הרמוניקה

*pank

New member
הרמוניקה

ראיתי דמעה עם מקרופון עצב מעונב, למשעי ליווה אותה בפסנתר וניתן היה לצפות ששקט מוחלט ומופתי בקהל ישתרר אך תמיד יש איזה איש אחד שמתעקש ולא מוותר וכולם עושים לו ששש..... אבל הוא בנייד, מדבר היא עמדה על הבמה ושרה לא היה שם אור זרקורים ובכלל לא היה לה אכפת שדרכה ממש את הכל רואים לא הייתה לה שימלה נוצצת והיא הייתה כל-כך שקופה שמתי לב שהיא קצת מזייפת ושקולה הדקיק רועד טיפה בזמן שהיא ניגנה בהרמוניקה אני בכיתי ביחד איתה.

../images/Emo7.gifזו,שמכמני גופה../images/Emo10.gif

חשפו גם את נשמתה הרכה.. עומדת בדד על הבמה מזייפת את שיר חייה עם הרמוניקה-קול נשימותיה והיא היפה בנשים והיא הנשמה הזכה,הפגועה לעולם לא אבין כמה עומק יש בך פאנק מוריד לפטפטן הפלאפון-כאפא..

מזל שהקפצת אחרת היתי

מפספסת את היצירה הנהדרת של ההרמוניקה. פאנק ההרמוניקה שלך נהדרת.
ואתה קקטוס, תפסיק להנחית כאפות

גל ים..

New member
פאנקי עבורך השיר קריוקי...

החזרת אותי חודשים ארוכים אחורה..אל שיר שכתבתי עבור מישהי מיוחדת מאוד..מלכת חיי הלילה מנהלת הפורום פצ´נגה.. קריוקי ======= היא הגיעה לבדה רק גיטרה בידה חייכה במבוכה לקהל שחיכה רק לה המתין בשקט לבואה מחיאות כפיים נשמעו מכל עבר שריקות הגברים סומק עז הציף את פני הנשים בדלי סיגריות על הרצפה ריח בושם כבד מעורבב עם וודקה מביטה לעברו לוחשת מול שפתיו פוחדת נורא אולי אזייף קמעה אולי בכלל אשכח את המנגינה בוא עלה עימי אל הבמה בבקשה... והוא רק לוחש עלי ילדה אני פה מביט בך מהפינה הבמה רק לך מממתינה... מחייכת לעברו סומק עז מציף דמותה לוחשת מעט ביראה... יוצאים לדרך שיהיה בהצלחה ועלתה על הדרגש שהגיש עבורה מכנס סגול צמוד לגופה חולצת עור שחורה וברגע שכבו האורות ונר קטן דלק לו בפינה עשרות עינים הביטו לעברה מחכות רק לה היא שכחה אותו ואולי גם מעט מעצמה ופרטה על אותה גיטרה ישנה את המנגינה המוכרה ואני תפקידי לנגב לך את הדמעה ואתה ידעת בליבך שרוצה אתה שהיא תנגב את דמעתך שתישק על שפתיך ותלחש רק לך אוהבת אותך והם עמדו שם נלהבים מוחאים כפיים שרים איתה את אותו שיר מוכר וישן שרק מתבשם לו עם הזמן כי מי לא שמע ולא ידע מי לא מכיר מילה במילה את השיר של שלמה אני תפקידי לנגב לך את הדמעה אך כשהיא שרה ידעת שגם שלמה הגדול היה מחבק מצמיד אותה אל גופו ולוחש לעברה את גדולה ילדה.. כי הביצוע שלה היה עוצר לב ונשימה... גל

*pank

New member
על הגג הכי גבוה בעיר עם מערכת כריזה

אני עומדת וצועקת אפילו ראש העיר שמע עדשה מקומית כבר שלחה כתבת שטח כולם ממש במתח, וכל זאת רק בכדי להצהיר שאני אוהבת אותך עם אפשר לשלוח העתק לcnn

*pank

New member
עם= אם ולפנינת החן| 4u|

תודה על הפרגון ותגובתך מלאת החוש הומור והחן. כשמך כן את. בהמון חיבה פאנק.

למעלה