הרי את מגורשת לי.

הרי את מגורשת לי.

כל כך הרבה פעמים הנושא עלה כאן ומעולם לא נתתי עליו את הדעת... טקס הגירושין. מה עושים בו ? למה צריך לצפות ? להתכונן ? סדר ומהלך הדברים ? להיכנס ברגל שמאל ? להביא שום בכיס ? רגל של עטלף ? לבוא בנעלי קטרפילר ? ביום שני אני הופך לרשמי. הללוהו !!! הללו את המאליכ !!!

כפרותתתתתת

הגיע הזמן!!!!!! 55555555555555
שיעבור בקלות ובעיקר שיעבור כבר ותהיה משוחרר משוחרר משוחרר. אמן. נראה לי שיותר חשוב מהטקס זה תכנון החגיגות שאחרי! אל המשימה. בהצלחה....עדכונים אחרי בבקשה.

ye44

New member
הגיע הזמן

אומרת אימי הכל כבר מוכן לצאת לחופשי

b e c k y

New member
בהצלחה

לוודא שהסלולרי טעון (שיהיה לך במה לשחק בזמן ההמתנות הארוכות) שיהיה בהצלחה.

הדבר המרכזי

שאתה צריך להערך לקראתו - זה הסקס לפרידה ... ואם אתה רוצה שזו תהיה פרידה באמת - קונדום כפול :) תתחדש

b e c k y

New member
יש לי הצעה לשיפור

סקס כן.. אבל עם ריבאונד משובח. Never Go Back

b e c k y

New member
אהה סיפור..

טוב, נארגן מדורה ואתה ואוקסי תהיו אחראים על הצ'יזבטים.

אני לא צד בעניין :)

רק פרגנתי לאוקסי ... מי ייתן והוא ואם ילדיו ידליקו את אור התמיד של מדורת השבט :)

הכי חשוב

לדאוג שהיא תגיע - ובזמן
. חוץ מזה תצטייד בעד משעשע, כסף, אורך רוח והרבה מצב רוח טוב. את כל היתר הם כבר יסבירו לך ... את הקולולו אני שומרת לאחרי המגורשת, מגורשת, מגורשת

Prince315

New member
מברוק!!

זה עובר מהר... תהיה לבבי...תזרום...הרבה סבלנות. לפני שתרגיש, זה נגמר. בהצלחה מותקקקקק

זה כמו

ללכת להצגה ואתה והיא השחקנים הראשיים בה הרישמיות הזו היא נייר למוסדות וארגונים שמבקשים אותם מעבר לזה הרישמיות הזו<תעודה> שוכבת במגרה..לעד.

יערית

New member
מברוק

עכשיו אתה יכול לעשות מה בראש שלך
. מקווה שמסכת העינויים נגמרה לטוב<תך> אושר והרבה הרבה פאלפלים בכל מיני טעמים :)) יש מצב לחגוג לכבוד האירוע !

למעלה