אולי.... רציתי להזמין לשלושה ימים, בעיקר בשביל הבן שלי....שירגיש את החופשה כמו שצריך, עד עכשיו עבדתי כל הזמן. אבל המחירים! במיוחד בשבוע הזה, הכפילו את עצמם...הגזמה מטורפת...נדחה את החופשה מהסוג הזה. דווקא יכל להיות נחמד...אם הבן שלך משחק שח מט, בכלל...הבן שלי יהיה מבסוט <אמא שלו לא יודעת> אבל אם יעלה רעיון אחר... אשמח
ולכן דאגתי להזמין את החופשה מזמן מזמן יש דבר כזה שאת משלמת חצי משנה מראש אפילו אבל בהחלט יוצאת במחירים סבירים לחלוטין הבן שלי משחק שח-מט (גם אני מידי פעם מצטרפת אליו) והחופשה הזו היא לגמרי בשבילו עד כדי כך שבשביל שלא ישעמם לו רק עם אמא שלו לבד אני מצרפת אליו חבר קרוב קרוב זה מבטיח לו צוות הווי ובידור לאורך כל החופשה ולי שקט נפשי אמיתי
סוף סוף אשלים כמה ספרים, שעות שינה, ים ושקטטטטטטטטטטטטטטט <אוףףףףףףףףף כמה שזקוקה לזה כבר>
ייאלה, שייפתח הסופ"ש כמו שצריך... שיהיה סופ"ש מוצלח ובלי יותר מידי בלבולי מוח "אני לא יודע כמה מים לשים במטרנה" או "ייאלה תבואי אני שעתיים איתו כבר אני רוצה ללכת לחברים" ושאני אזכה בלוטו ב550 מיליון. ו...איך לא לפתוח את הסופ"ש עם אסי וגורי וקצת עמי תענה לאמא (את מזהה את האינסרומנט הזה?) וראיון עם כומר?