הריקוד שלי ושלך ...

הריקוד שלי ושלך ...

החדר חשוך רק מסביב יש נרות בגדלים הלהבות מרצדות .... והמוזיקה היא סלסה חושנית ... אני ואתה רוקדים באקסטזה חושנית... אתה סוחף אותי לגבהים שלא ידעתי כמותם מסובב אותי כמעט מאבדת את חושי ... הטרוף שבריקוד .. משגע אותי ואותך הנשימות הקיצביות הלהט שבתשוקה מרגישה משוחררת , מרגישה כמו ציפור מעופפת לא דואגת לשום דבר בעולם .. זה רק אני אתה והמוזיקה שמהפנטת את כולם .. עוצמת עינים ונותנת לך להוביל אותי מכניס את רגלך בין רגלי ומסובב אותי ... הארוטיקה , הפנטזיה .. וואו החלום של הנאה .. והמוזיקה ברקע עדין הולמת ברקה .. ואני בתהליך של איבוד שליטה .. זהו החלטתי לתת לך להוביל אותי לתת לך לגרות אותי ... לתת לך לגרום לי הנאה שלא ידעתי כמותה .. מריקוד שהוא ריקוד התשוקה ..

blue love

New member
צמוד צמוד...

ניגש לפינת החדר...תיבת הג`וק בוקס עדיין משמיעה את הריקוד שלך.. מוציא מטבע מהכיס...ובוחר לנו שיר שקט... ניגש אלייך ומושיט את ידי..מצמיד אותך לגופי..מרגיש את חום גופך מהריקוד האחרון...מרגיש את נשימתך על פניי...חש את קצב דפיקות לבך המואצות... ורוצה להרגיע... ראשך על חזי...ידי משולבות מאחורי מותנייך... ידייך עוטפות את צוארי..ואת עוצמת עינייך... הרגליים זזות אך אנו כאילו עוצרים את העולם... פתאום כולם נעלמים..ורק שנינו על רחבת הריקודים.. את חשה ברוח הקרירה ? הרוח המייבשת את זעת גופך?... נשפתי באוזנך ילדה... שאפתי ממך אהבה.. blue

מרגישה ..

בתיבת הנגינה יש את השיר שלי ושלך , אני שמה לב שאתה מחסיר פעימה בשניה הראשונה .... השיר הוא שיר שקט ... שיר צמוד מכל הלב... אני צמודה אליך דבוקה לגופך .. מרגישה כל שינוי שעובר עליך ..וזה לטובה הידים שלי על הכתפיים שלך הזרועות שלך מחבקות את המותניים שלי ברכות מופלאה הראש שלי מורכן על הכתף שלך .. השפתיים שלך מנשקות ברכות את קדמת המצח מולך .. והנשיקה היא נשיקה עדינה ורכה ... נשיקה שגוררת אחריה נשיקה קצת יותר מסעירה ... והשיר מתנגן לו ברקע אבל אני חושבת שהוא לא קובע הוא לא קובע את קצב הצעד , הוא לא קובע הוא רק שיר רקע ... ואני מחבקת אותך , מאמצת אותך קרוב כמה שיותר אלי ... מלטפת את ראשך .. מחפשת לראות את העינים שלך .. והעינים שלך מביטות בי בתשוקה סמויה גלויה ... העינים שלך אומרות הכל .. ואז השפתיים מתקרבות לאוזניים ולוחשות שם מילים של אהבה : `` אני אוהב אותך ילדה קטנה ...`` והלב סוער , מחסיר פעימה .. ואוף השיר נגמר .. אבל אני ואתה ממשיכים בשלנו .. ממשיכים להיות צמודים .. רוקדים בלי מנגינה .. מנגינה שמתנגנת לה בלב שלי ושלך ...

cici

New member
~הייתי כל כך רוצה~

לרקוד את הריקוד שלכם אתם פשוט מקסימים אותי שניכם.

למעלה