הרעלת אלכוהול

Tyrant123

New member
הרעלת אלכוהול

שלום לכולם! יש לי כמה שאלות בנושא הרעלת אלכוהול, אבל לפני זה הייתי רוצה לספר לכם סיפור קטן המתקשר לנושא : לפני זמן מה הייתי במסיבה והאלכוהול זרם כמים, מי מאיתנו לא נתקל באנשים ששתו יותר מדי ומקיאים כתוצאה מכך את נשמתם... אך במסיבה זו אדם התמוטט לפתע תוך כדי הליכה (אמרו שהוא שתה לפחות חצי בקבוק טקילה- נקי) אני להזכירכם מתנדב לשעבר ניגשתי אליו, ודאתי דופק ונשימה, אבל צביטות ודיבורים לא סחטו מהנ"ל שום תגובה. בתחילה חשבתי שכדאי לתת לו לישון עד שתפוג השפעת האלכוהול, אבל הוא התחיל להקיא תוך כדי חוסר הכרה ונחנק, בקושי רב הצלחתי לפתוח לו נתיב אוויר. בשלב זה הגעתי למסקנה שעדיף להביאו לבית חולים, מאחר וידידנו השיכור היה אדם עב בשר (לא יכולנו להוריד אותו במדרגות) צילצלתי 101 הצוות שהגיע למקום נראה די כועס שהערנו אותם באמצע הלילה בשביל איזה "שיכור". שתי שאלות לי אליכם: 1) יש הצדקה רפואית לפינוי "שיכור" לבית חולים. כאשר הוא לא מגיב ויש סכנה לחנק כתוצאה מאספירציות? 2)באופן כללי, מהן הסכנות מהרעלת אלכוהול? ומה הטיפול שמבצעים במיון? ידוע לי שנתנו לו במיון גלוקוז ועירוי אחרי עירוי... תודה מראש למי שקרא עד הסוף :)

Yev

New member
בגלל שממש מהרתי ולא היה לי זמן לענו

לענות. אז תכנס לפה מקווה שזה יענה לך במקומי... http://www.paramedics.co.il/article.php?sid=60&mode=threaded&order=0

inbale

New member
יופי של מאמר

כאחות חדר מיון אני יכולה להבין את הצוות הרפואי שמעקם את האף למראה של השיכור שמובל פנימה למיון...את רובם אנחנו מכירים על בסיס קבוע ויודעים שהם יתנחלו אצלנו לכמה שעות...לפעמים יגרמו לצרות במיון. הם יקבלו מאיתנו זריקת אטומין ואחרי שיתפקחו קצת יובלו אחר כבוד מחוץ למיון. אבל מי שכאן מתחנת רחובות מכיר את הסיפור על הנרי המיתולוגי - אותו דמות מטרידה שעשתה אצלנו הצגות במשך שנים...כולם הכירו אותו אבל יום אחד באמת הזמינו לו אמבולנס בצדק. הגיע הרגיל בקצב האיטי שלו ו...התחיל החייאה על הנרי. לפעמים הקריאה לשיכור מוצדקת ולכן עלינו להתייחס ברצינות לכל קריאה כזאת.

Yev

New member
יצא לי לשמוע על הנרי..

ממה שספרו לי או שהוא היה ממש נחמד לצוות או שהוא כל הזמן קלל.. וגם שמעתי שהוא ממש ידע לביים טוב טוב התקפי אפילפסיה, ולמרות שידעו שזה זיוף היו צריכים להזמין נט"ן כל פעם. (או שהתבלבלתי עם שיכור אחר..
)

inbale

New member
אחחח הנרי הנרי

אין אחד בחדר מיון קפלן שלא מכיר וזוכר את הנרי. מדי פעם אנחנו עדין מדברים עליו...אבל הוא הדוגמא לקריאת זאב זאב קלאסית. מאה פעם אמבולנס עד שפעם אחת זה מוצדק.

למעלה