הריון בהזמנה

• פותח הנושא mi37
  • פורסם בתאריך

mi37

New member
הריון בהזמנה

מה בנוגע לאיכותי פרוד בעל דירה ותעסוקה, מסורתי מתחשב ואקדמאי המעוניין בבת-זוג בתחילת ההריון המעוניינת בזוגיות יפה ויציבה עד ללידה ואף לאחריה..?-

mi37

New member
ועכשיו הסיפור..

הכרנו בצ'ט הטלפוני.. היא ירושלמית צעירה בתחילת הריונה הראשון שהבאתי לאורגמות טלפוניות מטורפות במשך 4 לילות רצופים.. ואז הפתעה: "לא..אל תתקשר אליי מחר בלילה..זאת שבת!".. וניתקה.. ראשון בלילה..בשעה הקבועה: 23:05 היא ענתה: "כן..אני דתיה..כלומר חרדית ליטאית..מופתע?" וואו..פנטזיה בתוך פנטזיה..:"אני חייב לפגוש בך.." עניתי..מיד לאחר סקס טלפוני ממושך. והיא נענתה. קבענו למחרת בלובי של 'פנינת-דן' הירושלמי ושם היא היתה..ירדנו מיד לקומת החנויות והשיחה הידידותית קלחה..עד המעלית..נכנסו ומיד הצמדתי אותה אליי.ושלחתי לשון חקרנית לנשיקה לוהטת במיוחד...חשבתי שמכנסיי יתפקעו עוד שניה.. תחתוניה היו רטובים לגמרי..ואז דינג-דונג רך..קומה 5 הדלת נפתחה..ואנו הסתדרנו קלות..אדומים מתשוקה.. ושוב ..הפעם לחניון..הכנסתי את ידה..והיא שלפה את איברי הזקור..והיא חייכה בהערכה..אני מבינה שהלילה אתה בירושלים וחתמה בנשיקה..דינג-דונג רך..חניון..הדלת נפתחה יצאנו במהירות כשזוג אמריקאי מבוגר נכנס..מזל שהאיוורור פעל.. נכנס..מזל שהאיוורור עבד

למעלה