הרעב.......

הרעב.......

הרעב הופך בי שובע שלא בא אל פדיון , במחשכי הליל גופי מבקש לעצמו את רעבונך על מגש אהבה, ותשוקה שואבת בכוחה מיצים אל תוך גוף חרב .... חרב האהבה עוד פורסת תאווה חדשה בהוויה ישנה להשביע לב רעב אותך.... <>

הרעב.....

הרעב אל גופך מטריף מחשבתי כמו נמר בכלוב הפכת אותי, בלילה שולח יד אל גופך במיטה הקרה מצד אל צד מתהפך. רוצה לשתות ממיצי תשוקתך רוצה לחוש את מגע תאוותך, בואי תני לי לחוש אהבתך עד כמה אני משתוקק לקרבתך. אין עלי חרב וגם לא כידון אני משרתך ולא האדון, הכניסיני אל גופך הענוג כמה זמן גבר מסוגל לערוג.

אורגים ערגה.....

אקשור לך צעיף על עינייך שלא תוכל לראות ורק גופי ידבר במחול תנוחות המרקד לצלילי תשוקתך הפורץ תווים כתובים.... אקשור לך צעיף טעמים שאקח מגופך בזמן ערפול מבט הכלוא מאחורי צעיף ורגשותינו בתוך סערת לב קטן אז ימהלו בקסם אהבה סומא מבטים..... אורגים בחוטי אהבה ערגת כישוף רגעי איש באישה.... <>

ריקוד התאווה...

ארקוד לצלילי תשוקתך הפורצת נשבור את החומה שבינינו חוצצת, מעשה אהבתנו בתווים יכתב צלילי תאוותנו יקהו כל כאב. כסומא אגשש על נפתולי גופך לבן בית לאט לאט אני הופך, לשוני תחרוץ בך חריצי אהבה עד אין סוף אין גבול לתאווה. אשכב שם בחושך טועם מבשרך את גופך בשלי אני כורך, מבטי מעורפל שבוי בקסמך תאוותי גדולה ממני וממך.

שיר טל35

New member
זהו.....התאהבתי../images/Emo23.gif

שבית את ליבי כליל, בחרוזי התאווה שלך. חחחחחחח

למעלה