הרכב החלומות

queen man

New member
הרכב החלומות

שירשור תכתבו את מי הייתם רוצים בהרכב שלכם אפשר רק אחד מכל להקה שלי.. זמר : פרדי מרקורי (queen) גיטרה: דייויד גילמור (floyd) תופים : בונאם (led) בס : של בלאק סאבת' אין לי מושג מה שמו אורגן (אם צריך) : הקלידן של יס גם לא זוכר את שמו.. ): תשרשרו כולם

I Disappear

New member
שלי:

למרות שאפשר פשוט לבחור את זפלין בתור הרכב החלומות לדעתי
כי כל אחד מהם גאון... אבל אם צריך אחד מכל להקה... זמר: מארק נופלר (דייר סטרייטס) גיטרה: ג'ימי פייג' (לד זפלין) בס: גם בלאק סאבאת' תופים: ג'ון בונהם (לד זפלין, בלעט אני חייב לבחור לפחות 2 מלד זפלין)

Seventh Sojourn

New member
שלי

גיטרה:הנדריקס ללא ספק זמר:גם הנדריקס,רק הוא הולך עם הגיטרה שלו תופים:מבלי להטיל ספק ביכולתיו של מיץ' מיצ'ל אני מעדיף בהרכב את קית' מון בס:סטנלי קלארק

בטריה

New member
ההרכב שלי:

זמר: רוברט פלאנט (זפלין) גיטרה: מארק קנופלר (דייר סטרייטס) תופים: מייק פורטנוי (דרים ת'יאטר) בס: הבסיסט של rumstein, הוא מגניב.

turh3

New member
שלי

זמר-אני עדיין חושב, אולי קריסטינה אגילרה? גיטרה-ג'ימי(תחליטו לבד הנדריקס או פייג') מתופף-ג'ון בונהם(יש מתופף אחד נוסף שהתלהבתי ממנו באחד האלבומים של אריק קלפטון) קלידים- האורגניסט מקווין

MusicA

New member
הזכרת לי!

אני תמיד רואה אנשים שמתלבטים בין פייג' להנדריקס ואני מודה שגם אני חושב תמיד רק על שניהם, א-ב-ל מה עם בריאן מיי הגיטריסט של קווין? אין שום ספק שהוא גאון, שומעים את הסולואים שלו כלכך הרבה, כלכך יפים.

s a r a h13

New member
הרכב! הרכב! הרכב!!!

שירה: מאיה בוסקילה- סתם- פויה. אממ- בריאן ג'ונסון (AC DC) בס: אני :) גיטרה מובילה: אמממ- ג'ימי פייג'. (לד) גיטרה: אדריאן סימת'- (איירון מיידן) תופים: המתופף של דיפ פרפל. שכחתי שם... או: שירה: אני! :) בס: סטיב האריס (איירון מיידן) גיטרה: אחד האחים יאנג מאיסי דיסי. גיטרה: נמ- דיויד גילמור. (פינק פלוייד) תופים: בונהאם.

MusicA

New member
אני בכוונה לא בוחר מזפלין.

סולן: ללא שום ספק איאן גילן מדיפרפל. גיטריסט: בריאן מיי מקווין. בסיסט: מייקל בלזרי מרד הוט. מתופף: איאן פייס מדיפרפל או סמית' הזה (?) מרד הוט.

AeroTom

New member
אוקי -

2 הרכבים: ראשון: סולן - סטיבן טיילר (Aerosmith) גיטרה - ג'ימי פייג' תופים - סטיב גורמאן (Black Crowes) באס - ג'ף בק (ניגן גם קצת באס ב-Yardbirds, אז למה לא) שני: סולן - כריס רובינסון (Black Crowes) גיטרה - ג'ו פרי (Aerosmith) תופים - ג'ון בונהם באס - דאף מק'אגן (GN'R)

itoosh2

New member
בדיוק חשבתי על זה לפני כמה זמן...

סולן: אקסל רוז (גאנס) גיטרה מובילה: סלאש (גאנס) גיטרה: הגיטריסט של רייג' אגיינסט (לא יודע שם) באס: פלי (רד הוט) תופים: המתופף של דיפ פורפל (לא יודע שם)

itoosh2

New member
עוד אחד:

סולן: ג'ון בון ג'ובי (סתם כי הוא מגניב) גיטרה מובילה: ג'ימי פייג' גיטרה: ג'ון שם משפחה מסובך (רד הוט) באס: הבטסיסט של רייג' (אני חייב לדעת יותר שמות
) תופים: צ'אד סמית' (רד הוט) או המתופף של הפו פייטרס...

FastNFrious

New member
שלי!

RYTHM :אני LEAD : ג'ימי פייג' (לד זפליין)\ ריצ'י בלאקמור (דייפ פרפל וראינבו) BASS : קליף בארטון ז''ל (מטאליקה) DRUMS : לארס (מטאליקה) VOICE : ברוס דיקנסון (איירון מיידן)

יודעים, הראדיו הבריטי עשה משאל דומה

שכל אחד בחר את הבסיס, גיטריסט, מתופף וסולן הכי טובים כדי להרכיב סופרגרופ דמיונית.. ויצא שכל ארבעת חברי לד זפלין הגיעו למקום הראשון. זה די אומר משהו על הלהקה..

למעלה