הרמת כפפה !!!!!!

הרמת כפפה !!!!!!

החל מסוף שבוע הזה נתחיל לסמן את המסלול למירוץ בתאריך 11.5.2002 זקוקים בדחיפות לעזרה בסימון מתחילים ביום שישי הקרוב סימוני המסלול יהיו ביום שישי הקרוב + שבת + שישי הבא הצוות דובון+ חליל + ברמן + אצילים מהיער הוירטואלי ילכו אל יערות הגשם ( אלק ) של ארץ ישראל החצויה ויכתתו ק.ט.מהם לכלי סימון משוכלל ( אני גמור מרוב עבודה )

adam_a

New member
סטיב יקר

אולי אוכל לבוא גם ביום שישי הקרוב... אך אדם צריך לדעת על איזו שעה מדובר מכיוון שיש לו מרתון מתמטיקה לקראת המגן עד לצהריים... (וכמובן שבלי שום קשר אדם יבוא לעזור יום לפני המרוץ וביום המרוץ עצמו)

big_foot

New member
אפשר קצת יותר פרטים בקשר לסוף שבוע

זה

STIVENZ 426

New member
הנה הפרטים:

אנו חייבים עוד מסמני מסלול ליום שישי ו\או ליום שבת הקרוב (5\3 וה- 5\4) הסימון יערך לאורך של בערך 20 קילומטר, שחלק ניכר ממנו יסומן בעזרת קבוצה של חבר´ה עם אופנועים. אנחנו זקוקים לכם. בלי אופנועים, הסימון יתבצע ברגל בלבד, כמה שיהיו יותר אנשים ככה העבודה תהיה יותר קלה ויותר מהירה. הסימון יערך משעה 10 בבוקר בערך. נפגשים ב 9- 9:30 בתחנת הדלק בלטרון. לעוד פרטים: סטיב- 054673319 ולאישור הגעה.. מקווה שתראו פה קצת יותר נכונות לתרום.. זה לא עולה כסף..

STIVENZ 426

New member
נעלייים. זה מה יש. כלום. נאדא.

ואתה חושב שמישהו התנדב חליל? לא. (חוץ מבחור אחד שהתקשר אלי היום בסביבות 2 , אני ישנתי וכנראה דיברתי איתו מתוך שינה.. מה שכן- רשמתי את הטלפון שלו אבל אני לא זוכר את השם שלו... אז אם אתה מזהה את עצמך- תרים שוב טלפון, אני מבטיח להיות ער..
יאללה חבר´ה, קצת התנדבות. עוד לא אבדה תקוותינו.. ס

BETAMOTO

New member
השם הוא גיל אפרתי ולמען האמת

שיערתי שלא תזכור אז בוקר טוב

STIVENZ 426

New member
בוקר מצויין.. ../images/Emo13.gif דיברת עם רונן ???

מצחיק שאני אפילו לא זוכר מה דיברנו...

BETAMOTO

New member
דיברתי איתו

ואמרתי לו שאני אבוא ביום שבת אני כבר אדבר איתו ביום שישי בקשר להסעה

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif סבבה..

מסתבר חבר´ה, שאחרי הכל, אתם אחלה.. יש הענות יש... יאללה אנשים.. מי עוד לא התנדב?

למעלה