הרעבה עצמית

AYELET1

New member
הרעבה עצמית

סיימתי זה עתה לצפות בתכנית "מבט נשי" בערוץ 2. התכנית נסובה אודות השאלה מה מוכנות נשים לעשות על מנת להראות במיטבן. והמסקנה - שבערך הכל... לרגוש בגדים בסכומים דמיוניים (זה כמובן מי שיש לה...), קרמים המבטיחים ניסים ונפלות שלא מן העולם הזה, ללכת על עקבים המחרבים את הגב, לעבור ניתוחים שונים ומשונים למטרות שיפוץ ואף לעבור הרעבה. וכאן אנו מגיעים לנושא. מסתבר (ומצטערת שאין בידי לינקים לחומר כתוב בעניין) שמספר הנערות המרעיבות עצמן הולך וגדל במשך השנים. כיום, במסיבת סיום של תיכון, תוכלו למצוא הרבה יותר נערת דקיקות , מאשר לפני דור. הדבר עלול להזיק מאד, והשאלה מה עושים כדי לשנות את התפישה הזו. מוזמנים לחוות דעה.

AYELET1

New member
ואגב, נקודה אישית

יש לי בת רזה ודקיקה- 1.70 מ´ ומשקלה פחות מ-50 ק"ג. היא מדלגת על ארוחות, לאו דווקא כדי לרזות, אבל אני די חרדה. יש לכם עצות?...

bimbo.

New member
שבוע טוב לכולנו. איילת, כל עוד ../images/Emo68.gif

זו התפישה בעולם כולו, והדוגמניות המפורסמות שכולם מעריצים נראות כמו דחלילים, אי אפשר לעשות כלום בנדון. מחד, הבנות רוצות להראות מיוחדות, ומאידך, תסמונת העדר עובדת. אגב, זה לא רק אצל הנערות, אלא גם אצל הבוגרות ב- 20 שנה, אלא שהן לא מצליחות כל כך (לידות, הנקה ו... הגיל).

לא רק שזה מרגיז

כל העולם הולך ומשמין, במטוסים הרחיבו מושבים, אבל באוטובוסים המושבים עדיין צרים נורא, וממש לא נעים להלחץ עם אדם נוסף. וחוץ מזה, שהולכים לקנות בגדים, המידות עדיין די קטנות, קשה למצוא מכנסיים מעבר למידה 50, או חולצות שיהיו רחבות דיין, יש רק שתיים או שלוש רשתות שהן למידות גדולות, כמו "מתאים לי", והמחירים שם בשמיים, להבדיל מחולצות בשווקים שאפשר לקנות ב-20-30-40 שקל (לטי-שירט פשוטה), זה ממש מרתיח אותי, כאילו האנשים המלאים או השמנים אינם זכאים להתלבש.

gal-or

New member
איילת, הנתונים שמסרת הם מדאיגים../images/Emo53.gif

בוקר טוב, לכי איתה מייד לרופא!!!!! עדי

AYELET1

New member
תודה נטע ועדי. כמ דברים:

עדי, היא רזה נמאד כי בין השאר ירשה זאת מאביה. והיא אינה אנורקטית. אז אין טעם להופיע אצל הרופא. מה שכן, בהחלט לא רוצה שתרד במשקל או שתדלג על ארוחות , כי תת משקל מרמה מסוימת ומטה עלול לפגוע. בשלב זה הגענו למין מצב שמצד אחד היא שמחה שעלתה קצת במשקל (סוף סוף! קודם רק היתה מוטרשדת מעליה כזו...) ומצד שני עושה את התרגילים עם דילוג על ארוחה (כאמור כנראה לכבודי... או קייי אני אשמה , אני גוררת אותה לז. בסדר. אבל אני מוטרדת... זה המצב) ארוחות משפחתיות לא ניתן לאכול כל הימים. ביום ששי ושבת אנו נהנים מאד מארוחות משפחתיות.

למעלה