הרסתם עולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרסתם עולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק שכולכם תדעו כל מי שליבו שמח על מעשה הגירוש הזוועתי הזה שנהרס עולם שלם....................... כל אחד שהוא גר באיזשהו מקום שישחוב שנייה שכל המקום הזה לא קיים יותר... שיחשוב שהוא לא יוכל להגיד אתה בא ל...{המקום שבו הוא גר}

א. מי הרס?

ממשלת הימין של שרון זה עוד לא "אנחנו". ב. את השטויות על "עולם שלם שנהרס" כבר שמענו כל כך הרבה פעמים, שזה כבר נמאס. ג. כל ההתנחלויות קמו בחטא, תוך הפרה בוטה של החוק הבינלאומי, מה שגרם סבל עצום לאוכלוסיה הכבושה, בעיקר ברצועת עזה - איזור עני וצפוף, אשר דווקא בו הוחלט להעניק לכם וילות. תתביישו לכם! האם כל תושבי הבתים הפלסטיניים ש"נחשפו" לכבודכם קיבלו עשירית מהפיצויים שלכם? האם מישהו העביר אותם לקרווילות?

א.אתה ציני בצורה מגעילה

ב. שרון לא ימני וזאת לא ממשלת ימין אלה ממשלת שמאל מרכז ג.לפי מה שאתה אומר כל המדינה הזאת קמה בחטא?????????גם הקיבוצים שלכם

גם לא התכוונתי למצוא-חן בעיניכם.

ראינו את ההתנהגות שלכם. מתי תכינו "פיוס" שגרתי, ו"אוהבים אתכם"? אתם זה עוד לא המדינה. תבלעו את זה שהמדינה לא קמה כאיש אחד לצידכם. נמאס למדינה ממלחמת נצח. המדינה רוצה שלום. זה לא חוג להיסטוריה, אבל אין לי בעיה לשוחח גם על היסטוריה עם כל מי שמעוניין בדו-שיח רציני ולא מתלהם.

ומה הקשר למה שאני כתבתי....

אתה "מנותק" מהמציאות חי לך בעולם פנטזיה רושם מה שהמקלדת שלך מפיקה מבלי לחשוב אפילו מה אתה אומר... אז אם אין לך תשובות עיניניות אל תגיב בבקשה... ורק שתדע שאין שום בעייה לציונות הדתית ולימין הציוני{ולא אני לא מדבר על לימור ליבנת אריק שרון סילבן שלום וכו" כל אוהבי הכיסאות}להתנתק מהמדינה בדיוק כמו החרדים... זה אפילו יעשה לציונות הדתית ולדתיים הלאומיים הרבה יותר טוב ואז נראה איך צה"ל ימלא את החוסרים שלו ביחידות הקרביות וכל הסיירות שכבר מזמן השמאל לא טורח להתגייס אילהם כמו שכולנו יודעים השמאל משרת בעיתון מחנה או גל"צ או שלא נמצא בצבא בכלל... אז תנשום עמוק ותחשוב מה אתה אומר כי אם אין לך דרכון זר על מנת לברוח מהמדינה הזאת אז אתה צריך להיות מודאג כי המדינה הולכת לאבדון כי אני יודע אישית על עשרות אנשים שעד לפני חודשיים דיברו על התגיסות לסיירות המובחרות בצה"ל שדחו את גיוסם ועכשיו אינם מעוניינים בכלל לשרת בצבא הזה שגירש את חברים שלהם מהבית...

Fleddermaus

New member
צביעות ../images/Emo119.gif

מצד אחד-השמאל לא מתגייס ושאר הכללות חסרות בסיס ומנותקות מהמציאות, מצד שני-לא מתגייסים לצבא שמגרש יהודים. זו צביעות.

חחחח לא ציפיתי לתשובה אחרת...

כל פעם שאין לכם מה לענות אתם פשוט מתחילים להשתמש באלימות מילולית כמו שעשית כרגע שקראת לי צבוע... ומתי שנוח לכם אתם גם מפעילים אלימות פיזית בהפעלת האמצעים העומדים לרשותכם ויחד עם תשקורת שמגבה אתכם... ואני שואל מי כאן בעד הדמוקרטיה ולא הרים קול זעקה אל מול האנטי דמוקרטיה שאפפה אותנו בשנה האחרונה האם בגללל שזה היה כחלק מאידיאולוגיה ... היכן התשקורת{כלב השמירה של הדמוקרטיה}הרי כל משפטן מתחיל יאמר לך שכל מהלך הגירוש היה לא דמוקרטי א משנה אם מסכים איתו או לא

i am just me

New member
צביעות = אלימות מילולית???

השמאל משתמש באלימות פיזית??? השמאל מעצם הגדתו הוא אותה קבוצת אוכלוסייה שמאמינה בדרך הלא אלימה!!! זה לא היה השמאל שעשה שני פיגועים בשלושת השבועות האחרונים! זה לא היה השמאל ששפך חומצה על חיילים! זה לא היה השמאל במערת המכפלה! זה לא היה השמאל ברצח יצחק רבין! זה לא היה השמאל!!! בין אם הצעד של שרון עצמו היה דמוקרטי או לא (והוא כן אמר שיהיו "וויתורים כואבים, והוא כן דיבר על פינוי עזה עוד ב96'), ההתנתקות עברה בכנסת, חוק פינוי פיצוי עבר בכנסת, והצעד הראשון של ההתנתקות, גם הוא, עבר בהצבעה דמוקרטית שבוע וחצי לפני תחילת ההתנתקות! כשהדמוקרטיה עובדת נגדכם היא לא דמוקרטית??? סקרים הוכיחו ש70% מהעם רצה את ההתנתקות, אם מדברים על שלטון העם אז זה שלטון העם!!! חוץ מזה, ההתיישבות עצמה לא הייתה לא חוקית, ולא דמוקרטית!!!

