הריון ודיקור

Greenitch

New member
הריון ודיקור

מזה מספר חודשים אני סובלת משיעול טורדני והתחלתי טיפול בדיקור סיני. בטיפול השמיני לשתי שיפור משמעותי ובמקביל גיליתי שאני בתחילת הריון .. כעת אני כבר שבוע 6.. שבועיים ללא דיקור והמצב חזר לקדמותו.. שיעול עם ליחה וקנה נשימה חסום... רצוי לציין שאני גם אלרגית וזו תקופה די קשה לכל האלרגיים שבנינו..
האם אפשרי לחזור לעשות דיקור? האם זה לא יפגע בעובר? שכן השליש הראשון הוא קריטי...
תודה מראש

izackv

New member
השליש הראשון...

בעקרון, דיקור בטוח גם בזמן הריון כל עוד המטפל/ת מודעים להריון ומתייחסים אליו בבחירת נקודות הדיקור.

אבל...
בשליש הראשון של ההריון יש הרבה מאוד הפלות טבעיות.
ואף מטפל לא רוצה מטופלת שתצא מהקליניקה ולמחרת חס וחלילה תפיל.
אפילו אם אין לזה שום קשר לטיפול.
ולכן יש פרקטיקה מקובלת של הרבה מטפלים שפשוט לא מטפלים בנשים שנמצאות בשליש הראשון.

לדעתי, כדאי להתיעץ עם המטפל שלך ולשמוע מה הוא מציע.

בלי קשר, כרגיל באלרגיה, לחפש גורמים אלרגניים ולהתרחק מהם עד כמה שאפשר.

0 אור 0

New member

יעל ND

New member
טיפול בהריון

הכי בטוח ובו זמנית יעיל לטיפול במחלות בזמן ההריון - זה הומאופתיה. ממליצה לך בחום לפנות אליה.
יש גם שיטות סבתא פשוטות שיכולות לעזור לך בבעיה מבלי לפגוע בהריון, אך לאור העובדה, שמדובר בבעיה מתמשכת שכדאי לטפל לעומקה - עדיף בכל זאת הומאופתיה.
רפואה שלמה.

izackv

New member
כלומר דיקור גם פחות יעיל וגם פחות בטוח?

מאיפה ההצהרה הזאת על מה הכי בטוח ובו זמנית גם הכי יעיל?
כי אני די בטוח שלפחות אדם אחד בפורום הזה יטען בתוקף שהכי יעיל (וגם הכי בטוח) זה לעבור לסוג תזונה ספציפי מאוד. למשל.

ובכלל, הטענה של "הכי בטוח" ושל "הכי יעיל" נשמעות רע.
בעיקר כשמדובר במטופלת שכבר נמצאת באמצע טיפול ושטוענת שהטיפול עזר לה עד שהחליטה לקחת הפסקה מתוך חשש.

tzipi9

New member
אני עשית דיקר במהלך כל ההריון

ובייחוד בשליש הראשון והיה מדהים!
זה גם מאוד מקל על הבחילות ושאר תופעות השליש הראשון.

עשיתי אצל מדקרת מדהימה שמתמחה בנשים בירושלים,
אם זה רלוונטי אני יכולה לשלוח לך פרטים

בהצלחה

Greenitch

New member
דיקור מומלץ

לאחר בירורים לא מעטים הוחלט כי דיקור הוא אחד מהטיפולים היחידים שניתן לבצע במהלך ההריון
מפני שהשיעול גורם גם לאסטמה וחוסר חמצן לא בריא לעובר- אני חייבת לעשות דיקור ומשתמשת כרגע בוונטולין שהינו מרחיב סימפונות.. עד שהדיקור יתחיל להשפיע...

למעלה