הריון

שיר 222

New member
הריון

שלום לכולכן. לי היתה הפלה בחודש שעבר ומחר אני הולכת להחזרת מוקפעים. אני נורא פוחדת שלא יהיו לי ילדים לעולם. אין כבר כוח . . .

שיר 222

New member
פוחדת

את מותק. אני עם הסטרופם משוגעת לגמרי וכ"כ פוחדת שעודפעם זה יקרא\ לא יקרא.

את חייבת להתחיל

לאמץ לעצמך POSSITIVE THINKING. ויפה שעה אחת קודם. אין מצב שלא תהיי אמא!!! שמעת?????????????????????????????

קוקלון

New member
למה הייאוש?

תהיי בטוחה שהעובר שישב לך בע"ה היטב בבטן יהייה עובר בריא שיעשה אותך אמא. עברת את השלב הקשה , אז עוד כמה צעדים קדימה- לכבוש את הפיסגה.

מם 1971

New member
../images/Emo24.gif

יקירה, נכנסת להריון בעבר וזה רק אומר שהגוף שלך יודע לייצר הריון. עכשיו נשאר רק לשמור עליו טוב טוב למשך כתשעה חודשים . מקריאה בארכיון הפורום את יכולה לקרוא על הרבה ריגעי משבר ויאוש של נשים שהיום חובקות את פרי בטנן . כולי תקווה שגם המשבר וריגעי הייאוש שאת חווה היום יתחלפו במהרה בהרבה ריגעי שמחה ואושר . מחזיקה עבורך אצבעות ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם.

s h i r a 3 0

New member
הי שיר. אני מכירה טוב מדי את התחושה

הזו, שאין כוח לטיפול נוסף. אני צריכה להתחיל בחודש הבא מחזור רביעי של ivf אחרי הפלה, והתחושה היא של עליה על רכבת שדים שלא בטוח מה בסופה. אבל בכל זאת אנחנו עולות וממשיכות להאמין ויש לנו סיבה טובה להאמין, כי לרוב הבנות במוקדם או במאוחר הטיפול מצליח. יש לי שתי חברות שאחרי שתי הפלות נכנסו להריון והכל תקין
. ותראי שיש סיכוי גדול למוקפאים. הגוף נקי יותר ומוכן יותר להריון. והילד יבוא ואולי אפילו מהר יותר ממה שאת חושבת. אז שיהיה המון בהצלחה בהחזרה מחר. מחזיקה לך אצבעות.

blessed

New member
שיר אל תתיאשי

תאמיני שיהיו לך ילדים! תשמרי על התקווה, זה חשוב. וביניים אנחנו פה בשביל לתמוך בך, לעודד אותך בכשלונות ולשמוח איתך על ההצלחה שתבוא בקרוב.

הריון

כל כך מבינה אותך. לי ביום שישי אמורה להיות בדיקת דם. הזמן לא עובר. אני מקבלת זריקות, כדורים ונרות. התנפחתי נורא - אבל זו הצרה הקטנה. אני מפחדת שאני מתחילה לאבד תקווה

אלה 2

New member
../images/Emo24.gifועוד../images/Emo24.gif. אל תתיאשי,

מנסים אותנו כל הזמן, אבל לא נישבר. בבקשה, תהיי חזקה! הנה עוד
אחרון. שתדעי שאני איתך,

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מה שקרה הוא לא בהכרח מה שיקרה, אז נחזיק לך אצבעות להריון תקין ועגול
. נועם

למעלה