הרכב החלומות שלכם.

procomp

New member
הרכב החלומות שלכם.

מהו הג'יפ השייתם רוצים אילו היה לכם כמה כסף שאתם רוצים לבזבז עלין. אני לא מתכוון ל מרצדס ml500 אלה לרכב שטח אמיתי.למשל הגיפ' החלומות שלי הוא פורד f-150 משופר מאוד!! צרפו גם תמונה של הג'יפ החלומות שלכם.

במבי15

New member
שברולט בלייזר...

6500 סמ"ק.... דיזל... זאת מיפלצת... ומשופצרת כמובן...

היה לי כזה בנזין ,נאלצתי להכנס שותף

לתחנת דלק , לא אהבתי את הנסיעה שלו בחולות ובעליות קשות. בסוף מכרתי אותו ב 12K .

מני 23

New member
שטח אמיתי זה..

טויוטה לנדקרוזר 100 אל אקס 470 . יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?

במבי15

New member
מורי!? בליזר 12 אלף??

מודל 85 המחירון הוא 49 אלף... והרכבים שנימקרים פעם ב... משופצרים בצורה בילתי רגילה... אולי היה לך ג'ימי? יכול להיות? כי עם כן אז זה הגיוני... אבל בלייזר?! אין מצב אחי...

edyc

New member
הגיוני מאוד

המחיר של בלייזר בנזין סטנדרטי משנות ה-80 המוקדמות נע סביב ה-10,000 ש"ח כתלות במצב ובשיפורים. הבלייזרים היקרים יחסית מונעים במנוע דיזל. ג'ימי גדול הוא בלייזר. שברולט בלייזר וGMC ג'ימי זה בערך אותו הרכב.

במבי15

New member
אההה...

אני מדבר על סולר... והבלייזר ניראה הרבה יותר טופ מהג'ימי....

BIG CHEVY

New member
מה קורה פה?

עד שיש דיון על אמריקאיות אני לא יודע על כך? ? אני מבקש לחדש את הדיון! בליזר וגימי הם שונים! לנו יש גאמסי בליזר שיש עליו סמל של גימי מבחוץ וסמל של סיירה על הדשבורד(מקורי) מוזר אבל זה מה שיש..(89 משופר יותר מדיי) ויש לנו גאמסי גימי(ללא ספק המשופר ביותר בארץ! לא בהגזמה אלא עובדה!) שהוא לגמרי לא בליזר כמו שאמרת..

כן בליזר מודל 78 משופצר להפליא

עם כל התוספות וההגבהות כן צבע חדש לכל הרכב גם בפנים וגם בחוץ צבע מיוחד עם פיברגלס. אבל היו לו המון בעיות של חשמל,קרבורטור,מזגן,טרנספר,חופש באקסים,טסט פעמים בשנה,ולא היה לי סבלנות לכל הבעיות והתיקונים ובעיקר שלא נהנתי כל פעם מתקלה חדשה ברכב ישן אז מכרתי . זה שקנה מסכן, הלך לו מנוע אחרי שישה חודשים וגיר אחרי עוד שלושה חודשים ואז הצרות רק התחילו,אני לא מאחל לאף אחד. היה צורך להשקיע עוד כ 30 K כדי להעמידו כראוי וגם אז יש לך גרוטאה ישנה עם הרבה בעיות וצרות ועם פעמים טסט בשנה. 12 K נראים לי הרבה מאוד כסף כדי לקנות צרות.

למעלה