אבל זה כן השמאל זה שמגרש...

וזה כן השמאל והתשקורת ששמחה על הגירוש כאילו קיבלו מק רואיל אחרי שלא אכלו 3 ימים... אתם נושאים באחריות מוסרית לגבי כל התהליך הזה... ומה אני יגיד לכם אתם האנשים הכי לא מוסריים שראיתי כל חיי...

i am just me

New member
שרון הוא לא השמאל

חוץ מזה, השמאל לא מגרש, הוא מחזיר. ואני אסביר בדיוק מה ההבדל. לגרש זה כשלוקחים אותך בכוח ממקום שהוא הארץ שלך ושמים אותך בלי שום דבר, בלי שום פיצוי במקום אחר. להחזיר זה כשלוקחים בנאדם שלא נמצא בארץ של עצמו ומחזירים אותו, דרך משא ומתן, לארץ שלו ונותנים לו פיצויים כדי שיוכל להמשיך להתקיים. הנכבה היה גירוש!!! ההתנתקות היא חזרה לארץ ישראל!!! חוץ מזה, ממתי שמאלנים אוכלים מק רויאל? שמאלנים לא אמורים להיות צמחונים יפי נפש?

שרון הוא בהחלט שמאל והוא אחד האנשים

שהשתתף בהפגזת אנטלנה אם אנני טועה. שרון התחנך בנהלל מעוז השמאל זה שהוא פרש מהשמאל היה אך ורק משיקולים פוליטיים... הוא היה בפלמ"ח והיה אחד מנאמני בן גוריון שכידוע היה ממיסדי מפאי לימים מפלגת העבודה... אני מציע לך ללמוד היסטוריה... וזה שהוא הקים התנחלויות אז מה??? גם פרס הקים התנחלויות וגם רבין ועד אנשי שמאל רבים... וכשישבו את גוש קטיף משה דיין{שהיה גם בשמאל}נהם נאום בפני המתיישבים שזה חלק מארץ ישראל...

i am just me

New member
שרון הוא ליכודניק!

שרון גדל וחונך כבנאם מיליטריסט שמשיג הכל דרך אלימות. הוא הנהיג את מלחמת לבנון שהייתה מיותרת וסתם נהרגו הרבה אנשים. הוא קיים את רעיון שתי השדרות בגדה המערבית כדי לחזק את השליטה בה. גם פרס לא בדיוק מעוז השמאל... שרון התחיל את את האינתיפאדה הנוכחית. שרון הוא איש ימין!!!

Fleddermaus

New member
יש לך דוגמא? ../images/Emo119.gif

יש לך דוגמא למקרה שבו איש שמאל תקף איש ימין בגלל דעותיו?

חחחחחח תפתח טלויזיה ותראה ...

אמנם לא בידהם כי כידוע אתם את הידיים לא אוהבים ללכלך אבל בהשפעת אנשי שמאל לא תוקפים איש ימין אחד אלה 10,000 אנשים שמגורשים מאדמתם. אתם פשוט פתטים בטענות החוזרות ונשנות שלכם... ואני שואל איפה הילד שיצעק המלך הוא עירום...

../images/Emo6.gif תחליט - מי מנותק?

מצד אחד אתה מאשים אותי ואת המקלדת שלי, ומצד שני אתה מאיים עלינו שתתנתקו. אז יאללה! קדימה! רק אל תבואו אלינו אח"כ עם הצעות "פיוס". אני מבין שקשה לך לעכל את העובדה שרוב העם שונא את הבריונים פורעי החוק המדברים על "דמוקרטיה", הגוררים אותנו למלחמות אינסופיות שאנחנו מוצגים בהן כצד הבלתי צודק, כקלגסים אכזריים ההורסים ו"מבצעים חישופים" אפילו בשטח הצפוף והעני הנקרא רצועת עזה, מבלי לשלם לאוכלוסיה הנפגעת אפילו גרוש, לעומת הפיצויים הנדיבים שנותנים לכם על אדמות שניתנו לכם בחינם. ולפני שאתה נסחף וממשיך לדבר על "אלימות מילולית", תנשום אתה עמוק ו...קרא את ההודעות של עצמך

אתה מנותק...

ומי אי פעם ירצה איתכם איזשהו פיוס די נגמרו הימים האלה מהיום כל אחד מאיתנו הוא עם נפרד לפחות כך זה נראה שיקרה...

ממך - בוודאי.

ולא שמת לב שאתה שוב מאיים? אנחנו יודעים מצויין מה תעשו, כשתתפסו סופית את השלטון... אבל אל תתפלא, אם לא נחכה לזה כצאן לטבח.

הבהרה חשובה ../images/Emo26.gif

גם רוב המפונים, עם כל התנגדותם וצערם, לא יתמכו בכם, הפורעים והמאיימים. אתם מיעוט, שלאחרונה הראה לציבור פעם נוספת את דמותו האמיתית. אז אל תתפלאו שלא אוהבים אתכם.

למעלה