הרניה (בקע)

26יפעת

New member
הרניה (בקע)

איך יכול להיות שלא מצאתי אף מילה על זה בפורום? זה אני שלא יודעת לחפש או שבאמת מעולם זה לא עלה פה לדיון? טוב, בכל מקרה אשמח לשמוע מכם כי ליובלי גילו בקע קטן באשכים וכפי הנראה אנחנו הולכים לניתוח בקרוב.

קרן משם

New member
בוקר טופ יפעת

אין לי מושג למה תוצאות החיפוש לא דגו לך כלום, הנושא דובר. גם בני עבר ניתוח הרניה משתי הצדדים (מפסעתית כן?) עברנו זאת בגיל 8 חודשים אחרי שהוא נגמל מהחמצן, שילבנו עם הניתוח את הברית, אם כבר הרדמה מלאה אז כבר! החששות שלי היו בעיקר בגלל החמצן...היינו שבועים גמולים ממנו וחששתי שיהיה לו קשה להפרד מזה...הרי נותנים בזמן הניתוח/התאוששות. הניתוח ארך כשעה וחצי (סה"כ) ולי זה היה נראה המון זמן. ההחלמה היתה מהירה! כשעה אחרי הניתוח הוא יילל קיבל אקמולי ושכח למה הוא בבית החולים...הבאתי לו צעצועים רבים ואמא שהיא רק שלו! יש לי תמונות של מתי יום אחרי הניתוח באמבטיה...אעלה לך אחת דוגמא מאוחר יותר. אם יש לך שאלות נוספות אני לרשותך...

הי יפעת

אנחנו עברנו את הניתוח ביום שעילי היה אמור להיוולד. קצת מוקדם כי מעדיפים לא לנתח בגיל כ"כ קטן (בגלל סיבוכון קטן) הוא נותח בליס ע"י דר נגר והניתוח עבר ללא תופעות מיוחדות מלבד עצבנות בזמן ההתאוששות מההרדמה. לפני הניתוח נפגשנו עם המנתחת ועם המרדים כמובן שצריך להיות בצום וזה היה קצת קשה כי לכי תסבירי לתינוק שהוא בצום... אחרי הניתוח היינו לילה בטיפול נמרץ לראות שאין תופעות לוואי. אם יש לך עוד שאלות בכיף.. בהצלחה.

26יפעת

New member
הרדמה

בעלי לחוץ פחד, בחיים לא ראיתי אותו ככה... איך בדיוק עושים את ההרדמה????

למעלה