הריסת טחנת דגן.

תומר88

New member
הריסת טחנת דגן.

אם יש לי טחנת דגן רמה 5 ומאפיה רמה 5, ואני הורס את טחנת הדגן. הבונוס ביצור המשאבים ירד או ישאר?

תומר88

New member
אתה יודע מנסיון או שאתה מנחש?

אני רוצה מקום למחסן נוסף. הבירה שלי לא קרופר ובמצב הנוכחי אני יכול לשדרג שדות יבול רק עד רמה 15. אתה יודע בוודאות שזה ירד או ששווה לי לנסות?

יובל200

New member
בוודאות

אבל מה שאתה עושה לא נכון. אתה צריך כמה שיותר חיטה בשביל כמה שיותר חיילים אתה לא יכול להרוס משהו אחר? נניח נקיק או נשקייה/נפחייה/אקדמיה?

תומר88

New member
התלבטתי הרבה בנושא.

ובינתיים יש לי עוד זמן להתלבט כי יש לי 3 שדות יבול ברמה 13 ועוד אחד ברמה 14 ורק שניים ברמה 15 שאני לא יכול לשדרג יותר. והמסקנות עד כאן הן כאלה- ברור לי שאני צריך כמה שיותר חיטה ובשביל זה אני רוצה עוד מחסן, כדי לשדרג שדות לרמה יותר גבוהה מ15. תיארתי לעצמי שאם טחנת דגן משדרגת לי את היבול עד 25% ראשונים, ומאפיה עד ה50%, אז לא משנה למאפיה אם יש טחנת דגן או לא, ובכל מקרה רמה 1 של המאפיה תפעיל תוספת 30% ליבול, רמה 2 תוסיף 35%... ורמה 5 תוסיף 50%. נראה לי הגיוני, שכשם שהשיפורים לחיילים נשארים אחרי הריסת נפחיה/נשקיה, אז גם השיפורים ליבול נשארים... אם אתה אומר שלא-קיבלתי. נקיק הרסתי מזמן. אני מייצר את היבול שנכנס בנקיק בערך ב15-20 דקות. בקשר לנפחיה, יש לי עוד הרבה שיפורים לעשות ויקח הרבה זמן עד שאני אסיים. אני בספק בכלל אם אני אסיים אותם לפני סוף המשחק (שרת il1). בקשר לאקדמיה, הסבירו לי שלא כדאי לי לעשות את זה כי היא מייצרת המון נקודות תרבות וחשוב לנצל אותן. וגם אם אני ארצה לעשות את זה, אני אצטרך קודם כל לייצר צ'יף לכיבוש כפר שיש לי על הסלוט השלישי של הבירה (האקדמיה אצלי ברמה 20).

יובל200

New member
שמע,

קודם כל תשדרג את כל השדות לשלב 15 עכשיו, אני לא בטוח שהבנת מאפייה נותנת בונוס של 25% טחנת דגנים נותנת בונוס של 25% שני הבונוסים _ביחד_ נותנים 50%. בגלל זה אני לא מבין למה אתה דווקא רוצה להרוס את טחנת הדגנים ולא את המאפייה איזה מבנים יש לך כבר? בטוח יש משהו שאתה לא משתמש בו או נמצא ברמה נמוכה מכדי לשנות משהו אני חושב שאתה עושה טעות..אתה רוצה כמה שיותר חיטה כדי להאכיל כמה שיותר חיילים

תומר88

New member
הבנתי את עצמי, והבנתי מה לא הבנת.

אני לא יודע איך המתכנתים של טרוויאן ממשו את הפונקציה הזו של התוספת יבול, אבל אם במשחק יש איזשהו מקום בו שמרו את מספר האחוזים לגידול ביבול, שמשתנה לפי רמת הטחנת דגן והמאפיה, אז יכול להיות שברגע שבנית טחנת דגן רמה 1, רשום שם שהגידול ביבול יהיה 30%. כלומר, שטחנת הדגן רלוונטית כל עוד אין מאפיה, ומהרגע שיש מאפיה, היא קובעת את הגידול ביבול והמאפיה לא רלוונטית. אם לא ניסית בעצמך, אני שוקל לנסות את זה ולבדוק. בכל מקרה זה יכול להיות נזק של כמה שעות. לא משהו רציני... המבנים שלי בכפר - בניין מרכזי, אקדמיה, שוק, נקודת מפגש, מגורי חיילים, אורווה, שני מחסנים רגילים ומחסן תבואה- רמה 20 טחנת דגן, מאפיה, מנסרה, בית יציקה, מפעל לבנים - רמה 5 סתת-רמה 19, ארמון 15 נפחיה- 12, נשקיה 13 רחבת טורניר 13 אחוזת גיבור-רמה 10. בית מלאכה- רמה 11

יובל200

New member
אם אתה בוזז הרבה תהרוס את אחד מהבונוסים

כעיקרון המאפייה היא הרחבה של טחנת הדגנים תחשבו על זה שמאפייה ברמה 5 + טחנת דגנים ברמה 5 זה כאילו טחנת דגנים ברמה 10, כשכל שלב מוסיף 5% לייצור עם כל כך הרבה ייבול למה אתה לא תופס קרופר?

תומר88

New member
יש לי קרופר אחד

נורא קשה לי להפוך אותו לעצמאי, זה לוקח המון זמן. והוא במרחק 4 שעות מהכפרים הוותיקים שלי... אני גם לא רוצה להיות במינוס יבול, שזה די מגביל לי את כמות הצבא בבירה. כשהקרופר שלי יהיה עצמאי ואני אוכל לשלוח ממנו סוחרים עמוסי יבול, אני ארשה לעצמי להיכנס למינוס ביבול ולאמן הרבה יותר חיילים. עד אז אני תקוע ועוד רמה בשדות היבול היתה מצילה את המצב.

למעלה