הרמת ראש

meck88

New member
הרמת ראש

שלום,
בתי נולדה בתחילת שבוע 35. היא בערך בת חודשיים וחצי והיא לא ממש מרימה את הראש רק סנטימטרים ספורים מעל הרצפה, אם בכלל. היא מסובבת את הראש בקלות מצד לצד. כשהיא רגועה היא נשארת על הבטן כמה דקות ומסובבת את הראש מצד לצד אבל אז באיזשהו שלב מתחילה לבכות....
האם זה תקין, השלב שהיא נמצאת בו עכשיו? כמה זמן זה בסדר לתת לה לבכות על הבטן? אני שמה לה תמונות ומדברת איתה תוך כדי...
גם אחרי שהיא בוכה כמה זמן על המזרן אז כשאני מרימה אותה היא עצבנית ויש סיכוי נמוך יותר להחזיר אותה על הבטן רגועה...
באיזו תדירות בכלל צריך לשים אותם על הבטן ולכמה זמן..?
תודה!

פיקוס123

New member
לא זוכרת בדיוק

אבל עם היא נולדה בשבוע 35 אז יש לה שבועים לגיל מתוקן שהיא צריכה להעשות הכל, אני זוכרת שגם החמוד שלי לא אהב להיות על הבטן אבל פעם בשעה שעתים להפוך אותה על הבטן ולא להתעקש הרבה, כי זה חשוב להיות על הבטן זה מחזק את שרירי הכתפים וחשוב לעמידת שש וזחילה.

ואם את רוצה להיות רגועה אז אפשר להתיעץ עם פזיוטרפיטית

בהצלחה

meck88

New member
כמה זמן על הבטן

כמה זמן כדאי שהיא תהיה על הבטן? כמה דקות כל פעם? ונניח במצב שהיא בוכה? ואם היא ישנה כמה שעות רצוף?
תודה!

פיקוס123

New member
שינה

בלילה לא ממולץ להשכיב על בטן למרות שהם ישנים יותר טוב על הבטן בבלל תסמונת המוות בעריסה. צריך להשכיב על הבטן כמה שיותר אבל עם זה מפריע לה והיא בוכה אז לא כדאי שלא יציק לה. אפשר כל שעה לכמה דקות....

בהצלחה

למעלה