אחוז ניכר של האוכלוסיה
נושא הרפס (נשאות היא לכל החיים, אין תרופה של ממש למחלות ויראליות כמו הרפס וכמו קונדילומה, יש כן אמצעים לטפל בהתפרצויות שלהן ואני לא לגמרי מעורה נדמה לי שיש תרופות ומשחות וכיו"ב, זה מטפל נקודתית בהתפרצות הנוכחית, אבל זה לא מונע מהן לקרות שוב בעתיד מתישהו), גם גברים גם נשים, והם לא מודעים לזה לרוב אם אין להם התפרצויות. אנשים לומדים לחיות עם זה, אבל זו מחלה מאוד מדבקת ואסור לקיים יחסים בזמן שיש התפרצות שלה, ואין לי מושג מה ההמלצה על תקופות נקיות, אבל בעקרון אז זה לא מדבק ואפשר לקיים יחסים. ממליצה לעשות חיפוש על הנושא בפורום טיפול מיני ומיניות דיברו על כך רבות שם. זה המידע לגבי הרפס, לגבי אם להיות עם מישהו\מישהי נשאית זו שאלה פשטנית מידי, באיזה מובן להיות (בכוח ללכת לשכב עם מישהו עם הרפס באברי המין בזמן התפרצות, למשל, זה מאוד לא מומלץ), מה טיב היחסים, כמה אותו מישהו חשוב לך (סתם סטוץ או משהו שאתה מעוניין בקשר איתו), אני ממש לא חושבת שאם מדובר בשני אנשים קרובים שרוצים להיות ביחד, זה מה שצריך לעצור אותם. כמו שזה נראה לי זה בסך הכל אומר לנקוט במשנה זהירות בתקופות מאוד ספציפיות שעשויות להיות גם מאוד זניחות מבחינת זמנים.