הריקוד השמיני

tomerer

New member
הריקוד השמיני

מהי השפה שכל בני האדם מבינים ללא הבדל (דת, מין, גזע, גיאוגרפי וכיוצ"ב)? שפת המספרים לוחמים = 8 2 עיגולים 0 = מושלם / שלמות ----(בעל ואישה, 2 טבעות) אמא ואבא אמא = 6 אבא = 4 יחד = משפחה = 10 - 1 מושלם גבר (מהמילה גיבור) = 7 אישה = 1 זאת אומרת שאם אתה רוצה להיות לוחם אתה חייב כח של אישה / אמא שתתמוך בך תתן לך 1 על מנת להיות 8 כי אמרנו 8 זה לוחמים ובדרך הלוחמים הולכים רק אלא שלא מפחדים והכדורים בהם לא פוגעים (מטריקס) אם נמשיך נגלה ש... השמש = 1 הירח - 2 כוכב = 3 האמא היא השמש האבא הוא הירח והילד הוא הכוכב (יעיש היה גם כוכב וגם לוחם, כל הכוכבים הם הלוחמים) ואם לפי הסדר עסקינן אז האמא (שמש) היא הראשונה ואבא הוא השני (הירח) ניתן לראות ולבדוק ולהבין אפילו בתורה ( בראשית) כי האישה נבראתה מצלמו של אלוהים (ולא מצלעו של הגבר, כפי ש...) וגם הכח נמצא יותר אצל האישה לכן כל הנשים ביחד זה כח לעשות ואני קורא מכאן לכל הנשים לללכת בדרך הלוחמים ולקרוא לכל הגברים שקוראים לעצמם גיבורים ולצאת מארגז החול ולהפסיק את מחול השדים ודי..., מספיק.... עם המשחקים בואו נעשה שלום, כי שלום זה שלם = 0 לא חבל על כל הכוכבים... קדימה נשים, אני שולח לכן מכאן הרבה רוח תעלו על הבמה, ותעשו את זה! אני אתכם. בפעם הבאה נספר על דרך הלוחמים כדרך צדיקים (אני לא חובש כיפה, אך מאמין)

יופי יופי../images/Emo118.gif

הכככלללל יופי...אך עד כמה שידוע לי, הירח לעולם מחובר עם נשיות. המון תכסיןם נערכים בירח מלא,המון תכסים שמאניים ותכסים פגאניים המוכירים את ה"אלה"-אמא אדמה... יכול להיות, שהכוונה שלך להגדיל את הנוכחות הנשית,יופי יופי.... מבחינה סימבולית ה"שמש" מיוחסת למספר 1 והמיספר 1 הוא "זיכרי"-לא טוב ולא רע- פשוט פלס(+). ה"ירח" מהדהד למספר 2 והמיספר 2 הוא "נקבי"- לא טוב ולא רע-פשוט מינוס(-). העיקרון הזכרי "מהדהד" למספרים-1,4,7 ....העיקרון הניקבי "מהדהד" למספרים-2,3,6 ..... ברור שהאישה נבראה בצלמו של אלוהים.....אלוהים זה רבים....... האלוהות אינה מזוהה עם "גבריות" או "נשיות" במובן הפושטי. האספקטים (+) ו(-)= "זכר"-מהמילה "זיכרון"-dna , "נקבה"-מהמילה "נקב"-היא מכילה,היא מאפשרת לתצורה האינסופית של הרוח ביטוי פיסי. האנרגיה של השמש היא "חיובית"-השמש נותנת כל הזמן(אפילו לירח" האנרגיה של הירח היא "שלילית"-הירח "מקבל" את אורו מהשמש...הירח מייצג או מחובר לצד הנקבי,ללא-מודע. אפשר להרחיב עוד ועוד... תודה ו...תמשיך לרקוד

ואם כבר מדברים על מספרים.....|קוביו

והריקוד ה-8 השמיני...המספר 8 מייצג סוג מסוים של "מלימות" "כבעליונים כך בתחתונים"-מייצג את האיזון בין החומר לרוח,מייצג את האינסוף-התנועה האינסופית של הדואליות,בעולם החומר...בעולם המיספרים. לפי דעתי או הבנתי- הלוחם הוא כל המיספרים,הוא יכול לרקוד כל ריקוד ולא להזדהות עם אף אחד מהם... המספר 8 מזוהה גם עם עצמה-פיסית,כסף,רכוש וכו. המספר 8 מהדהד לתדר של "פלוטו"-כוכב הטרנספורמציה. העיקר שנמשיך לרקוד כל אחד את הריקוד שלו.

תיקון טעות-הכוונה ל"שלימות"

פתחתי לתקן טעות כתיב...ואני רוצה להוסיף עוד משהו(כתגובה ל...) בתפיסה שלי,אין זה נכון שה"לוחם" אינו פוחד.הוא אינו מזדהה לחלוטין עם הפחד.הלוחם פוחד אך עושה...דרך הלוחם אינה משהו "מוגמר" , הלוחם אינו איזה "תוצר"חסין כל (כמו יוצא יחדה קרבית). כן "כוחו" של הלוחם הוא בהעדר קיבעון. הלוחם גמיש,משתנה,חופשי משיפוטים וכל הזמן בתנועה של השתנות...

למעלה