הריון לא תקין

קורלו

New member
הריון לא תקין

אני כרגע חווה תחילתו של הריון המוגדר לא תקין וממתינה לדעת האם מתפתח הריון מחוץ לרחם או לקבל מחזור ובכך יתפוגג לו ההריון בעצמו ללא התערבות חיצונית. הריון זה בא בהפתעה בהפסקה בין IVF אחד לשני עש שהספקתי לשמוח על התוצאה החיובית כעבור יומיים התבשרתי שהערכים אינם טובים. במהלך 3 בדיקות בטא שערכתי הבטא הראשון היה נמוך ובכל פעם עלה במפר יחידות קטן ולא מספיק הפרוגסטרון וה E2 בירידה היום אני ביום ה38 למחזור ועדיין לא קיבלתי מחזור משמע ההריון עדיין לא התפוגג ומקונן בי הפחד הגדול שזה חס וחלילה מחוץ לרחם . הייתי רוצה לשמוע מבנות שאולי חוו דבר דומה ויכולות להעשיר אותי בידע לגבי אופני סיום ההריון וההשלכות שלו המיואשת.

ligo

New member
קורלו

אני כל כך מצטערת לשמוע. אין סיכוי שהבטא עוד תעלה? לא חוויתי משהו דומה ולכן אין לי מושג מה ההשלכות, אני רק יודעת שזו הרגשה מאוד לא נעימה
חברה שלי גילתה גם שהיא בהריון, ולפני שהספיקה לבדוק הכפלה של הבטא היא הגיעה לבי"ח עם כאבי בטן היסטריים ואז גילו שזה מחוץ לרחם. אני יודעת שנתנו לה כדור מסויים שאמור להמיס את ההריון או משהו כזה, כרוך במעקב של בדיקות דם ו- US במשך 3 שבועות. תרגישי טוב

נועם@בת

New member
עצוב לשמוע קורלו ../images/Emo10.gif

חיכיתי כאן להודעה שהבטא מכפילה כרגיל, וכואב לשמוע שלא כך הוא דבר. ממה שקראתי אצל בנות שעברו התנסות דומה- מחכים לשבוע 6 לראות אם יש שק עוברי. במידה והשק ברחם זה שולל הריון חוץ רחמי, כי לא סביר שיש לך שני עוברים. אם הבטא ממשיכה לעלות נאלצוים לעשות גרידא על ידי הרחבת צואר הרחם וגירוד רקמת ההריון. במידה והבטא לא עולה, העובר בדרך כלל נופל עם הרירית. נקווה שאם כבר לא תקין, לפחות לא תצטרכי התערבות כירורגית לסיים את ההריון. בכל מקרה, מפתיע לדעת שבכל זאתתתכן אצלך הפריה טבעית. יש בזה נחמה כלשהי מעבר לכאב.
נועם

TWEETY =^.^=

New member
וי קרלו ../images/Emo7.gif אופפפפפ

לא חושבת שיש לי את המילים המספיק חזקות בשביל לנחם :( אני כואבת את כאבך, ומקווה שלפחות העניין יסתיים לא התערבות פולשנית. אופפפ עד שמחנו על קבלת הבטא המיוחלת,,,אופפפ ממש לא פייר :( אני שולחת לך מליונים של חיבוקים ונשיקות וטריליונים של אהבה ועד שלא יפתרו את דפי השגיעה שמקבלים פה,,,אני לא יכולה לצרף פרצופונים אופפפפ

TWEETY =^.^=

New member
אני יודעת רומי´,ה ../images/Emo9.gif

סתם אוהבת להמציא , אני חושבת שזה מתוק,,,,,אבל עם זה מפריע שרק יגידו,,,בכייפפ

רומי^^

New member
קוקי - אז אולי תמציאי איזה סימן כזה

שיכניס אותנו כבר להריון
וחוצמזה - אני חושבת שאני יודעת למה יש לך "שגיאה" - אצלי זה לפחות קורה כשאני לא נותנת לדף לגמור...סליחה על הבוטות, לתת לדף לגמור לפתוח את עצמו
הבנתי?????

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרסת אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

את יודעת, קמתי הבוקר במין בעסה שכזו ואני יושבת לשתות את הקפה של הבוקר בשיא האפטיה,,,,אבלללל איך שקראתי את ההודעה שלך, פשוט התגלגלתי לי מצחוק,,,,חחחחחחחחח הרסת אותי וואלה עשית לי את הבוקר.

רומי^^

New member
קורלו יקרה(לו) ../images/Emo8.gif

מה שאת מתארת קרה לי בהיקלטות הראשונה שלי לפני חצי שנה בערך. היתה עלייה של בטא אבל לא הכפלה, כמו שצריך
בסופו של דבר זה פשוט יצא החוצה, כמו מחזור (מעט יותר חזק). המחזור אכן יכול לאחר ולא להגיע שבועות מספר, נדמה לי עקב "טראומה של הגוף" או משהו כזה. בהיקלטות האחרונה שלי, לפני חודש +, היו לי הכפלות נפלאות של בטא, אבל אז החלו לי כאבי-בטן היסטרים ודימומים נוראיים. מפה הבטא פשוט חזרה לצנוח, ואני מקווה שהיא הגיעה עד הסוף. מחר אני הולכת לבצע בדיקת דם לראות אם הסיפור הזה הסתיים. בינתיים אני מחכה למחזור
שלי, שמאז אוגוסט כבר לא בא לבקר... גם לי היה חשד של הריון מחוץ לרחם ואני "שמחה"(בלשון המעטה כמובן) שהכל הסתיים כך. אז אם הרופא "סגור" על כך שזהו הריון לא תקין - אני רק יכולה "לאחל" לך - שזה ייצא לבד, ללא עזרה כירורגית. תרגישי טוב, מחזיקה לך אצבעות ומחבקת ומחזקת אותך

מרב.

