הרע המגניב ביותר?

Der-Albert

New member
הרע המגניב ביותר?

מי הArch-Evil החביב עליכם בנתיים? או יותר נכון איך אתם מדרגים את הרעים מכל העונות (הסברים לא יזיקו)? אצלי זה ככה: 1. גלורי - לא ראיתי את כל עונה חמישית, אבל היא פשוט גדולה 2. ריצ´ארד ווילקינס - דמות היסטרית 3. המאסטר - הערפד היחיד בסידרה שהתנהג בהתאם לגילו 4. ספייק/אנג´ל/דרו - הייתי מדרג אותם יותר גבוה אם ספייק היה נשאר in control 5. אדם - הוא פשוט לא ממש קול, וגם בסופו של דבר לא ממש רע. אני נהיה אובססיבי מדי בקשר לתוכנית, זה מתחיל להיות עצוב

זה לא בגלל שאני אוהבת אותו או משהו.

אבל לפי דעתי ספייק הוא הרע הכי שווה. תראו גם כשהוא עם שבב במוח הוא גורם לנזקים. he is the big bad!

המממממ (כותרת מקורית)

1. ראש העיר. הוא פשוט כזה מצחיק! 2. דרוסיליה 3. כלהשאר ובינינו, ספייק לא ממש "רע".....

למה לא?

ספייק אולי עכשיו לא ממש רע, אבל בעונה השנייה? ולפני כן, הוא היה דווקא רע למדי.. אדם באמת היה רע שלא ממש רע, הוא רק רצה "לחקור את המין האנושי". הוא והמאסטר שניהם מהרעים הפחות טובים, למרות שעם המאסטר היו קטעים שיזכרו לעד (I may be dead but i`m still preete) ראש העיר היה נהדר :) משעשע, שנון, מצחיק , זה וכל הקטע עם פיית´ היה ממש טוב. אנג´ל-אנג´לוס, דרו, וספייק, שלישייה מעולה של רעים, כל אחד בדרכו שלו. וגלורי- שהיא פשוט כיפית, ביצ´ית וכיפית. כל אחד מהם אהבתי, וכל אחד הצחיק מתישהו. ממש קשה לומר. ואל. (מזל טוב! אובססיה !)

Buffy1

New member
אז ככה

1. אנג´לוס/ספייק/דרו - שלושתם פשוט גדולים 2. גלורי - מצחיקה וחמודה 3. ראש העיר - דמות מעולה והוא נורא נחמד
4. המסטאר - לא דמות מעניינת במיוחד, אבל יש לו רגעים חביבים
5. אדם - סתם משעמם

mscooter

New member
למי שראה בסטאר...

הספוילר מגן לצופי ביפ
מי שראה בסטאר.. אני פספסתי קצת, ו.. לא אמור להיות לספייק ציפ´ קטן שמונע ממנו לפגוע? איך הוא נשך את הנערה? מה כבר פספסתי?? מי אני
מה אני
האם אני קיים
האם אני המפתח, הרוח הגדולה של אדוני האופל
האם אדוני האופל אוהבים וופלים
האם אני מרגיש קצת רעב
האם אני שואל יותר מדי שאלות
מה משמעות החיים
מי יודע את שפת התינוקות
האם יש סוף לעולם
מה יש אחרי סוף העולם
האם אני מוכן להפסיק כבר
כככככןןןןןןן
אני באמת צריך לישון קצת... זה לא טוב לבריאות.................. של הפורום

תשובה (ספוילר 5)

הוא נשך את הנערה אחרי שדרוסילה כבר הרגה אותה. הצ´יפ מונע ממנו לפגוע בבני אדם חיים.

~*~gaL

New member
יו, אני בדיוק חשבתי על זה היום

ועשיתי לי גם דירוג בראש.. זה הלך ככה: 1. ספייק/דרוסילה/אנג´ל 2. ווילקינס 3. המאסטר 4. גלורי (כי היא פשוט מעצבנת! צריך להעיף את הצפוניות מהטלוויזיה) 5. אדם האמת שאין ממש הבדל בין 4 ל-5.. או בין 3/4/5..

resputin

New member
אממ...

