הריון

תטיס

New member
הריון

שלום רב אני בשבוע 10 של ההריון ואני קצת מבולבלת מהמידע על אילו צמחים מומלץ ואילו אסור בשלב זה של ההריון. אני מדברת על צמחים, ירקות ופירות של יום יום כמו נענע, מרוה, צנון, גי'נג'ר וכו' משהו יכול לענות לי על זה אה, וגם מה בדבר עלי פטל בשלב הזה. תודה

מאיר72

New member
עלי פטל רק כשבועים לפני הלידה

בקשר למרווה אני לא בטוח במיוחד (אם אני לא טועה אז לצמצם כמויות), פטרוזליה וכוסברה לקצת כמויות, כל השאר מותר. הריון קל ונעים

מוטימוט

New member
צמחי מרפא והריון

שלום רב לכל חומר ביולוגי יש השפעה רצויה ולא רצויה כמו לתרופה אנטיביוטית! לענייננו: מרווה מייבשת חלב אם ג'ינג'ר נהדר להפסקת בחילות גם בהיריון למה את שותה עלי פטל? הוא טוב לסוג מסויים של קירור ולדלקות עיניים בברכה מוטי 056-791001

תטיס

New member
אני לא שותה עלי פטל בנתיים אבל...

שמעתי שזה טוב לאיזון טונוס שרירי הרחם ושרירי האגן עצירת דימומים ומניעת הפלות. הוא גם מעודד צירים אפקטיביים יותר ומפחית כאבים בזמן הלידה ואחריה. זה לקוח מהספר טבעי ללדת והאמת שכתוב פטל אדום ולא עלי פטל (לא ברור לי אם יש הבדל)

מוטימוט

New member
גניקולוגיה - צמחי מרפא סיניים

שלום תטיס ראשית מדיע את צורכת צמחי מרפא לשיכוך כאב, עצירת דימום ןמניעת הפלות אם את בשבוע העשירי ?!?! האם יש היסטורעה של הפלות? אם כן - יש צמחים טובים הרבה יותר אך חובה לעשות איבחון רציני. אם לא - למה לקחת תרופה שלא לצורך ? פרי בוסר של תות עץ (בסינית נקרא SANG SHEN) מחזק את הרחם ובעל מרכיבים דמויי אסטרוגן צמחי. בברכה מוטי 056-791001

תטיס

New member
אז זהו שאני לא שתיתי/אכלתי עוד שום

דבר שמוגדר צמחי מרפא. סתם קראתי והתענינתי. המשך השאלה התיחסה בכלל לדברים יום יומיים כמו צנון, פיטרוזיליה וכו.בעיקר ממה עדיף להימנע דרך אגב למזלי אני עוברת את ההריון בלי בחילות רק עם עייפות.

למעלה