הריית' תקפו שוב !!

a4a4a4a4

New member
הריית' תקפו שוב !!

טוב...זה לא בדיוק ריית'... הספינה שלהם חלפה לי ליד האוזן והעירה אותי.. אח"כ כבר הרגשתי שהוא מוצץ לי את החיים או הדם.. עכשיו אני יושב ומתגרד... יש לכם פתרון בשבילי ?

זה נורא פשוט

כל מה שאתה צריך זה מענה רב שכבתי. דבר ראשון אתה צריך להפעיל מיגון שצורך אנרגיה רבה (שקוראים לו מזגן ) בשלב המניעתי, כל מה שאתה צריך זה מדלג שלוליות, כך שתוכל לעבור בין כוורת אחת למשנה. ולשחרר בה נסיוב/גז/רעל. לא יזיק לתפוס גם כאלה פרטניים , להתעלל בהם ולהשאיר את הגופות ליד החלון כדי שידעו שאצלך זה כמו פטרה, בחיים לא חוזרים. ניתן גם לתפוס אותם ולהכניס אותם לתא כלא ( צנצנת) ולהרעיב אותם ולסיום, תמיד אפשר להפעיל מנגנון שקיעה ולברוח לאמבטיה. רק קח איתך בלוני חמצן. שבוע טוב.

a4a4a4a4

New member
הוא נראה ככה:

ותודה על ההתענינות. כבר הרבה זמן שאני חושב על זה. אותו צליל מעצבן וטורדני. צורה שרק בא לך למחוץ. והכאב...איי.

Iced Hammer

New member
כן ... לצערי ידעתי כבר על עניין המספור.

ניסיתי להסביר להם שעדיף למספר לפי פרק בעונה, הם אמרו שאולי בעונה שלישית הם יתחילו לעשות ככה...

subatoi

New member
טוב, זה היה די ברור באמת,

כל סדרה אצלם מגיעה למספרים גבוהים, אפילו תלת ספרתיים. זה חוסר הפואנטה בלתת מספרים לפי הספירה שלהם. כי אפאחד לא יודע מה זה פרק 84. פרק 15 בעונה 4, אולי יש מי שיודע (אני בטוח לא). מה שכן, מי שרוצה לברר איזה פרק זה, יהיה לו הרבה יותר קל עם ה-15 מאשר עם ה-84...

Iced Hammer

New member
אני רק יודע 2 פרקים לפני המספר שלהם...

100 - פרק 12 עונה 5 200 - פרק 6 עונה 10 ...

יפעת777

New member
אז בכלל עכשיו יהיה בלגן

האמת שתארתי לעצמי שזה מה שיהיה כי ככה המספור של כל הסדרות ב AXN בגלל זה אמרתי שעדיף בשרשורי הפרקים למספר לפי AXN כי לפי מספור אחר זה יצור בלבול

subatoi

New member
ראיתי את זה גם קודם,

ואח"כ זה נעלם. מגניב ביותר. אני רק מקווה שזה מופיע בפורומי מד"ב אחרים, כי פה הקהל ביתי, זה לא חוכמה

STING3ER

New member
עכשיו אתה חייב את הרטרו ווירוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מהר לפני שתתחיל לאכול חיים של אנשים

למעלה