הריון תאומים

גשם 11

New member
הריון תאומים

ככול שעובר הזמן אני יותר ויותר בלחץ, כל כתבה על הריון תאומים רק מלחיצה יותר ויותר...
בדיעבד התוספת על תאומים בחוזה נראית לי ממש לא מספקת...
לאור הסבל הרב שאני עוברת עד עכשיו (שבוע 18)

** סתם פורקת פה, כי את המיועדת שלי לא ממש מעניין מה קורה איתי)

יכולה להבין את הלחץ

אני אמנם אם מיועדת ולא עברתי פיזית את היריון התאומים שלנו (הם כבר פעוטות
) אבל החשש מאד מובן.
היריון תאומים הוא לא פשוט בכלל. עצוב לדעת שאת מרגישה שלאם המיועדת לא אכפת ממך. זוכרת את השרשורים שלך בנושא

את סובלת מבחילות חזקות? כאבים? חולשה?
את עובדת? אם כן אז הפונדקאית שלנו יצאה לשמירה בשבוע 20 או 21. די מוקדם כי הרגישה מאד מאד לא טוב. יכול להיות ששווה לך לבדוק מתי תוכלי לצאת לשמירה ולנוח.

לצערי ככל שמתקדמים לסוף גם הקושי נהיה גדול יותר, כבד ולא נוח. ומצד שני - האושר!! זה מדהים לדעת שעשית נס כפול!! אז נכון שזה לא מבטל את ההיריון המורכב אבל אחרי התחושה תהיה פי שתיים (אולי יותר) יותר טובה!!!

הפונדקאית שלנו החזיקה אותם עד שבוע 38!! וגם אז יצאו אחרי זירוז... היה להם חם ונעים

זה אפשרי. נולדו הרבה תאומים בריאים במועדם מתהליכי פונדקאות ואני משוכנעת שגם אצלך זה יסתיים באושר גדול!
בהצלחה

LeletSer

New member
אולי

אמנם אני אם מיועדת ולא פונדקאית...אך הפונדקית שלנו נושאת ב"ה תאומים...אני יכולה לנחם אותך שהשליש הראשון היה קשה לה ביותר- המון בחילות והקאות ...אך שיצאנו מהשליש הראשון הכל השתפר. למעשה, היום הרופא הציע לה קצת חופש ומנוחה והיא מעדיפה לעבוד ולהיות אקטיבית. כך שהתחושות בהריון משתפרות. את יודעת, למרות שאני מנסה להיות שם בשביל הפונדקאית שלנו (אפילו יותר ממה שהיא רוצה אולי) לפעמים אני נותנת לה את הספייס שלה פשוט כי לפעמים אני חושבת שאולי מתחשק לה קצת שקט מאיתנו והיא לא אומרת...ולפעמים אני חושבת שאולי היא זקוקה לפרטיות ורוצה להמשיך את שגרת חייה הכי שאפשר ואני משתדלת לאפשר זאת. מה שאני מנסה לומר שאולי האם המיועדת שלך נותנת לך פרטיות וספייס כי חושבת שזה מה שטוב לך והיית מעדיפה. בכל אופן, אין לתאר במילים את ההריון המדהים שאת עוברת. כל הכבוד! חזקי ואמצי והכי חשוב, תרגישי טוב!!!!

gami088

New member
כאם לתאומות

בהריון שלי הפרטי (כיום פונדקאית). עברתי הריון תאומים שהסתיים בלידה מוקדמת מאוד בשבוע 27+5.. ההריון היה כבד למרות שבקושי ראו עליי הריון ושהוא גם הסתיים מוקדם מאוד, אבל זוכרת שהלכתי לקחת מזרן ביצים מרוב כאבי הגב של ה״סחיבה״.. משום מה הריון תאומים הרבה הרבה יותר כבד וקשה על הגוף.. שיהיה לך בהצלחה ענקית ומה שפחות כובד וסבל... מחזיקה לך אצבעות

רוצה לעודד....

כאימא לתאומות שנולדו בשבוע 38 עם כל הקושי היה לי הריון מדהים ונהנתי ממנו מאוד.

השליש הראשון היה קשה (נראה לי שלכולן כך) הייתי מאוד עייפה וסבלתי המון מהקאות, אבל השלישי השני היה נפלא!
הרגשתי אישה, נהניתי כשהתחילו התזוזות ושכבר ראו בטן.
השליש השלישי היה מלווה בחוסר נוחות בשינה, היה קשה לישון כשמכל כיוון בעטו בי אבל גם זה לא זכור לי כמשהו נוראי...

בסוף למרות צירים והתחלת פתיחה בשבוע מוקדם, בשבוע 30 בערך יצאתי לשמירה סתם להיות בבית.... וילדתי בסוף בשבוע 38 תאומות בלידה רגילה ומדהימה.

הריון תאומים לא חייב להיות מסוכן או קשה, זו פשוט סטטיסטיקה... ואפשר גם אחרת.

מירבי*

New member
הריון

אין ספק שהריון תאומים קשה ומורכב יותר מהריון של עובר אחד.
צריך לזכור עוד משהו, לא כל ההריונות דומים, ויש פונדקאיות שהריון תאומים עובר להם קל ויש אחרות שבהריון עם עובר אחד סובלות נורא.
בדרכ אין לזה קשר לאיך הפונדקאית עברה את ההריונות שלה, השנים שחלפו, ההורמונים בהתחלה והידיעה שההריון הזה לא של הפונדקאית יכולים להשפיע.

מקווה בשבילך גשם יקרה, שמעכשיו יהיה לך קל יותר ותצליחי להנות מהשליש השני...

תוספת תשלום בתאומים

יש לי תאומות מפונדקאות, וההריון בהחלט מורכב יותר.
הפונדקאות זו שליחות מדהימה שאין לה מחיר,
כל סכום לא ישווה לנס שקורה להורים.
עם זאת טוב שקבעו מחיר, גם לתוספת לתאומים, קשה להתווכח כמה כל דבר שווה,
כל סכום לא יכול להיות מספיק מול הנתינה היחודית הזו.
צריך לאפשר לזוגות להיכנס לתהליך.
תעבירי את הקושי להורים ותבקשי עזרה,
אנחנו לקחנו בשבתות את הילדים של הפונדקאית כדי שתנוח.
בחופש שילמנו לבייביסיטר. תבקשי, שווה להם שתנוחי.
בהצלחה

גשם 11

New member
ממש......

מצאת לך.
מה שכן, אני בהחלט אשתמש ב"עזרת מיטיבים".

תודה לכולן על העידוד, אני אהיה בסדר.

למעלה