הריון?

גן2005

New member
הריון?

היי, אני בת 31, בעלי בן 30.
נשואים שנתיים, ואנחנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה באופן טבעי ועוד חצי שנה עם טיפולי פוריות.
כל הבדיקות שלנו כולל צילום רחם יצאו תקינות והרופא הסבירה שאנחנו נמצאים ב-20% מהזוגות עם אי פריון בלתי מוסבר... בכל אופן בסבב האחרון קיבלתי זריקות מנופור החל מהיום השלישי לווסת. לאחר שבעה ימים של זריקות 112 וחצי יחידות ו-75 יחידות לסירוגין הוחלט שהגיע הזמן לבצע השבחה והזרעה אך ללא זריקת אוביטרל, הבנתי מהרופאה שהבעיות נראה טוב ולכן אין צורך באוביטרל בשלב זה. מאז ההזרעה אני חווה נפיחות בשדיים, כאבים וזרמים בפטמות וכמו עקצוצים, דקירות קטנות כאלו בבטן.
לאחר 10 ימים מההזרעה בעלי הזריקות לי חצי זריקת אוביטרל (בהוראת הרופאה כמובן).
באותו רגע הגוף קיבל דאון רציני, מצ"ב רוח ירוד החזה ירד וכאילו הרגשתי עצובה למשך יומיים שלמים ולאחר יומיים כל הסימנים חזרו שוב.
היום אני כבר יומיים לאחר תחילת השבוע השלישי מאז ההזרעה ועדיין חווה את אותם תסמינים. אני יודעת שאני אמורה לחכות אבל המתח... האם יש יותר שנכנסה להריון הרגישה את אותם הדברים? יש לציין שאני סובלת מסחרחורות מידי יום במינון קטן.

davidco0

New member
שום סימן לא יכול להעיד על היריון למעט

בדיקת בטא במועד הנדרש. אל נא תשכחי כי הינך מזריקה אוביטרל שהינו הורמון היריון כך שתופעות הלוואי יתכנו ממנו.

גן2005

New member
אוביטרל

היי, הזרקתי בעבר זריקה מלאה של אוביטרל ולאחר עשרה ימים מההזרעה חצי זריקה אבל הפעם התסמינים היום ללא אוביטרל ישר אחרי ההזרעה. לא יודעת אולי אני כבר משכנעת את עצמי..

את בשבוע השלישי מההזרעה?? = יאללה בטא

למעלה