הרכבת נוסע נוסף בקטנוע מתחת לגיל 18

אאמיר1

New member
הרכבת נוסע נוסף בקטנוע מתחת לגיל 18

אני בן 16 יש לי קטנוע 50 יש חוק שאסור מתחת לגיל 18 להסיע נוסע נוסף.. אם בכל זאת אני מסיע ונתפס...... מה העונש??????

D r o r R

New member
זאת לא השאלה הנכונה.

אתה צריך לשאול מאיפה יגיע הכסף לשלם לטיפול הרפואי שלו אם חס וחלילה הוא נפגע. בגלל שאסור לך להסיע אותו, הביטוח לא תקף לגביו. חבל. אם אתה לא חושב בצורה הגיונית, וזה לא מספיק לך, תדע שהקנס הוא 500 ש"ח, ומצטרפות כמה נקודות במתנה, אם אני זוכר נכון ארבע. אבל תזכור שזאת רק הסיבה המשנית.

טרומן

New member
תהיה שעלתה בי עכשיו...

יש לי 50 סמ"ק, ויש לי רישיון חודשיים, ביטוח חובה + צד ג'. האם כשאני מרכיב מישהו, אם הוא ח"ו נפצע כתוצאה מנפילה, הוא מכוסה בביטוח שלי? הרי בביטוח שלי רשום נהג יחיד ואת השם שלי...

אהוד א1

New member
תלוי בגילך.

במידה ואתה מעל גיל 18 ויש לך חודשיים רשיון לפחות - המורכב מכוסה ביטוחית.

cyber2200

New member
שה ד"א מוזר לגמרי- זה לא כתוב

זה לא כתוב בשום מקום ברישיון. לי אמרו את זה כשהוצאתי את הרישיון ממשרד הרישוי, אבל זה לא היה כתוב לי ברישיון.

ixmix

New member
גם לא כתוב לא לעבור באור אדום.

זה החוק, הוא לא מפורט ברשיון - אתה אמור לדעת אותו מתוקף היותך נהג (שעבר תיאוריה).

בוא נגיד כזה דבר- אתה לא רוצה...

להרכיב מישהו. אתה חושב שאתה יכול לקחת את הסיכון שאם תיפול מאיזושהי סיבה הוא יפצע? רק תדע, שאם הוא מחליט לתבוע אותך זה יכול להגיע לסכומים שלמכור את הבית שלך על כל התכולה שלו לא יספיק כדי לשלם לו. ועוד כמה סיבות שכבר צוינו כאן: א. אין לך ביטוח לשטויות האלה ב. לא חבל על הכסף שעלה לך לעשות את הרשיון? אתה באמת מוכן לאבד אותו? ג. אף אחד לא ימות אם לא תרכיב. גם לא אתה. מקסימום חברים יקראו לך "מניאק". וגם זה מקסימום. (למרות שבימים כמו שלנו כדאי לוודא שהחבר לא נושא איתו איזו סכין.. כי אפילו על זה כבר דוקרים) אני מייעץ לך בתור מישהו שלא מבוגר ממך בהרבה (17.5), וותר על זה. עדיף לצאת זבל. וקח בחשבון שעלולים גם להפוך אותך לסנג'ר הרכבות של כולם. "תרכיב אותי לX, באמא'שך." "תביא טרמפ הבייתה.." וכו'.

TISAN1234

New member
אני כמעט חטפתי מכות בגלל

שלא הסכמתי להרכיב איזה מישהו

עידו 750R

New member
עלי נשלח כלב פיטבול (לא מחבר)

מאותה סיבה, למרות הכל לא הרכבתי אותו בסוף, והכלב מצא את מותו לעיני בעליו בנסיבות לא ברורות.

m o e

New member
לא מרכיב אף אחד פרט ל

לא מרכיב אף אחד פרט לאישתי. ככה זה, לא בא לי לשאת באחריות כלשהי, גם לא מצפונית. שיקנאו, שיקללו וישלכו ברגל. לא מתאים לי להסתבך.

למעלה