הריון

tchcvxueuk

New member
הריון

אני בת 39 לאחר מחלת סרטן ושתלת מח עצם. כבר שנה אין לי מחזור. האם דיקור סיני יכול לעזור לקבלת מחזור ואף הריון?

ינוקא1

New member
יש עוד הרבה

שיטות גם חוץ מדיקור. אבל זה כמובן תלוי בעוד הרבה הרבה גורמים - מצבך , שיתוף הפעולה שלך , וגם מיהו המטפל שאת הולכת אליו. (לשים מחטים כולם יכולים , החוכמה היא לשים אותן בנקודות הנכונות). אם את שואלת האם זה אפשרי - לפעמים זה אפשרי לפעמים לא. אבל זה יצריך ממך עבודה לא קלה. בגוף מן הסתם יש המון שאריות של כימותרפיה , אז בנוסף לדיקור כאן הייתי ממליץ מאוד על שינוי תזונה - יש כאן כמה חבר'ה שיוכלו לעזור בזה. כדאי ללמוד על כניסה לרגיעה - אי אפשר להיכנס להריון מתוך לחץ נפשי. והשאלה היא גם האם הפסקת המחזור היא הפיכה , או שלא. מה שכן , גם בלי קשר לרצון להרות הייתי ממליץ על טיפול קבוע ברפואה משלימה. מן הסתם עברת תקופה לא קלה , וכדאי מאוד לבצע "שיקום". ואני ממליץ על קליניקה פרטית ולא בקופ"ח.

m i n y m o

New member
הריון פוריות מחזור בראיה הסינית

ההריון המחזור והפוריות ברפואה הסינית נשלטים בעיקר ע"י הכבד והכליות. הכבד אחרי אל הדם ואל מחזוריות המחזור הכליות הן הבסיס הקיומי שלנו על פי הכתבים העתיקים הן מכילות את הג'ינג-תמצית החיים מה שיכול לקבל תרגום ברפואה המערבית כמטען הגנטי של כולנו. הכליות שולטות בעצמות או יותר נכון במח העצם לכן אין זה מפתיע בראיה הסינית שלאחר טיפולים אלימים כמו אילו שקיבלת את סובלת מתופעות אילו. הכימותרפיה פוגעת בשורש בג'נג לכן במקרים רבים ידוע שהכימותרפיה מזרזת את גיל הבלות. התהליך הפיך וניתן לטיפול אבל צריך להביא בחשבון גם את הגיל שלך שהוא כבר אינו הגיל של שיא הפוריות. הטיפול בדיקור בלבד סביר להניח שלא יספיק. צריך לשלב אותו אם פורמולות צמחים שמחזקות את הדם וג'נג ואם שינוי באורך החיים. התהליך לא יהיה לך קל אבל יש סיכוי טוב שיעזור. במידה ואת מחפשת המלצות אל מטפלים אבדוק אם אוכל לעזור. את מוזמננת גם להכנס לאתר שלי ולראות מה כתבתי שם אל טיפולי פוריות קחי בחשבון שבטיפול בך צריך לקחת בחשבון אלמנטים נוספים. בהצלחה ענבל

לענבל

ענבל שבת שלום, קראתי את מה שכתבת ומאד הסתקרנתי. כתבת שהכליות הן הבסיס הקיומי שלנו על פי.... אז מי שלוט על הכליות - מה היה קודם? לפי הרפואה הסינית - מי שולט על האיברים, או בצורה אחרת האם יש משהו שהוא מעל האברים? ואם יש משהו כזה, שהוא מעל, איך מטפלים בו? תודה מראש,

מאיר72

New member
שלומי זה לא יפה, הרי אתה יודע

קצת רפואה סינית, אז למה לסבך את האנשים
בכל אופן כפי שאתה יודע יש חמישה אלמנטים וכל אלמנט מחולק ל YIN/YANG ובכל אלמנט שני אברים (מלבד האש שם יש ארבעה, למה סיפור ארוך מידי, אבל תאמין לי שצריך להיות שם ארבעה), לאברי ה YIN יש אספקט ספירטואלי וכולם קשורי לאספקט הספירטיואלי של הלב שהוא נקרא SHEN, לכל אחד יש SHEN אינדיודואלית, אבל היא חלק מה SHEN הקוסמית, בלילה כאשר אנחנו ישנים החלק האתרי של הנפש שלנו (נקרא HUN) עולה מעלה ומתחבר ל SHEN הקוסמית ועם היקיצה הוא חוזר לגוף (לכן אסור להקפיץ אנשים כאשר הם ישנם). ב SHEN לא ניתן לטפל (למרות שיש מטפלים שיחלקו עלי, אבל אני בא מאסכולה שאומרת שם יש עננים השמש לא חולה.), אבל ב HUN בהחלט ניתן, זה נעשה ע"י דיקור בנקודות בעלות השפעה על ה HUN או על החלקים השונים והקשרים השונים בין חלקי הנפש (למרות שזה קצת תרגום מאולץ להגיד חלקי הנפש).

m i n y m o

New member
האיברים בראיה סינית

האיברים בראיה קשורים זה לזה ולא נפרדים. אין איבר שהוא מעל (שולט) האיברים קשורים זה לזה ומשפעים זה אל זה. הכליות מכילות את הג'ינג שהוא מוגדר בהגדרה הסינית כתמצית החיים. האנרגיה ההתחלתית מתחילה שם ברפואה המערבית הג'ינג במובן זה הוא כנראה הזרע או הביצית. ההסבר הוא מאוד פשטני כמובן. אם אתה מחפש להרחיב את הידע אני ממליצה אל - המדריך השלם לרפואה סינית- ישורון נוימן, איריס שפירא, שאדי מרג'ייה. הספר הוא ברור יחסית ובעיברית

למעלה