע ומזהירים אותם מהטרולים, מהקוסמים ומהאלים שבעולם"- אין מצב שזה משהו אמיתי. ואם כן, אני ממש מצטער הארי...

panters

New member
איזה מגעילים

אתם יכולים להסביר לו את זה באופן אישי בהודעות אישיות ולא להתנפל ככה אני זוכר שלפני שנתיים היה פה איזה ילדון שנתן תיאור נוראי של העולם וההרפתקאה שהוא בונה הוא כתב במלללללללא שגיאות כתיב, ומלא טעויות תחביריות והתאור שלו היה ילדותי עד כדי גיחוך (אני זוכר שהמילה "ואז" הופיע שם עשרות פעמים) וכשאני קטלתי אותו "צעקתם" עלי שיש דרך לתת ביקורת אז אנשים! יש דרך לבקר!

DDN

New member
מה שהרשת עושה לאנשים

יש בימינו כ"כ הרבה טרולים ואנשים שמגיעים רק כדי להציק, שאנשים אוטומטית מגיבים בחשדנות. אותו "הארי" לא עשה שום דבר כדי לסתור אותן, להיפך. ואם הוא אכן בן 31 (ואני בספק רב), אז יש צורות לכתוב דברים. כל הנתונים מעידים על כך שהוא טרול (הכרטיס האישי, סגנון הכתיבה), כל עוד לא הוכיח אחרת. . .. למה לא מחקתי את הפתיל הזה? כי אני מחכה להתבדות ולגלות שזה מישהו אמיתי. בכל מקרה, אני לא זוכר אותך אי פעם קוטל מישהו. אתה אחד הכותבים היותר מנומסים כאן שאני זוכר!

למעלה