הריון

הריון

שלום אני מבקשת את עזרתכם כי אני נורא מודאגת ויש לי כמה שאלות. אני בת 18 ובמחזור , ביום השני למחזור הייתי עם חבר שלי ועשיתי לו מין אוראלי אך הוא לא גמר יצאו טיפות האהבה השקופות שמכילות זרעונים גם כן, לאחר שהוא גם נגע באיבר מינו וכל הנוזל השקוף של טיפות האהבה היה מהול ברוק מפי הוא נגע באיבר מיני (כשאני במחזור עם פד וטמפון) הוא נגע לי בדגדגן אך לא החדיר אצבעות ואני יודעת שהיה על האצבעות שלו את נוזל הזרע המהול ברוק, לאחר כ5 דק' שהוא נגע למטה הפסקנו ואחרי כ10 דק' בערך הוצאתי את הטמפון וניגבתי את איבר מיני עם נייר טואלט והטלתי את מיימי... ניגבתי שוב טוב אך בכל זאת הייתי לחוצה ולאחר כ8 שעות לקחתי את גלולת הפוסטינור2 ושתיתי אותה עם מיץ ענבים ואח"כ ראיתי שצריך לשתות עם מים. והשאלות שלי הן: 1. האם אפשר להיכנס להריון ביום השני לווסת? 2. האם הטמפון עצר את הזרע שכביכול יכל להיכנס לתוך הנרתיק? 3. האם היה צורך בלקיחת הפוסטינור? והאם זה יכול לעקב לי את המחזור הבא? 4. האם זה משנה כ"כ אם שתיתי את הפוסטינור עם מיץ ענבים ולא עם מים? הגלולה לא שווה את לקיחתה? 5. האם הפוסטינור יכול ליצור לי שיבושים בכל המחזור כי הבנתי שזה מכיל הורמונים ולקחתי את זה בזמן מחזור? ושאלה אחרונה האם פעלתי בסדר בכך שלקחתי את הפוסטינור או שלא הייתי צריכה? תודה רבה לכם על הקשבתכם וסליחה שפירטתי יותר מדיי אם אפשר....שתהיה תשובה מהירה...תודה!!!

דודידו72

New member
תשובה!

למרות שהשאלה שלך מתאימה לגיל 12,אני יענה על פי מיטב ידיעתי. את לא יכולה להיכנס להריון בזמן המחזור.

../images/Emo6.gif

אם את לא יודעת מה קורה כשעושים את זה ואיך עושים את זה ואיך לא עושים את זה - אל תעשי את זה!!! <כמה בורות בהודעה אחת!>

BodyCount40

New member
להתקשר למע"צ?

לא צריך

כבר שלחתי להם יונה
רגע , אם כתוב בהוראות ההפעלה שצריך לחבר את המכתב לרגל השמאלית של היונה ואני חיברתי לרגל הימנית זה אומר שנדבקתי בשפעת העופות?

BodyCount40

New member
לא, לא שפעת העופות, אבל זה לא טוב

לנו זה אומר שזה יגיע לפקיד שיושב ליד אותו פקיד שהיינו צריכים אז בטח שוב יחשבו שזו בעיה מינורית ולא יתייחסו אליה, או שיט]לו בה להיפך ...

אני מתנצלת מראש ! אבל יש גבול !

קודם כל אני רוצה לברך אותך על כך שהצחקת אותי ברמות ממש קשות !
יחד עם זאת, אין סיכוי שתכנסי להריון , לא מ"טיפות האהבה" בדרך שבה הן הועברו אלייך, לא בגלל זה ששתית את הפוסטינור עם ענבים ולא מזה שהיה זבוב בחדר כשהבחורצ'יק נגע בך! ובזה שלקחת את הפוסטינור באופן ודאי לא תכנסי להריון! בפעם הבאה שיש לך פגישה מסוג כלשהו עם "טיפות אהבה" תוודאי שהן תהיינה בתוך "גומי" שנקרא קונדום! ואל תעשי יותר דברים אם את לא בטוחה במאה אחוז על ההשפעות שלהם!

