הריון שני בגיל 42

הריון שני בגיל 42

שלום לכולן (או שמא גם כולם?? )
זו פעם ראשונה שלי בפורום הספציפי הזה ,והאמת שנראה לי שמזמן הייתי צריכ להיכנס, אז ככה , אני בת 42 , אמא לגילי המדהימה - בת שנתיים , נס קטן שבא מהריון ספונטני אחרי 9 IVF לא מוצלחים . מאז הלידה (שנתיים+ )אנחנו בלי אמצעי מניה בוחצי שנה האחרונה עשינו מספר טיפולי איקקלומין וטיפול בזריקות +יחסי מין. וזהו , עלינו עכשו מדרגה , אתמול קיבלנו פרוטוקל קצר , אצל פרו' כהן, אני מלאה בחששות ומתקשה לשנות גישה מפסימיות לאופטימיות, ולזה שותף גם הרופא שלא ממש מעודד מהגיל שלי והצלחות הטיפולים בגיל הזה.. יש לצין שהבעיה היום לא ממש ברורה - זרע ממוצע , ביוץ לרוב קורה.(מחזורים די סדירים) מה שכן..עודף משקל!!!! שזה נושא בפני עצמו ומעיק ,קשה ,מלחמה של כל החיים! אני בעצם מנסה לחפש קצת אופטימיות ולשמוע סיפורי הצלחה..אני יותר מאשמח אם תוכלו לעזור...
המון תודה.

שלום לך - נתחילה בלומר לך בהצלחה ../images/Emo106.gif

שנית עודף משקל משפיע - BIG TIME כמו שאומרים - לי הסביר זאת פרופ' דור שעודף המשקל משנה את ההורמונים בגוף - אני את נתנאל הריתי ספונטנית בהפסקה בין טיפולים אחרי שהורדתי במשקל קרוב ל30 ק"ג

דינהלה1

New member
הי רוקרית

אני אמא לילדה בת 5 אחרי טיפול באיקקלומין ותאומים בני רבע לשנתיים אחרי טיפולי הפרייה. מדהים לשמוע שאחרי כל המאמציים אכן נחלתם הצלחה! 9 טיפולים זה באמת לא קל...קודם כל זה שהיה לך הריון מוצלח זה כבר חדשות טובות. לגבי איכות הזרע בזכות ההפרייה זה יכול לפתור את הבעיה (זה שיש לי תאומים כבר אמרתי
) ולגבי הגיל אכן יש הרבה מקרים של הריונות שהצליחו בגילאים האלה אם כי אתם צריכים להתכונן לתקופה לא קלה של נסיונות. שלא כמו בסבב הראשון הפעם יש לך ילדה בבית ולכן נקודת ההנחה שלכם לדעתי צריכה שאתם מנסים שוב ואם לא תצליחו זה לא סוף העולם. כך גם תורידו מעצמכם לחץ נפשי דבר שרק יתרום לאיכות החיים שלכם. אני מאוד מסכימה עם אמא של נתנאל שאת צריכה לטפל בנושא ההשמנה. דווקא זה משהוא שתלוי בך ואת כן יכולה להצליח בו. איני יודעת איזה נסיונות עשית עד היום אבל לדעתי כדאי לך במקביל לטיפולים להעזר בעזרה חיצונית של דיאטנית/קבוצות תמיכה וכו. ומגייסת גם את המשפחה והסביבה הקרובה אליך. שמעתי שיש מכון שעוזר לרזות באמצעות היפנוזה (מכון אברהמסון) אני לא מכירה אישית אבל יש לו אתר אם את מתעניינת. שיהיה לך בהצלחה

ר ע נ נ ה

New member
הריון בגיל 42

שלום לך, אני ילדתי את ליהי אחרי 7 IVF מייאשים במיוחד בגיל 40 ואת אלון אחרי 2 טיפולים בגיל 42 ... יש כמה דברים שאני הרגשתי שעזרו לי בבעית הקליטה ברחם, אחד זה דיקור סיני אצל משהי שמתמחה בטיפולי פריון, שני זה פיפל (גירוד הרחם) ושלישי זה סוג של פסיכולוגיה, בטיפול המצליח שהניב את אלון לא חשבתי על הטיפול, חשבתי רק על ליהי (סוג של חשיבה חיובית
) והתמקדתי באושר ובאהבה שיש לי ממנה. להרזות תמיד כדאי, אבל אין לי יותר מידי תובנות בעניין. בהצלחה

תודה על התשובות

תודה על כל התשובות , הטיפים והעידודים.. קצת תשובות... נושא ההשמנה אצלי הוא משהו שאני נלחמת בו כל השנים , ככ נלחמת שאפילו טבעת בקיבה עשיתי.... ובאמצע מליון קבוצות תמיכה ומה לא.. ואפילו הטבעת לא אפקטיבית לי..כי הבעיה שלי היא בראש ולא אחרת. לא ארחיב פה...אבל זה דבר שאני בבעיה מאד קשה איתו , הבטחתי לעצמי שבוע הבא לחזור לשומרי משקל - מקווה שאעמוד בזה! דיקור סיני עשית בסבב הקודם אבל אשמח לקבל המלצות...וגם על מה שאת קוראת לו סוג של פסיכולוגיה... מאד רוצה להאמין שזה כן יצליח לנו.. קשה לי לחושב על זה שלגילי לא יהיה אח\ות. סופש נהדר לכולם!ש

תהיי אופטימית זה הכי חשוב

תחשבי על האושר שיש לך בבית ולא על הטיפול נתנאל נהרה בהריון ספונטני אחרי 9 IVF מלאים (מעולם לא היו לי מוקפאים) אחרי שעלי ביקר באומן - הריתי חודשיים אח"כ נעה היא IVF רביעי מנצח...

הי

אני חושבת שבאמת המשקל משפיע. כשהייתי בגילך החלטתי שאני חייבת עוד ילד, ועשיתי דיאטה, הפחתי ממשקלי 12 ק"ג ובאמת הדבר עזר לי. ילדתי את בתי גל כשהייתי בת 45 וחצי. היום גל בת 4 וחצי ומסבה לנו אושר רב. למרבה הצער, היום אני שוב נראית כמו סופגנייה. מזדהה לחלוטין עם החג ומטעמיו. מאחלת לך המון בהצלחה חלי

למעלה