הרייטינג יורד...

yossnet1

New member
הרייטינג יורד...

הפורום שלנו הולך ומתייבש. לצערי אין לי ממש זמן להשקיע בטיפוח וכבר מתקבלים "איומים" מתפוז על סגירת הפורום או הפיכתו לקומונה. לפיכך שתי שאלות- 1- כיצד ניתן לדעתכם להעיר את הפורום? 2- מתי בפעם האחרונה שמעתם אלבום של מאיר?

שונית 7

New member
הי../images/Emo201.gif

לא יודעת אם זה עוזר אבל רק נכנסתי לשלוח
חם חיזוקים ותמיכה לחברי הפורום למשפחת אריאל ואור המקסים מנהל פורום ג'קו אייזנברג ו גם אני מקווה ומאחלת שהפרשיה הזאת תסתיים כמה שיותר מהר

פשוט להמשיך ולהגג

בענייני מאיר... אוכל לספר לכם למשל שלקראת שנה 10 מתוכנן לצאת סרט על חייו ויצירתו וגם ספר השירים הגדול, אותו יערוך יואב קוטנר. מה אגיד לכם, רוחו של מאיר תרחף גם בלי הפורום הזה, תפוז כנראה קצת טמבלים... סתם סתם. אני חוזרת ומזמינה אתכם לבית אריאל לערב דיבורים ושירים, תחליטו יום.

הצעה ל"שרים מאיר אריאל 10"

רוברט צימרמן בביצוע נדיר של "דופק לי על דלתי מרום" אמנם יש לו לו"ז עמוס וזמן דחוס אבל בכל זאת אם מוצא הוא זמן לפייט בבית כנסת בימים הנוראים הרי שיוכל לפנות ארבעים ושמונה שעות לשיר וחצי.

משמרותי

New member
ואללה רעיון טוב../images/Emo45.gif

האם אתה מוכן לקחת על עצמך את הפקת העיניין?

דקל נור

New member
אולי נתחיל לריב קצת

קצת קללות, מכות, סריטות אולי יעזור להם ברייטינג !! גם פה לא מוכרים מספיק פירסומות או איך זה הולך ??? עד שיש מקום אחד נורמלי בכל האזור גם זה לא טוב ?? מה אגיד לכם. "וכל האסונות בסוף הולכים למעדן חלב " ידע מה הוא אומר הבחור.

משמרותי

New member
ערב דיבורים ושירים

שירז,ההצעה היא שתקבעי את את הקצב,כמארחת מכיוון שפגישה שבועית לא כל כך צלחה,אז אני מציעה פגישה דו שבועית/חודשית רצוי מתואם עם הופעות של האחים,כי כדאי ורצוי שה יהיו נוכחים,ולו רק כמובילי השירה. כל זאת כמובן,אחרי שהסערה תחלוף,והכל יבוא על מקומו בשלום. אגב אפשר אולי להפיק ערב לעידוד והרמת המוראל לטובת שחר

למעלה