הרפתקאות טום...

pallidfool

New member
הרפתקאות טום...

אי אפשר להשיג את הספר הזה באנגלית?? יצא מהדפסה או משהו? אבוי... למישהו יש לינק לאתר המוכר את הספר (חדש... לא משומש שיעלה מאות דולרים
)? נאמר באתרים למכירת ספרים שהספר לא ממש זמין (Limited Availability). לדעתי זה אומר שזה יצא מהדפסה, ואולי בעתיד ידפיסו עוד שוב. באתרים אחרים כתוב שכבר לא מדפיסים אותו... אבל יש הספר: Tales from the Perilous Realm וכתוב שהוא כולל את "The Adventures of Tom Bombadil". השאלה היא אם באמת יש בו כל דבר שיש ב-"The Adventures of Tom Bombadil and Other Verses from the Red Book ". למישהו יש את הספר? או אולי סתם יודע?
רבה !

גאנדAלף

New member
אז אתה הוא gladius...

נסה לחפש את הספר בחנויות ספרים בעולם ה"אמיתי". פואמה חביבה אחת, בעברית אמנם: http://www.numenore.com/arda/base/h1253.htm

pallidfool

New member
אתה מתכוון... שאצא.... מהבית? ../images/Emo12.gif

טוב... צריך לצאת לפעמים לשאוף אוויר... לא נתקלתי בחנות ספרים שמכרה יותר מההוביט, שרה"ט והסיל´ באנגלית. מישהו מכיר חנות עם ספרים של טולקין, באנגלית? הרפתקאות טום בומבדיל... עדיף מרכז הארץ - עדיף ת"א - עדיף מרכז ת"א ואם הם עושים משלוחים אז בכלל מצוין
תודה, דניאל.

Y. Welis

New member
ה-Tales שהזכרת נמכר בארץ בסטימ´

וכולל, אם אני זוכר, את ´הרפתקאות´, ´הנפח מווטון´ ואת ´ג´יילס האיכר´.

pallidfool

New member
אני רוצה לוודא -

כשאתה אומר הרפתקאות, אתה מתכוון לספר המלא, נכון? האם יש הבדל בין הרפתקאות תום... לבין ההרפתקאות ו other verses from the red book ? תודה.

pallidfool

New member
נומנור? אף פעם לא שמעתי על אתר כזה.

בכל מקרה אין שם משהו שעונה לשאלה שלי, אם יש הבדל בין: The Adventures of Tom Bombadil לבין: The Adventures of Tom Bombadil and Other Verses from the Red Book. והתשובה לאיזה מהשאלות שלי היא כן? יש הבדל, או כל הספר כלול? תודה, דניאל הנודניק

pallidfool

New member
יופי. אתה בטוח שראית את...

Tales from the Perilous Realm , באנגלית כמובן, בסטימצקי? כי זה לא נמצא ב- www.ibooks.co.il ולא בחנות שאני חפשתי בה... תודה רבה, דניאל.

Y. Welis

New member
הספר בד"כ נמצא בסניפים הראשיים

ואם לא, בקש שיזמינו לך. יש להם במלאי את כל הספרים הידועים על טולקין (אם כי המהדורה החדשה של הביוגרפיה של קארפנטר טרם הגיעה).

Y. Welis

New member
כן, לראשונה מזה שנים כל ה-12

זמינים אצלם, ובמחיר סביל יחסית.

pallidfool

New member
אז אני מזמין את זה דרך אחת...

מחנויות הרשת, או שיש דרך ישירה? תודה.

Y. Welis

New member
אתה בודק באחד הסניפים הראשיים

(בת"א למשל ברח´ אלנבי; בירוש´ ברח´ יפו), ואם חסר שם כרך, פונה לאחראית המחלקה האנגלית ומבקש שיזמינו לך ´מהמחסן´. הם מחזיקים בקטלוג של ספרים במלאי (או ספרים שההזמנה שלהם נעשית על חשבונם) ושם אמורים להופיע כל הכרכים. אתה משאיר מס´ טלפון והם מתקשרים אליך כאשר הכרך מגיע (בד"כ תוך פחות משבוע).

pallidfool

New member
מצוין! ותודה. באילו ספרים אתם...

ממליצים להתחיל? ב-3? ואחריו 6,7,8,9? תודה, דניאל.

למעלה