הריון ולידה

הריון ולידה

תאריך הלידה שלי 19/4/75 תאריך לידה של בעלי 10/11/71 אנחנו בטיפולי פוריות כבר 4 שנים ארוכות, עברנו כ-13 הפריות הבעיה היא אצלי. לפני כחודשיים גילינו שנכנסתי להריון באופן ספונטני. בשבוע 7-8 ההריון לא התפתח ונאלצנו לצערינו לעבור גרידה. מיותר לציין שהתרסקות היתה ועדיין ענקית והקושי רב. מה הלאה? האם יש אפשרות נוספת שזה יקרה שוב באופן טבעי או שכדאי לחזור לטיפולים ומתי הכי טוב לחזור אם בכלל? תודה מראש.

ilanamysticana

New member
אתר אובדן הריון ותמיכה

אתר אובדן הריון ותמיכה בתפוז עושה רבות כדאי שתכנסי אליו.

שלום לך ,

נושא הפוריות הינו נושא מאוד רגיש ולכן די קשה לי להרחיב בנושא כאן בפורום . על פניו ללא בדיקה מעמיקה של המפות שלכם , כן יש צורך בטיפול בכדי להיקלט להריון . ישנם הרבה גורמים המשפיעים על נושא הפוריות מעבר לבעיות פיזיות , כמו שינויים בחיים שהאדם לא מבצע ,תחום עיסוק שאינו מתאים ועוד נתונים המשפיעים על היכולת להיקלט להריון . במידה ותרצי , דרך יעוץ אישי אוכל לאבחן במדוייק מתי קיים פוטנציאל להיקלט להריון ,והיכן קיימת הבעיה בכדי שאוכל לעזור לך לשנות אותה . לנו יש את האפשרות להשפיע על גורלינו דרך הבחירות וההחלטות שאנו מקבלים בחיים . ואוכל לשתף אותך ולומר לך שדרך הידע שלי עזרתי ל מספר נשים להיקלט להריון אחרי שנים של טיפולים ע"י זיהוי הבעיה ,זיהוי הפוטנציאל ובחירת מועד לטיפול ( הפריות )עקב כך. השנה הזאת מאוד רגישה אצל שניכם , הדגש הוא על הבית ,העבודה והזוגיות ישנם מחשבות על שינויים ומתחים המגיעים מכיוון בעלך , הלחץ בעבודה ,והנטל הכלכלי או הדאגות לכך מביאות ללחצים,מתח וצורך באיזון רגשי בבית , גם שלך .... בעזרת טיפול על פניו יש פוטנציאל בספטמבר ואוקטובר , בכדי לדייק אצטרך לאבחן מפה שלמה - מול התאריך העברי וראיית מפה לעומק . בברכה ובהצלחה,קרן

תודה רבה על

התשובה המפורטת. איך את מאבחנת מפה שלמה? יש להגיע אלייך או ניתן דרך הטלפון? איך מגיעים אליך? היכן את נמצאת?

למעלה