"הרע החדש??" כנסו....

james bond 1

New member
"הרע החדש??" כנסו....

הירוס לדעתי היא הסידרה הכי טובה בזמן האחרון והיום סיימתי לראות את הפרק האחרון של העונה הראשונה!!!! פרק ממש נחמד לעונה מדהימה (למה ראיתי רק עכשיו,,,,,, צבא :( ) בקיצור מה שרציתי לדון פה ועברתי אחורה לקרוא תגובות אבל לא ראיתי מישהו שהזכיר את זה היה קטע עם מולי שאמרו לה למצוא את סיילר ואז היא אמרה משהו שהיא יכולה למצוא את כולם חוץ מאחד מאחד שהיא ממש מפחדת שהוא יותר רע מסיילר(בוגימן לדבריה) שהיא לא מסתכלת עליו כי כול פעם שהיא מסתכלת עליו הוא מסתכל עלייה בחזרה והיא טוענת שהוא הכי רע שיש יכול להיות שזה איזשהו הקדמה לרע הבא שהולך להיות בעונה שניה בנוסף לסיילר?

../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם זה נכון, אבל לדעתי זה פיטר. פיטר הרי שואב כוחות נכון? אז יכול להיות שבזמן שמולי מפעילה עליו את הכוח שלה הוא שואב אותו ואז הוא יכול לראות אותה בחזרה. הגיוני לא?

KNS

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש נראה לי האמת חחח כי פיטר יכול לשאוב כוחות רק אם הוא נמצא ליד האדם בעל הכוח... והוא לא היה ליד מולי. היא אומנם הפעילה עליו כוחות, אבל זה היה מרחוק והוא לא היה לידה כדי לשאוב אותם... וגם היינו רואים בסדרה אם הוא היה רואה אותה בחזרה, או בכלל יודע על עצם קיומה ועל הכוחות שלה...והוא לא... וחוץ מזה פיטר בכלל רע! והיא אמרה שהוא רע!

dixie chick

New member
האמת שחשבתי על זה

זאת היתה אחת התאוריות שלי אבל דבר כזה פשוט יהרוס את הסדרה, אין טעם להמשיך לראות אותה אחרי זה זה להרוס דמות מצויינת, ואני מאוד מקווה שהתסריטאים יודעים את זה ושהם לא יעיזו לעשות לי את זה!!!

bobotheclown

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי

מי שהתחיל את הדיון הזה צריך להיות להבא יותר זהיר , היה צריך לסמן אזהרה לספויילר. קודם כל היא יכולה למצוא רק אנשים שהיא ראתה , ולא זכור לי שהיא פגשה את פיטר. היא גם אמרה שהאיש שהיא ראתה הוא רע , מה שלא מתאים לפיטר. הנה שני דברים שצריך לשים לב אליהם 1) קודם כל הבוגימן זה לא האיש שמפחיד את מולי , אלא הכוונה לסילאר. יכול להיות שבקטע הזה רמזו לנו על יכולתו של האיש שעליו מולי מדברת עליו , לדעתי יש לו יכולת לדעת מתי חושבים עליו , יש לו בטח איזה כח שקשור למחשבה . 2) יש לי עוד תיאוריה , בפרק האחרון רואים שביל דם שמוביל לביוב , מה שלדעתי מביא הוכחה ברורה שסילאר עדין חי , וכנראה מישהו סחב אותו לביוב , לדעתי מדובר באיש שמולי מדברת עליו , ובעונה הבא נראה שני רעים חזקים.

Slow Cheetah

New member
אני יודעת!! [על סמך מה שכתבת ../images/Emo9.gif]. ../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה יהיה ההאיטי.. אולי הוא לא ממש רע, אבל זה קשור למוח.

kuyi11

New member
יש קומיקס חדש

רואים שם על ההאיטי אולי יש מידע...

למעלה