הריון ומיגרנות.

הריון ומיגרנות.

אני בשבוע 12+3,ומזה שלושה ימים סובלת מכאב ראש פועם ברקה השמאלית. לקחתי אקמול,כי רק זה מותר,אך זה לא עזר לי. אני סובלת. יש לי תכשיר הומאופתי מסדרת R16,האם הוא מותר לשימוש בהריון? כבר לא יודעת מה לעשות!!!

0 אור 0

New member
לפנות למטפל שרשם לך את התכשיר

ככל שידוע לי, בעקרון תכשירים הומאופתיים מותרים בהריון, אבל מכיוון שהטיפול ההומאופתי שונה מטיפול כמו אקמול, אז צריך כל פעם לודא שהוא מותאם למצב החדש שלך ובפרט ההריון. תפני למטפל שרשם לך את התכשיר שייעץ לך (אפילו טלפונית)

העניין הוא שזה לא מטפל...

זה תכשיר שנקנה בבית מרחקת רגיל,כעוד דרך שלי לנסות לטפל בכאבי הראש,מהם סבלתי גם לפני ההריון.

תכשירי הR

אינם מותאמים לך באופן אישי והם בדיוק כמו אקמול. הומאופתיה, יכולה לעשות נפלאות לאשה בהריון ואח"כ בזמן הלידה, וגם משפיעה לטובה על הרך הנולד אבל..... חייבים להתיעץ עם הומאופת מומחה. ההתאמה האישית היא מהות הטיפול ההומאופתי. תרופות ה-R לעיתים מסיעות קצת אבל אין להם יכולת ריפוי משמעותית. המשך הריון קל עירית

alexanderdagan

New member
הומיאופתיה.

שלום. קומפלקסים הומיאופתיים אינם אקמול ו/או כל תרופה פרמקולוגית רגילה! אין לי בעיה עם הומיאופתיה מערבית רגילה,או כל שיטה וגישה עיניינית אחרת. יש לי בעיה עם דיס-אינפורמציה,חוסר ידע וניסיון,המוצגים כאמת האחת והיחידה!. הומיאופתיה ביולוגית בידיים הנכונות,היא כלי עבודה שזוכה לשימוש נרחב ,במסגרות רבות ,בגלל סיבה אחת,,,,,,,,>: יעילות טיפולית מוכחת ופרופיל בטיחותי מרשים!. מכאן לגזור ולהמליץ לגב' המכובדת מה לעשות,,,,,,,,,,,,,זה ממש לא מיקצועי. קומפלקסים הומיאופתים(בשונה משימוש הOTC שנעשה בהם),מיועדים להתאמה אישית,בתוך תמונה של היתפתחות פתופיזיולוגית מורכבת,אך ברורה, כאשר התמונה הדינאמית והסיבות-המרוכבות של היתפתחות המחלה/המקורות שמזינים את הנטיה לפתולוגיה,ברורים וקוראים למעשה לכיוון-טיפול ברור ומדוייק. עכשיו אליך. מיקצועית את צריכה להיפגש עם מישהו/מישהי שמצוי ומנוסה בתחום ובמצב. פני אל מנהלי הפורום להמלצה,או קיבעי איתם ישירות. רק נחת. אלכסנדר דגן N.D

לאלכסנדר

בניגוד למה שכתבת כאן- "קומפלקסים הומיאופתים(בשונה משימוש הOTC שנעשה בהם),מיועדים להתאמה אישית,בתוך תמונה של היתפתחות פתופיזיולוגית מורכבת,אך ברורה, כאשר התמונה הדינאמית והסיבות-המרוכבות של היתפתחות המחלה/המקורות שמזינים את הנטיה לפתולוגיה,ברורים וקוראים למעשה לכיוון-טיפול ברור ומדוייק....." הכותבת קנתה את התרופה בבי"מר ולכן זה בדיוק כמו לקנות אקמול. לעיתים קצת עוזר ולא ממש מרפא. באשר להמלצתך לפניות למנהלי הפורום לטיפול ולהמלצות- הם מנהלים מתוקף מינוי של תפוז ואין זה מקנה להם תפקיד נוסף כממליצים או מרפאים מוסמכים. בנושא -הומוטוקסיקולוגיה/הומאופתיה ביולוגית/מודרנית-דיעותינו חלוקות ויישארו ככה. אין צורך להתנצח. כל טוב עירית