New member
עצוב לשמוע, קורלו,

אם כי יש נקודה חיובית, שקצת קשה לראות אותה כרגע, והיא- שנכנסת להריון טבעי, ועוד בשבלב ה-IVF. כרגע הפחד, הפצע הוא ההריון שאינו תקין, ועם כל הצער, הפעם יש לשאוף שהבטא תרד ותיעלם ולא תעלה. מנוסות ממני כבר יעצו, לי נותר רק לאחל לך שתעברי את זה בשלום וללא נזקים לרחם ולחצוצרות, והכי חשוב- לנפש. שולחת חיבוק, מרב

אושרת@

New member
קורלו יקרה

לא עברתי את זה אבל מאחלת לך שלא יהיה הריון מחוץ לרחם ושיעבור לך בקלות (עד כמה שאפשר) ואל תשכחי...נכנסת להריון בלי הפריות כבר מעודד

נוג

New member
קרלו קודם ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

הי, אני מצטערת, עצובה וכואבת לקרוא את מה שאת כותבת. אוףףף עם יש כבר ניסים ומקבלים מתנות אז למה לא עד הסוף.
לצערי כעוס לא ישנה את התמונה אבל אני ככל זאת אביעה מחאה אולי משהו ישמע. מקווה שיש עוד אור בקצה המנהרה ועוד נס קטן להצלחה, וגם עם האור יכבה אז לפחות שההריון יתפוגג מעצמו ולא תצטרכי התערבות נוספת. את הכאב אני לא אוכל לקחת, אבל אני יכולה לשלוח לך עידוד חום כתף רחבה. ובעיקר את זה:
נוג

טלי2

New member
מצטערת ../images/Emo10.gif

אני לא מנוסה במה שאת עוברת, לכן לא אוכל להעשירך במידע, אבל כן אוכל לקוות איתך שאם אכן ההריון לא תקין, אז שיסתיים במהרה. אני שולחת לך מלוא החופן חיבוקים לעידוד.
|חיבוקונקודת האור היא כמובן העובדה שהגוף שלך אותת לך, שהוא אכן מסוגל להכנס להריון. כמו מישהו שבודק מיקרופון לפני הופעה ומשמיע:"אחת, שתיים, שלוש", אבל עוד לא מוכן ממש להתחיל לשיר, כך אולי הגוף שלך - הוא בדק את הכלים, אבל כנראה צריך עוד קצת חימום והכנה,לפני ההופעה הגדולה. מקווה שתעברי את התקופה הזו ללא יסורים מיותרים. ואני איתך.

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif |חיבו

מקווה איתך שיסתיים מהר וקל, ושיהיה רק חימום לפעם הבאה שתבוא בקרוב ותהיה הכי מוצלחת שאפשר.

קורלו יקרה

כל כך מבינה את כאבך ומצטערת נורא. מבחינה רפואית (ותתיעצי שוב עם רופא כמובן) יש 3 אפשרויות 1. שההריון ייפול לבד. 2. יש גלולה שניתן לקחת והיא עושה הפלה טבעית (לעיתים זה מומלץ בשבוע מוקדם כמו שלך) 3. התערבות כירורגית - למינריה + גרידה מאחלת לך שיעבור כמה שיותר קל ושתרגישי טוב פיזית ונפשית אני כאן בשבילך לעזרה זוהרה

רינתילה

New member
עצוב לשמוע על הריון לא תקין ../images/Emo7.gif

אני מקווה שזה באמת יסתיים ללא כירורגיה מיותרת... בכל מקרה - הצד המעודד של העניין הוא שהצלחת להרות ללא טיפול! אולי זה יקרה עוד פעם??? לפעם הבאה אנחנו מבקשות הריון תקין שימשך 40 שבועות של עגלגלות תופחת ותינוק בריא בסופה! חיזקי ואימצי! רינת.

גוליה

New member
הריון מחוץ לרחם

היי, אני נורא מצטערת לשמוע מניסיון אני יודעת שזה מאוד קשה,לפני שנה וחצי בערך בטיפולים הראשוני נכנסתי להריון ובכלל לא ידעתי שאני בהריון כי קיבלתי וסת רגיל בהתחלה ואח"כ הדימומים פשוט לא פסקו פנ יתי לרופא שלי והוא גילה שאני בהריון ולפי הדימומים שלא פסקו הוא הכין אותנו לכך שההריון לא תקין והוא הפנה אותי בדחיפות למיון - אני לא אלאה אותך בפרטים מכיוון שלא מצאו את ההריון לא ברחם ולא מחוץ לרחם והייתי במעקב- כל יומיים עשיתי בדיקת בטא שכמובן עלתה מעט מאוד וזה הצביע על הריון לא תקין - אחרי חודש של מעקב ובדיקות - גילו שיכול להיות וההריון נמצא בחצוצרה השמאלית אושפזתי בבי"ח וכדי להימנע מניתוח שיכול לפגוע בחצוצרה קיבלתי זריקה עם חומר שנקרא "מטוטרקסט" (אני מקווה שאני לא טועה בשם) ואחרי כמה ימים הבטא התחילה לרדת וההריון נמוג בלא היה. בכל מקרה לפי הרופאים הריון מחוץ לרחם אמור להיות מלווה בכאבי בטן( לי לא היו שום כאבים)וזה מצב קצת מסוכן לכן צריך להיות במעקב. אני מקווה שעזרתי לך קצת ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות כי לצערי הרב רכשתי ניסיון רב

למעלה