הריון חוץ רחמי

justa24girl

New member
הריון חוץ רחמי

אז הנורא מכל קרה הודיעו לי שיש הריון חוץ רחמי ... האכזבה לא מפסיקה לעטוף את כל הגוף הדמעות לא מפסיקות לזרום ...
אני מתעוררת משינה ולא מצליחה לחזור כי אני מרגישה שהדיכאון מתחיל לטפס לו הלאה ... אני לא מבינה מה השתבש ... כמה שמחתי שהצלחנו בסבב הזה וכמה תקוות אבל כנראה שלעובר זה היה יותר מידי ...
עוד לא הוציאו אותו מחכים כמה ימים להפלה טבעית שתקרה ...
אני חייבת עידוד ... לא מצליחה לאסוף את עצמי ... וכרגע המחשבות הרסניות מתמיד ...

תעלול רע של הטבע

מצטערת על מה שאת נאלצת לעבור
כולי תקווה שאכן העובר נטול חוש הכיוון שלך יימצא את דרכו החוצה לבד

חיבוק גדול

מצטערת לשמוע

קשה מאד לקוות ולהתאכזב. אצל אחותי ההריון הראשון היה חוץ רחמי ובסופו של דבר הסירו לה את החצוצרה. ההריון שאחריו הסתיים באחיין המתוק שלי - מאחלת לך את אותו מסלול (ובמהרה! ).

צומבה1

New member
ליבי איתך

גם אצלי יש חשד להריון חוץ רחמי רק כיוון שעדיין אי אםשר לראות שק אין דרך לבדוק אם ואיפה ועלי להמשיך לעקוב .... מקווה שיסתיים במהרה ואחריו יבוא מהר העובר המתוק והמושלם שיהפוך לילד המקסים שלו אתם ככ מחכים . שולחת חיבוק ומחשבות חיוביות. יכולה להגיד על עצמי שלמרות האכזבה בכשלון הנוכחי מקווה לסיון מהיר שיאפשר התחלה חדשה וסבב מוצלח. זה יקרה.

נטע BB

New member
שולחת חיבוק

אני חודשיים אחרי הפלה,התקווה לא מתה וזה עינוי וזה ברכה.
עזר לי קצת לחשוב על סיפורי הצלחה וניסים של אחרות.

פיקוטי

New member

אוי איך שאני מבינה אותך... איזו אכזבה מרה.
הסתובבתי עם הריון בחצוצרה חודש (היתה בטא מאוד גבוהה והטיפול במטוטרקסט לא עבד). הרגשתי בהריון, וממש נקשרתי לעוברית הקטנה שלי עד לכריתת החצוצרות. זה כאב לי הרבה יותר מ''סתם'' שליליים. ממש נשבר לי הלב.
רוצה לעודד אותך - בניסיון הראשון לאחר החוץ רחמי שלי נקלטתי והיה סוף טוב.
מאחלת לך פיצוי מתוק על הכאב והיאוש של עכשיו ושולחת חיבוק חם.

acka

New member
מצטערת לקרוא

זה מתסכל כל כך - עובר תקין ככל הנראה, שפשוט לא מגיע למקום הנכון.
מקווה שההריון יפול מעצמו, ללא התערבות ולאחריו תזכי במהרה בהריון תקין המקום הנכון.

איך בעצם זה קורה? הרי מחזירים את העוברים לתוך הרחם

איך הם יוצאים ממנו?
&nbsp
&nbsp

טוליתי

New member
הם לא נייחים...

הם מטיילים בכל המערכת והחצוצרה אמורה לדעת להחזיר אותם לרחם. כמובן שבטבע ההפריה נוצרת בחצוצרה והזיגוטה מועברת לרחם. זה קורה אחרי היום השלישי. כשמחזירים עוברים לרחם ביום שלוש, הטבע חכם יותר ומעביר אותם למקומם הטבעי, החצוצרה. אם יש חצוצרה פגומה הם נשאבים אליה ונשארים שם. זה קורה גם כשהחצוצרה לא אותרה כפגומה, ואפילו בהיעדר חצוצרות, לצערנו. חלק מהתופעה נחשבת ללא מוסברת.
&nbsp

Anat278

New member
לטוליתי...

יוצא אם כך שבמי שכבר חוותה בעבר הריון חוץ רחמי, עדיף להחזיר עוברים ביום 4 ולא יום 3 וזאת על מנת לנסות "לעקוף" את הטבע שביום שלוש מחזיר אותם לחצוצרה?
תודה

טוליתי

New member
בוכה איתך

כל כך עצוב לדעת שזה מה שאת חווה.
אני רק יכולה להבטיח שהתחושות הקשות יתמסמסו עם הזמן, אחרי שתהיי בסיומו של הארוע הקשה הזה. אחכ צריך זמן לבכות ולהתאבל על מה שכמעט והיה
. רק אחרי האבל, תתגנב לה התקווה.
עברתי את זה בעצמי, ואני לא יכולה לשכוח את הכאב.
שולחת חיבוק גדול לימים הקשים שהגיעו.

justa24girl

New member
תודה לכולן על התמיכה

עודדתן אותי באפשרות שיהיה הריון בריא אחרי הריון מהסוג הזה ...
בימים האחרונים הרשתי לעצמי להתאבל נפרדתי מהעובר (למזלי נפל באופן טבעי) ולוקחת הרבה אוויר לריאות מתעודדת שאתחיל בקרוב מחזור החזרה חדש ... בינתיים חוקרת את הסיבות האפשריות להריון חוץ רחמי ... גיליתי המון על אף שרוב המחקרים מדברים על מצב טבעי ולא בivf ... מקווה לעלות הודעות משמחות בעתיד!!
אוהבת את כולכן!!!

למעלה