הריון

הממ.. שאלה לא קלה

אם בכוונתך לשאול אם אפשר לדעת אם יהיה הריון או לא - אפשר, אבל זה מצריך מאמץ רציני מאוד, שכולל לעיתים את בן הזוג (אם יש). אם אין, צריך להתבונן בהריון מאספקטים שונים במפת הלידה, אם במבט פסיכולוגי ואם במבט פיזיולוגי, ולנתח לעומק את המודל הנשי הפנימי כדי להבין מה בדיוק קורה שם. האמת שפעם אפילו הצלחתי לתכנן ילד לפי בקשת לקוחה - פשוט חישבתי להם - לבני הזוג - את זמנים בהם לדעתי כדאי היה לנסות ולהכנס להריון, ואכן נולדה ילדה.. זה היה מפתיע ומרגש.

ozmiri

New member
בית ``הילדים ````

האין זאת יאיר שהוספת ילד למשפחה יראה בבית 5 כלומר מזל אריה מסמל אית הילדים לא??האם יופיטר מחזק נוכחות שם ?? סליחה על גישושי הבורות...אני מנסה פשוט ללמוד..לא לענות לי ביהירות בבקשה??

לא בהכרח

ילד הוא הרבה פעמים בחירה אישית, שלא ממש נראית במפה. את צריכה להבין שמפה לא מראה הכל, ולא מספר הפעמים שאדם נישא או מספר הילדים. צריך להבחין טוב בין מה שרוצים למה שרואים, אבל זה באמת עניין של הרבה נסיון, והרבה טעויות כאלה ואחרות.. ויהירות ? בשום ואופן. רק אגו נפוח מוציא את החלק הזה ממני, או טפשות לשמה. במקרה שלך - יש לי הרבה אמפטיה אפילו.

כלומר

כלומר, אם הבנתי נכון, הדבר ניתן לחיזוי, אפשרי לביצוע אבל? לא הצלחתי להבין ומודה באשמה שלא נתתי כל מידע חיוני. השאלה היתה אישית וכללית כאחד.

אפשרי לבצוע, כן

אבל בצורה מקצועית, ולא בכמה מלים בפורום. ואכן, השאלה היתה כללית, ומקוה שהבנתי אותה נכון, כי לא טרחת לפרט.

ליאיר

מה בדיוק כולל פירוט? כזה שאינו מחייב מיידי ובכל זאת נוגע בעצם השאלה ומתכון אליה? מזלות? תאריכים? אין לי שום מושג. לתשובתך הודה.

למעלה