הריון?!

Angel Of Moon

New member
הריון?!

אוקיי אז ככה... לפני כמה זמן קיבלתי את המחזור החודשי הרגיל שלי. 3-4 ימים אחריי שהוא נגמר שכבתי עם בחור.. אה כן, והמחזור שלי סדיר מאוד. יש לציין שלא היה קונדום, ואני לא על גלולות. בפעם הראשונה שמתי לב שיש חלק קטן מאוד שהוא גמר בחוץ, ובפעם השנייה הוא כבר גמר בחוץ לגמריי. בימים האחרונים יש לי כאביי ראש וסחרחורות (וביום הראשון גם היה בחילות), אבל מצד שני יש מצב שזה וירוס..... השאלה שלי היא........ יש מצב שיש הריון? אוף
 
הריון?!

רק לפי הזמן בו קיימתם יחסים , בודאי שיש סיכוי שנכנסת להריון , מה גם שאתם לא משתמשים בשום אמצעי מניעה. משגל נסוג ( כך קוראים ל"לגמור" בחוץ") הוא ממש לא בטוח. מצד שני, אני לא יודעת כמה זמן עבר מאז. לפי השאלה שלך עוד לא הגיע הזמן של המחזור הבא כי אחרת היית יודעת שהוא מאחר ולכן את לא יכולה להרגיש סחרחורות ובחילות בגלל הריון . זה פשוט מוקדם מידי. מתחילים להרגיש תחושות של הריון הכי מוקדם שבועיים אחרי שנכנסת להריון , או למעשה כשיש כבר איחור של יום .
 

Angel Of Moon

New member
אוי ואבוי ..אבל יש המשך..

בדיוק ביום חמישי שעבר שכבתי עם הבחור, וכמה ימים קודם המחזור נגמר. עבר רק שבוע מאז ששכבתי, ושבוע וחצי מאז המחזור. מתיי אני יכולה לעשות בדיקת הריון .... וכמה "מקל הזהב" אמין ?
 
אוי ואבוי ..אבל יש המשך..

הכי מוקדם שאת יכולה לעשות בדיקת הריון זה יומיים לפי התאריך המשוער של המחור הבא. בדיקה ביתית " מקל הזהב" או כל אחד מהסוג הזה - אמינים.
 

Angel Of Moon

New member
עידכון..סליחה על ההצפה בפורום..

עשיתי ביום שני בדיקת דם להריון, היום הגיעה התוצאה וזה שלילי. עכשיו שאלות!! כמה אמין זה ? כמה ימים לוקח "להתעבר" כלומר...אם ההריון תפס אפשר לראות זאת כבר אחריי כמה ימים ? יש מצב שהבדיקה טועה? וסתם כדי להרגיע את ההיפוכונדריות... שלילי זה אומר שאין? :)
 
עידכון..סליחה על ההצפה בפורום..

הבדיקה אמינה אם כי כמו לכל בדיקה ( גם בדיקת דם) יש תוצאות כוזבות באחוז קטן. אחרי שיש הפרייה של ביצית ע"י זרע, לוקח כ- 10-12 ימים עד שניתן לראות את זה בבדיקת הריון, לכן הכי מוקדם שאפשר לראות את זה זה כיומיים לפני הוסת הבא. כן, שלילי זה אומר שאת לא בהריון.
 
למעלה