הרמיוני, מי זאת?

SKABERS

New member
הרמיוני, מי זאת?

אני מבקשת עזרה בניתוח הרמיוני, כי אני לא מצליחה לנתח אותה ואת כל הקשרים שלה עם כולם... רון אוהב אותה? קרום אוהב אותה או שהיא רק ידידה חשובה? רון מקנא או לא? ובכלל האם כל מה שמעניין אותה זה הארי רון ולימודים? אויש נו... אני צריכה עזרה!!!!!!!

MadonnaFan

New member
הממ... שאלה מרתקת

אני חושבת שכל מה שאומרים על זה שהיא דלוקה על רון זה שטויות ושהיא אוהבת את קרום והוא אוהב אותה. אני לא חושבת שרון מקנא כי לדעתי הוא לא אוהב אותה. ואני ל-א חושבת שכל מה שמעניין אותה זה הארי רון ולימודים *מתנפחת בעלבון* אני חושבת שהיא חמודה מאוד ועל בטוח שיש לה הרבה תחומי עניין.

רחלי!

New member
הרמיוני...

קודם כל, זה ברור לגמרי שרון דלוק עליה. כבר דיסקסנו על זה פעם והרבה פה אמרו שהם בטוח יהיו ביחד בסוף. קרום...אני לא יודעת אם הוא אוהב אותה אבל הוא ללא ספק מ-א-ו-ד מחבב אותה-אחרת לא היו לוקחים אותה למשימה השניה כמה שהכי יחסר לו! כמו שראינו מהריב בין רון להרמיוני אחרי היול בול (הנשף), רון מה-זה מקנא! והיא מתעניינת גם בדברים אחרים, חוץ מהחברים שלה וביצפר!

sarah

New member
הרמינוי&רון?!

בקשר לרון,זה ברור ויקטור קראם-כנראה מאוהב בהרמיוני אבל הרמיוני *טה טה טןןןן *צרחה** מאוהבת בהארי,וזה ברור (לכל אורך הספר 4) אבל הרמזים הרבה יותר דקים מאלה של רון כמה דוגמאות: היא מתחנפת להארי,דיי נדבקת עליו (אפילו שהם חברים...היא ממש נדבקת) דואגת לו כמו משוגעת,וכו` (ואל תגידו לי שהיא הייתה עושה אותו דבר בשביל רון,היא לא הייתה. !) והאא,מה עוד יכול לעניין בן אדם,חוץ מהחברים שלו? הממפ,מדע בדיוני? :) ברברה סטריינסד

Hermione

New member
הרמיוני גריינג`ר- הסיפור והאגדה

טה טה טה טם... כמה שהכותרת דרמטית... בכל מקרה, ללא כל צל של ספק, רון מאוהב ק-ש-ו-ת בהרמיוני, והוא אולי עוד לא מבין את זה, אבל זה שם. בקשר להארי+הרמיוני- זה מגוכך. פשוט לא ייתכן. זה יהיה נ-ו-ר-א-י!!! הם כל כך לא מתאימים!! האמתי, שהייתי רוצה שהארי יהיה עם צ`ו, כי הם כאלה חמודים ביחד, אבל זה יהיה קצת צפוי מדי. בקשר לויקטור, אין בכלל מה לדבר. הוא מאוהב באופן נואש בהרמיוני, אבל הרמיוני לא מחזירה לו אהבה בכלל, והוא סתם קרצייה, ולא עומד לקרות ביניהם שום דבר. שום דבר ודי. אבל יש לי רעיון ממש מעולה- ויקטור ימשיךם לחזר בעקשות אחרי הרמיוני, שתהיה מאוהבת בהארי, שיהיה מאוהב בצ`ו, שתרצח את ג`יני, כי היא אוהבת את הארי, אהובה הסודי של צ`ו, ואז רון יתעצבן ויחטוף את צ`ו, והארי יציל אותה באבירות, ואז יתמודד פנים מול פנים עם חברו הטוב ביותר, ואז הוא ירצח את רון, ומסתייבר שרון ידע שהוא עומד למות, כי הוא בעצם הבן של פרופסור טרלוני והוא הוחלף בלידה, ויש לו כשרון לראיית העתיד בתת מודע שלו, אז בגלל שהוא ידע שהוא עומד למות, הוא השאיר מכתב אהבה מרגש להרמיוני, אבל לוונדר בראון, פילגשו של שימוס פיניגן שבעצם הייתה מאוהבת ברון במשך שלוש שנים מצאה את המכתב והחביאה אותו, ואז זייפה הריון בעזרת אביה המאמץ- וולדמורט הרשע, שעזר לה לתחמן את כולם. ונוכל לקרוא לזה- ``לגעת בקסם`` או ``לכשף את האושר``, או בעצם- ``ימי קסמינו``

