הרמיוני

...

זה מה שנקרא בת מוגלגים- או "בוצדמית". יש הרבה קוסמים ומכשפות שהם ילידי מוגלגים (לילי אוונס, קולין קריווי ועוד),זה מוזכר המון בספרים- במיוחד בספר השני. איך היא גילתה- בא אליה הבייתה קוסם- מורה בהוגוורטס כנראה- שהסביר את העניין לה ולמשפחה שלה, והדריך אותה על סמטת דיאגון וברציף תשע ושלושה רבעים. בדיוק כמו שראינו אצל טום רידל בספר השישי. (וגם אצל הארי)

Burning Witch

New member
אני מתארת לעצמי שבאו אלייה...

איך אתה הייתה מגיב אם היו שולחים אלייך: "היי גבר, מה קורה אח שלו?!? אתה קוסם! בוא לסמטת דיאגון לקנות עיניי נחשים וקיבת עז בשביל להכין שיקויים! ואל תישכח ליקנות מקל קסם שתוכל לעשות איתו הוקוס פוקוס." אני מתארת לעצמי שהייתה זורק אותו..

hallucinating

New member
היא מעידה על עצמה

שהיא קיבלה את המכתב, ואז שאלה מהסיפריה (מן הסתם בסימטת דיאגון) מלא ספרים, וקראה, כמובן, את הוגוורטס:תולדות. אם כי זאת בהחלט שאלה איך היא ידעה איך להגיע לסימטת דיאגון ואיך להיכנס לשם ואיך לעלות על הרציף (מן הסתם באותה דרך שהארי ידע; היא בטח שאלה את סבתא של נוויל) וכו'. אני חושבת שהארי ווולדי היו חריגים בזה שהגיעו אליהם למקום מגוריהם, כי אצל הארי ראו שהוא לא מקבל את המכתב ושדודים שלו לא נותנים לו, ואצל וולדי היו צריכים לדאוג קודם לאישור של בית היתומים המוגלגי בלי שהם ידעו מזה שהוא קוסם.

למעלה