הריון כימי ובטא שעולה- עזרה דחופה!

ayeletaa

New member
הריון כימי ובטא שעולה- עזרה דחופה!

שלום אני כבר לא יודעת מה קורה לי. כתבתי כאן בשבועיים האחרונים אבל אני אכתוב שוב. לפני שבועיים אחור של יום בטא-11 אחרי 4 ימים התחיל דימום כמו ווסת. הייתי לפני שבוע אצל רופא נשים- אמר שזה הריון כימי שיירד לבד והתייחס לדימום כאל ווסת. ביום שלישי האחרון בטא 35 (היתה אמורה לרדת) דיברתי עם הרופא, אמר שאני אעקוב בתחילת השבוע לראות שיורדת ושלא עושים גרידה על בטא 35. היום- בדיקת בטא-76. מוזר לי, לא יודעת מה זה- הריון? חוץ רחמי? הפלה? הריון כימי? אני צריכה לעשות משהוא? להיבדק? לא אוכל לדבר עם הרופא שלי עד מחר אחה"צ, מה כדאי לעשות בינתיים? יכול להיות שצריך משהו דחוף לעשות? תודה איילת

ayeletaa

New member
כאבי בטן

כן. ביום שישי באחרון בלילה התעוררתי מכאבים בצד ימין והרגשתי כמו כאב של ביוץ רק פי כמה יותר כואב- התעוררתי משינה מרוב כאב. למחרת- שבת גם כאב אבל פחות והיום יש רגישות וכאבים לא חזקים בכל הבטן התחתונה, אבל ממש חלשים איילת

יעלה לי

New member
היי שוב..

מכיוון שיש לך כאבי בטן, אולי שווה לנסות לצלצל לרופא שלך לפני מחר ולשאול אותו?? ואם הוא לא זמין, אולי עדיף להגיע למוקד של קופ"ח שיבדקו אותך. נראה לי שזה מה שאני הייתי עושה... מחזיקה לך אצבעות..ותעדכני מה קורה איתך...

גורבי

New member
אני מסכימה עם מיכלי

אני ממש לא רוצה להלחיץ אבל נשמע כאילו את צריכה לראות רופא, אפילו אם לא את הרופא הקבוע שלך. וצריך גם לעשות אולטראסאונד בהקדם, כדי לשלול את האפשרות של הריון מחוץ לרחם. מקסימום תהיה לך הפתעה נעימה
.

מעיןבר

New member
דחוף לרופא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד היום להרים טלפון ולגשת עם כל תוצאות הבדיקות למיון נשים - נשמע חשוד מאוד ואם זה הריון מחוץ לרחם (מאופיין בבטא שאינה עולה, כאבי בטן ודימומים) אז חשוב לתפוס את זה כמה שיותר מהר! תעדכני אותנו.

ayeletaa

New member
תודה. אני הולכת למיון או מוקד.

הייתי אצל רופא המשפחה שלי. הוא נתן לי הפנייה למוקד של מכבי או למיון. מתלבטת לאן ללכת. יש מוקד גניקולוגי בבלפור בתל אביב או למיון נשים. תכף אחליט ואלך איילת

ayeletaa

New member
נבדקתי במוקד

הרופא אמר שיש משהוא שמתפתח אבל לא תקין. עשה לי אולטרא סאונד, לא רואה כלום. הוא אמר לי שאני צודקת שבאתי להיבדק מחשש להריון חוץ רחמי. בקיצור הוא לא יודע מה זה וגם אני לא וזה משגע אותי כבר. צריך להמשיך לעקוב אחרי בטא ולראות אם עולה או יורדת, ואם מתפתחים סימנים של כאבי בטן חזקים או דימום, או סחרחורות, לגשת למיון. הוא נתן לי הפנייה למיון. אני מקווה לדעת כבר מה זה, לכאן או לכאן. מצד אחד לפי הבטא שעולה יש משהוא שמתפתח , מצד שני זה לא מתפתח טוב. אני מקווה שלא יהיה חוץ רחמי. רוצה כבר לדעת! איילת

נשואה 28

New member
איילת...אין לי הרבה מה לומר חוץ מ..

שאני מקווה ומאמינה שהכל יהיה בסדר. שולחת לך
ענקי... ומקווה שבקרוב יהיו לך את כל התשובות

למעלה