הריון ומצג העובר

• פותח הנושא yya
  • פורסם בתאריך

yya

New member
הריון ומצג העובר

אני בשבוע 33 העובר שלי עדיין לא רוצה להתהפך!!! הוא נמצא במצב עכוז! הרופאה שלי רמזה שכנראה אצטרך לעבור ניתוח קיסרי בהתחשב בכך שהוא גדול לגילו! האם יש סיכוי שהוא יתהפך? מה אפשר לעשות כדי לעזור לו??? תודה רבה יעל

הריון ומצג העובר

שלום רב, ראשית בהצלחה בהמשך ההריון והלידה. אוכל לומר לך כי ישנם מאמרים קליניים על הצלחה בהיפוך עוברי ע"י הומאופתיה קלאסית, אומנם מדובר על כ- 50% הצלחה אך בהחלט שווה לנסות, ואולי להימנע מניתוח. הטיפול פשוט ואינו מזיק לאם ולעובר. ממליץ לך מאד מאד לנסות, באם תרצי לשאול שאלות בנושא אשמח לנסות ולעזור. בכבוד רב ובהצלחה שלומי - הומאופתיה קלאסית.

בהחלט יכול להתהפך

את יכולה להיעזר בדיקור כדי להפוך, שלומי הציע לך הומיאופתיה אבל... כיון שיש חלך עוד לפחות חודש עד ללידה, מה דעתך לדבר עם עוברך? דברי את העובר, בקשי ממנו להתהפך בעשותך זאת, הניחי ידיים אוהבות על בטנך, לטפי אותו בעדינות, עצמי את עינייך ודמייני את תנועותיו, דמייני את התהליך בכייף ובהנאה. וסיימי את התהליך עם מראה ראשו כלפי מטה. עשי זאת מספר פעמים ביום ובעיקר כשאת שוכבת לך במיטתך, בגוף נינוח, התייחדי עם עוברך ודברי אליו תוך שאת מדמיינת אותו מתהפך והפוך....
הבן שלי היה עם הראש למטה כל ההריון. בחודש תשיעי, הוא פתאום התהפך עם הראש למעלה
אל דאגה, הוא גם התהפך בחזרה לקראת הלידה ונולד בלידה רגילה הוא עוד יכול להתהפך... שרייני לך מבעוד מועד הומיאופת/ית ו/או מדקר/ת אם בתוך שבועיים, גג שלושה אין שינוי - היעזרי בהם. אל תחכי לרגע האחרון, זה יכול להיות יותר מדי דחוק. (במיוחד אם הוא, כדברייך, גדול) שתהייה לידה קלה ורגילה תעדכני אותנו

שמש א

New member
ברפואה הסינית ../images/Emo95.gif

yya שלום! קיימת אפשרות לנסות לסייע בהיפוך עובר באמצעות נקודת הדיקור UB-67. נק´ זו נמצאת באצבע הקטנה של הרגל והיא הנקודה הכי חזקה להפעלת הרחם. לצורך היפוך עובר לא דוקרים את הנקודה, אלא מחממים אותה באמצעות קונוס מוקסה (צמח לענה מיובש) קטן מאוד. יש לעבור טיפול אחד או שניים ביום, עד 10 טיפולים. את הטיפול הנ"ל כדאי לעבור כשבועיים-שלושה לפני תאריך הלידה המשוער, כדי שלא יווצר מצב בו העובר מתהפך שוב חזרה עד הלידה. מאחלת לך שהעובר יתהפך בעצמו...
שמש

nitzano

New member
יש להזהר מליפוף חבל התבור סביב

צווארו ,ע"כ יש להיות במעקב צמוד

למעלה