הרכישות החדשות

הרכישות החדשות

הייתי ביום שישי בפאזלנד ת"א, וקניתי את הפאזל "החיים", בגרסת ה-3K ולא ה-24K... בנוסף התפתיתי וקניתי פאזל מיניאטורי, למרות שעוד לא עשיתי את הפאזל המיניאטורי הקודם שקניתי במפגש בדיזינגוף סנטר (זה עם הדגים והדולפינים). כל הפאזלים המיניאטוריים עכשיו שם במבצע - בארבעים במקום בשבעים.

ובשבת סיימתי פאזל של בית כפרי

שהתחלתי לפני שבוע - שבועיים. 1000 חלקים. נראה ככה. של חברת "castorland" - חברה מעולה, וגם זולה. קניתי בחנות ספרים רוסיים ב - 68 ש"ח לפני שנתיים, והופתעתי לטובה. חברה שאני יותר אוהבת מאדוקה, כי החלקים בכל מיני צורות ולא משעממים (לא רק שתי לשוניות ושני שקעים, אלא גם שלוש ואחד וכו'), וגם מאד איכותיים ומתחברים יותר טוב - כשהחלק במקום ישר יודעים שהוא הנכון - הוא ממש נשאב לשם. קניתי יחד איתו פאזל שעשיתי לפני שנה - זה. היו בחנות עוד המון פאזלים משגעים, במחירים מצחיקים (73 ל-1500 למשל). הכתובת של החנות כתובה במודעות.

דרך אגב,

כל מי שרואה אותו קורא לו "בית מהאגדות", למרות שאין בו שום דבר שאין בבתים כפריים אמיתיים. יש לכם מושג למה? גם לי הוא נתן בהתחלה הרגשה של אגדה.

123נעמי

New member
תתחדשי..../images/Emo9.gif

אני גם הרכבתי כמה פאזלים של castorand גם אני הייתי מאוד מרוצה מהאיכות ובמיוחד מהמחיר:)

jocie1

New member
חיים 3K ומיניאטוריים תתחדשי עם הרכישות החדשות

בהצלחה עם החיים 3K. מאז הופעת ה 24K ישנה התעוררות וביקוש עצום ל3K. יש עוד עותק אחד בכ"ס לכל המעונינים. המבצע החל החודש עם המיניאטוריים. קניתי בפאזלנד כ"ס ב- 34. מענין שיש הפרש מחירים באותו הרשת.

למעלה