הריקבון, הריקבון...

Elsewhere

New member
הריקבון, הריקבון...

תגידו, שבוע אני לא כאן אז אין אטרקציות יותר? אין מה לעשות? נו באמת. התביישו לכם.

מה, שאחפור גם לכם?

אני מנגנת רג'ינה כל הזמן אבל כ-ל הזמן אני כבר לא מסוגלת להנות מהמוזיקה שלה כי אני שומעת רק אקורדים שורת באס ושורת, לא יודעת מה, יותר גבוה ושורת יותר גבוה ושורת הכי גבוה ו מלאאאאא אקורדים שעושים כאב במוח ובא לי לנגן רצוף את כל 11:11 וסונגס בערך רק שזה עלול לקחת לי את כל השבת שאני עומדת לסגור [
] אפילו להתחיל ובכלל אני מרחמת על כל מי ששומע אותי בעלגותי [על המשפחה פחות, בעיקר על השכנים
] וזהו. נר!

ל שכזו

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo7.gif

לפחות את לא מזמזמת רג'ינה בתווים

חחחחחחחחחחחחחחחחח אל או אל!!11

אם רק לא הייתי מתעצלת לקרוא אותם, [אני שונאת. תוים.] אולי גם הייתי כבר מנגנת את האקורדים בברייל במלואם.. לא נגיד, שני תוים במקום 3 בנמוכים ממש כי זה כל מה שהאוזן שלי מצליחה לקלוט מהשיר... ככל שהשיר מתקדם אני כזה, מתייאשת ובאיזשהו שלב אני פשוט קמה ומכינה לעצמי תה / חוזרת למחשב [זה המחשב, לירון, על מי את עובדת, אמא לא קוראת פה] ובכלל את הקטע של הPLAHAHAHAY אני עוד מפקששת לגמרי ומנגנת בגמגומים אם בכלל, יש לי רק את כל השאר. אבל לאב אפייר ואני כבר מסתדרים די בסדר יחסית
ואחרי ברייל אני נכנסת חזק בבילדינגז. [החלום זה פבלוב הכלבה
]

ל שכזו

New member
פבלוב ../images/Emo16.gif

אני אפילו לא מתכננת עליו, בקושי לשיר "מיי ניים איז לוסייייל" אני יודעת

noosh

New member
לזמזם תווים זה כזה נורא :|||

אני שונאת להיות דבוקה לתווים :|

Chronicle

New member
עזוב, הנסיון העלוב שלי להתפשר על חלילית

עוד חקוק על לוח לבי המסכן. גם כלי שנשמע כמו לויתן מתאבל, וגם לא יודעת לקרוא תווים

Chronicle

New member
חליל צד זה יפיפה והלוואי עליי ../images/Emo3.gif

זו הייתה השאיפה שלי - להתחיל מהרקורדר פלסטיק המסכנונת סופרנינו מצחיקה וצווחנית להמשיך לאיזו סופרן יפה כזאת מעץ, שאפשר לנגן בה רק עץ הרימון, גרינסליבס ומה נעשה למלח השיכור, כי כל השאר נשמע שואה לעבור דרך אלט בהמתית ושמנה כבעלת קיבעון אוראלי
ולקנח וחלילית יפה שלא צריך לירוק לתוכה אלא לנשוף בעדינות והוציא גן עדן. לא עבד, נתקעתי בשלב של סופרן מעץ אגס שעלתה לי שליש גיטרה
כשאני עדיין לא מצליחה לקרוא כמו שצריך תווים
אני מתבלבלת בלמרים טלה קטן

noosh

New member
עזבי, לכי על טין וויסל

צינור פח, ששה חורים, פיה מפלסטיק - ומלא מוזיקה אירית. מעולה. (אני מקווה שה"לקנח בחלילית יפה שלא צריך לירוק לתוכה..." לא מתכוון לחליל צד, כי אני לא אוהבת כשקוראים לחליל צד חלילית
. וגם לחליל צד צריך לירוק לפעמים, ע"י איאן אנדרסון
)

Chronicle

New member
חלילה לקלל חלילי צד.

כלי נשיפה יפיפה ומדהים. רציתי להתחיל מחלילית ולסיים בסופו של דבר מוכנה גם לחליל צד, את יודעת, תהליך וזה, אני לא בחורה של בבת אחת :-| [רק אם מדובר באוכל כי אני שמנה מארץ השמנות
] עכשיו אני רוצה גיטרה. ורודה

למעלה