המאסטר, המאסטר ושוב פעם המאסטר..!!! אחריו, דרוסילה. לא יודע, אני אישית לא כ"כ מתרגש בכלל מגלורי, היא קצת מעצבנת אפילו, אבל המאסטר, אין- הוא ´ה´רע הגדול ביותר, משעשע, קורן, רקוב חלקית- פשוט עשר!

sour girl

New member
אאאאאהההה......

- גלורי -אין יותר מדי מה להגיד..... - vamp willow -נו באמת?! - מאסטר - כי הוא המאסטר ומגיע לו כבוד.... - דרוסילה - עוד פעם...נו באמת?! - אנג´לוס - אני אוהבת שהוא מציק לבאפי..זה תמיד כיף... ופיית´ לא נחשבת אצלי ל´רעה´ (5x5 & sanctuary)

resputin

New member
vamp willow לא נחשבת בכלל..

..אנחנו מדברים על ´רשעי על´, כאילו, הרשעים של העונה..

ד י י ז י

New member
לא ראיתי את כל העונות אבל בנתיים

ראש העיר ואנג´לוס , שלניהם מקום ראשון.

WacKy WitCh

New member
אצלי זה ככה...

1. אנג´לוס, כי הוא פשוט מגניב... 2. דרוסילה, כי היא מטורללת... 3. ראש העיר... כי אני פשוט מתה עליו...דמות הסטורית... 4. גלורי...

mscooter

New member
ככה

1. אנג´ל\אנג´לוס 2. באפי בסוף עונה רביעית
(לסוף עונה רביעית, ההמשך לא מספוילר) כשהגנג מעלים את רוחה של הקוטלת הראשונה לבאפי ואדם יורה בה והיא עוצרת את הכדורים באויר - קטע ענק, מאטריקסי כזה...
סוף ספוילר| 3. ספייקי 4. אניה

ANGEL N

New member
ברור שאנג´לוס....

אנג´לוס היה רע מיוחד. כי אף אחד מאיתנו לא רצה שהוא ימות. הוא גם היה הרע הכי מסובך לברפי ויצר אצלה הרבה דילמות ובילבול. כל רע אחר באפי היתה הורגת בלי לחשוב אם רק יכלה, אבל את אנג´לוס היא לא הרגהגם כשהייתה לה פעם אחת הזדמנות. בהתחלה היא אפילו לא הלכה במטרה להרוג אותו אלא רק כדי לעצור אותו, רק אחרי שהמורה שהיתה עם גיילס היא החליטה לעשות את זה וגם אז בלב כבד. וגם אנחנו, למרות שהוא היה באמת רע, כולנו עדיין אהבנו אותו והיינו בטוחים שהוא יחזור להיות טוב. והסוף שהוא הפך לטוב ובכל זאת באפי הרגה אותו. הוא הרע שהכי השפיע והיה הכי תותח!!!!!!!! כל השאר סתם רעים רגילים, כל אחד עם הכוחות שלו!

ספייק , וספייק וספייק ../images/Emo58.gif

איך שחברהשלי אומרת ספייק כל יום בשבוע ופעמיים בשבת. זהירות! ספויילר! אחרי זה דרוסילה וילו בעונה השישית נדמה לי - אחרי שהורגים את טארה (לא ראיתי אתזה אבל ראיתי תמונות ונראה לי שהיא ממש מעולה) אנג´לוס פיית´ ראש העיר גלורי

buffstar

New member
Big bads!

1.אנג´לוס ,ספייק ,דרו- צריך להסביר? 2.גלורי- מצחיקה צינית ובכלל מעופפת 3.ראש העיר ופיית -וא מצחיק וציני והיא בכלל מדהימה 4.מאסטר-היה די משעמם 5.אדם -הוא היה כל כך יבש...

למעלה