הריון מדומה ?

sarafan

New member
הריון מדומה ?

מזה שבועיים בלבד אנחנו בעיניין . הכל קורה מהר . הפסקתי גלולות . התחלתי חומצה פולית ו... פעם ביומיים כפי שהומלץ ע"י הרופא ... הוא אמר שהחודש הראשון אחרי גלולות הוא הפורה ביותר אז - "קדימה לעבודה"! על כל פנים , אני מרגישה מיחושים בבטן התחתונה ( בעיקר בצד ימין ) . עייפות . בציצי לפעמים " עיקצוץ " ואתמול כמו כאבי מחזור ... אני אמורה לקבל בשבוע הבא בכלל ,וגם כך לא נראה לי שאקבל כי המחזור שלי מעולם לא היה סדיר ... (מרוב טיפשותי בדקתי כבר ע"י מקלון הזהב ,הרבה לפני הזמן המתאים...) . יש לכן דעה בעיניין ? אגב אני כבר שבועיים כאן ופשוט מחמם את הלב ומרגיע

קובולט

New member
ברוכה הבאה לפעילות בפורום

לכולנו יש תחושות הרגשות אבל דבר אחד בעצם שניים שאנחנו עושות כלל ראשון לא בודקים לפני שצריך להגיע המחזור, כלל שני מעבירים פה את הזמן בכיף תתיחסי למיחושים שיש לך הכל זאת עוד אי אפשר לדעת אבל לפחות תדעי אח"כ אם כן לספר לנו מה היו התחושות שלך ואם לא תדעי להתעלם מהתחושות האלה בפעם הבאה כמובן שעדיפות א' יותר מועדפת בכל אופן הרבה בהצלחה

נשואה 3 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מניסיוני גם לי קרו החודש כל מיני דברים מוזרים, ואני מבינה את חוסר היכולת להתאפק, כל כך מבינה, אבל החלטתי אחרי האכזבה שאני לא, אבל לא, מייחסת יותר לשום דבר סימן ל....., מחכה כמו ילדה טובה עד האיחור או לפחות עד יום המחזור, ורק אז עושה את הבדיקה. גם אני עשיתי בדיקות בטרם עת, וכל פעם התאכזבתי מחדש עד שהמכשפה הגיעה באופן רישמי. אז עצתי אלייך, למרות הקושי חכי לאיחור או לפחות לתאריך המחזור, כי כל בדיקה (במידה והיא שלילית) מכניסה למתח, מוסיפה אכזבה ולא נותנת שום תשובה אמיתית. חכי ואנחנו כאן נחזיק לך אצבעות. בהצלחה.

למעלה