חחחחחחחחחח

דווקא נחמד... היה יוצא מז יופי של סדרה.... ולמרות שאני עקרונית נגד טלנובלות (כן לונה, זה פשוט כישף אותי) זה היה יוצא יופי של סדרה...

LuNaTiC

New member
אהם.. איך זה יכול להיות

שאת עקרונית נגד טלנובלות אבל רואה בערך כל מה שיש בויוה???? -ענבל- Daft Punk rules!!!!!!!!!!

לונה!! אני אהרוג אותך!

איך את מעיזה?!?!?!?!?!?!?!?!? כל מה שאני אי פעם ראיתי זה האישה של חיי!! בושי והכילמי לך (השיקספור אינו יודע גבול...) !!!!!! אני לעולם, אבל לעווווווולם (מתי יהי אפשר כבר להדגיש מילים?!) לא ראיתי שום דבר מהזבל הזה שרץ בויוה! איך את מעליבה אותי! אני דורשת התנצלות!!

LuNaTiC

New member
קיבלת התנצלות..

גם אני רואה את האישה של חיי למטרה אחת.. לימודי הספרדית שלי!

MadonnaFan

New member
נכון מאוד הרמיוני! רק נוסיף...

שהארי היה בגילגול הקודם אבא של וולדמורט ובעצם הארי הוא הבן של סנייפ ושל לילי פוטר שבגדה בג`יימס שהוא בעצם אבא של שיימוס פיניגן שאוהב את פארוואטי פאטיל שרוצחת את דין תומאס כי היא חושבת ששיימוס הפך להומו והוא אוהב את דין, אבל זה לא נכון כי שיימווס באמת הפך להומו אבל הוא אוהב את הארי! שאוהב את צ`ו ובגלל זה צ`ו מחליטה להתאבד באמצע משחק קווידיץ`, פשוט ליפול מהמטאטא, אבל הארי מציל אותה באבירות ומרוב עצבים היא מכניסה לו בוקס בפרצוף אז הוא מקלל אותה והיא הופכת לקרפדה מקורננת שנכנסת להריון מטרבור, הקרפד של נוויל, אבל הקרפד של נוויל בעצם מאוהב בהרמיוני אז הוא רוצח את קרום וטרלוני מודיעה שהיא חזתה את זה וגם ראתה להארי בספל שהיא והוא הולכים להתחתן, אז הוא הופך גם אותה לקרפדה. נכון מדהים??? מעין

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

היום קראתי פאנפיק שבו וולדי הוא האבא של הרמיוני!!!! הוא שם אותה בבית יתומים מוגלגי עד שהוא יצליח להשתלט על העולם אבל אז הוא הושמד זמנית ובינתיים מישהו אימץ את הרמיוני.. כלומר, ההורים שלה.. ואז הרמיוני מתאהבת בדראקו ולוציוס משתמש בזה כדי לחטוף אותה לאחוזה, שם האמת מתגלה.. עושים על הרמיוני כישוף שיוציא את הרוע שבה, ואז היא רוצה להצטרף לוולדי וחבורתו, ואז וולדי חושף את העובדה שהרמיוני אינו שמה האמיתי! קוראים לה משהו שמו.. מלדיקטה.. שזה ``קללה`` בלטינית!!! הא הא.. ובאותו זמן דראקו והארי באים להציל אותה, בלי לדעת אתה האמת.. בעעעעעע

קודם כל

קרום בהחלט אוהב את הרמיוני, הרמיוני רואים שאינה החזירה לו אהבה, רון אני לא בטוחה שהוא אוהב אותה אבל אנחנו כולם יודעים שהוא מקנא... אני לא חושבת שהרמיוני אוהבת את הארי אבל יש הרבה סיכויים שזה בהחלט כך

למעלה