alexanderdagan

New member
בדיוק

שלום. זה העיניין. כאשר אין מה להגיד,עוברים לפוליטיקה. הטיעונים שלך,ממש לא עניניים גבירתי. העיניין כאן הוא ההכללה שאת באופן עקיף (ערמומיות והצגת נושאים כאילו לעיניין), אומרת שאת שוללת משהו אחר(ההצדקה על ידי הצגת האחר/שונה בצורה שלילית,או יותר גרוע,ההצדקה למעשים שליליים על סמך הטיעון ש"מישהו אחר גם מתנהג כך" ),,,, לא עובדת עלי. זה שרוקח לוקח על עצמו את התפקיד של המיעץ,למרות שברוב המיקרים אין לו מושג,זה סיפר אחד. זה שאת בעקיפין גוזרת מכך שהR/איציק/ג'וני לא שווים או אפילו גרועים?(אקמול ושות'),זה סיפור אחר. אורתודוקסיה היא משהו שיש לשים עליו עין כל הזמן(הומיאופתיה,נטורופתיה,TCM,או כל דת אחרת). לעיניין מנהלי הפורום,,,,,,, זו לא המלצה ולא חובה,אבל זו קצת דרך ארץ ודרך שלי לומר להם/ן,שאני מעריך את עבודתם,ואני בסך הכל אשמח אם תהיה להם יותר פרנסה. יום טוב. אלכסנדר דגן N.D

0 אור 0

New member
אלכסנדר יקר

אנא אל תדאג לנו לפרנסה, התפקיד של מנהל הפורום הוא לנווט את דרכו של הפורום, כך שהדיונים יהיו בכיוון המקצועי וללא פרסומות ו/או התנצחויות ו/או סתם שטויות. ובהקשר זה אודה לך מאד אם תגובותיך לעירית יהיו יותר מכבדות ומפרגנות, גם אם יש ביניכם אי הסכמה מקצועית. דיון יכול להיות מפרה ומחכים ולא נצחני ומעליב. תודה

0 אור 0

New member
אכן מנהלי הפורום - כבודם במקומם מונח

הם לא מומחים להומאופתיה - לא קלאסית ולא אחרת, טאו עוסק בשיאצו ואני ברפלקסולוגיה, שיטות עיסוי שונות, שמנים ועכשיו משלימה גם את החלק התזונתי לכיוון נטורופתיה

טאוֹ

New member
אל דאגה, בקצב הזה את תהיי גם הומאופתית... ../images/Emo22.gif

שאפו על הלמידה המתמשכת והמתרחבת!

0 אור 0

New member
היעד הבא זה להעמיק בברימה

בהקשר של אדם שלא יודע להרפות, מאד קשה לי עם זה שיש עכשיו כל הזמן סדנאות ואני באמת לא יכולה להגיע כי בכל זאת 3 ימים בשבוע זה די והותר (אם לא להגיד מופרז לחלוטין) אחרי שאסיים את השנה הזאת, אפצה את עצמי

טאוֹ

New member
נשמע מוכר ../images/Emo3.gif

אני מנסה למצוא דרך למתוח את הזמן או לעצור אותו... טרם הצלחתי.

ינוקא1

New member
תשבי

בחדר עם אור עמום , תדליקי כמה נרות , תשמיעי מוזיקה מרגיעה , ותנסי לדמיין בראש איך את מעבירה את הכאב מהראש. למשל את יכולה לדמיין אותו כאיזה שהוא מקום "לחוץ" ולהרפות אותו או כל דמיון אחר שנראה לך. כנ"ל לעבור בדמיון על כל הגוף שלך ולהרגיע אותו. לאם ולתינוק שלום !

למעלה