../images/Emo67.gif

היא היתה במחזור, עם פד וטמפון והוא נגע לה רק בדגדגן, ולקחה פוסטינור ועדיין חושבת שהיא יכולה להכנס להריון אם היה לי שקל על כל תא במוח שחסר לה...

itaystud

New member
צחוק צחוק אבל חבל שאת לוקחת את זה

לכיוון שלילי. "אם היה לי שקל על כל תא במוח שחסר לה..." - זה לא משפט שיגרום לה לשאול פה שוב משהו, ויכול להיות שדווקא השאלה הבאה שלה יכולה להציל אותה ממקרה לא נעים.

itaystud

New member
"טיפות אהבה שקופות" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

BodyCount40

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה קרע אותי המשפט הזה אפשר ללכת להתחיל עם בחורות ככה בפאבים אחי: "היי, מה את אומרת שנקפוץ שניה לאיזו פינה, אני אכיר לך חבר שלי ואת טיפות האהבה שלו" ....

orsher

New member
לא יפה. נראה אותכם מפחדים מלהיכנס

להריון. יש אנשים שלא יודעים הרבה על מין ובכל זאת מזדיינים כי זה בטבע שלנו. להזדיין, לא הדיבורים על זה. הבחורה חשבה שבמיץ יש מרכיבים שינטרלו את התרופה. ביג פאקינג דיל. לי יש תולעים בבטן. אתם חושבים שאני רגוע לגבי התרופה שאני לוקח? עם האוכל, לפני האוכל אחרי האוכל, כמה זמן אחרי האוכל? אתם חושבים שאני יודע מה תהליך ההיספגות שלה בגוף? מה מיצי הקיבה עושים להשפעה שלה על הפאקינג תולעים המזדיינות האלה שיושבות אצלי בבטן (ובכלל הם כנראה במעי כי הבטן חומצית [או בסיסית, לא סגור על זה] מידי בשבילם) ולשואלת, הבנתי שממש לא מומלץ לקחת את התרופה הזאת. זה שהדוגמנית שלוקחת את זה בפירסומת כוסית על (אך הילדה הזאת...) לא אומר שכדאי לקחת את זה. רק במקרי חירום. תנסי לרכוש ידע שיקטין את מקרי החירום ההריוניים שלך

daniella1980

New member
אני מתנצלת בשם כל המגיבים אליך

פשוט אנשים חסרי סובלנות ורגישות שכיף להם לצחוק על חשבון אחרים פחות מנוסים וצעירים מהם. בעיני זה נהדר שאת רוצה ללמוד מה הסיכונים לבריאותך ולגופך בעקבות מין לא מוגן, ובאמת שלא כאן המקום (אם בכלל עדיין נשארת אחרי התגובות העלובות שקיבלת, מקווה שתתעלמי מהן). ממליצה לפנות לפורום טיפול מיני ומיניות ובעיקר לרופא נשים (יש לך כזה? אם אין לך כדאי מאוד למצוא אחד - לבקש המלצות מחברות ודודות וכו', כדאי שיהיה לך אחד קבוע שתיבדקי אצלו אחת לחצי שנה ותוכלי לשאול אותו את כל שאלותיך, כי את פעילה מינית ולכן את חיבת לשמור על גופך ועל בריאותך). עליך ללמוד היטב את הנושא ולדעת איך להגן על עצמך (והיה כדאי לעשות זאת לפני שהתחלת לקיים יחסים) אך אי אפשר לומר שסיכנת את עצמך לאור מה שתיארת - למעט העובדה שלקחת פוסטינור סתם כך למרות שלא היית צריכה למיטב הבנתי (אני לא רופאה אבל מניסיוני, מהתעייצויותיי עם רופאי נשים ומידיעותיי אני עונה לך). סיכוי להריון קיים רק כאשר יש נוזל זרע בקרבת פתח הנרתיק - כלומר, כשיש חשש שחדר נוזל זרע לנרתיק (והאישה אינה נוטלת גלולות למניעת הריון או אין לה התקן תוך רחמי או אמצעי מניעה אחר בגופה כגון דיאפרגמה). לפי מה שתיארת, אני לא רואה סיכון כזה, ויחד עם זאת מומלץ בעתיד שהוא ינקה את ידיו היטב לפני שהוא נוגע באיבר מינך. יחד עם זאת, אמרת שהוא נגע רק בדגדגן, ואמרת שהיית עם טמפון, לא קיים סיכוי שמשהו מנוזליו הגיע לתוכך, ולכן לא היית צריכה לקחת פוסטינור - כשאין סיכוי להריון מאוד לא מומלץ סתם כך ליטול את הגלולה ההיא שלא בריאה לגופך ונועדה רק למקרים שבאמת מסכנים אותך בסיכוי להתעברות. היית צריכה להתיעץ עם רופא לפני שלקחת את הכדור. אבל לקחת אותו כבר, אז לפחות להבא תדעי לא סתם לקחת כדורים כאילו היו סוכריות, כי הם לא. לגבי איך שלקחת את הכדור זה ממש לא משנה כל עוד בלעת אותו בשלמותו (יש שתי גלולות שצריך ליטול את שתיהן בדיוק בהפרש של 12 שעות זו מזו). בכל אופן, כרגע אין לך מה לדאוג בשום מקרה. ייתכן והמחזור יקדים לדוגמא, אבל את מוגנת מהריון וכו'. מה שחשוב הוא להסיק מסקנות לעתיד. בהצלחה.

למעלה